وجود مدارس کانکسی و سنگی در استان اصفهان
مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان مدرسه کانکسی و سنگی دارد، گفت: در سطح استان، شاهد مدارسی هستیم که سرویس بهداشتیهای ناایمن دارند و از آب لولهکشی نیز بهرهمند نیستند.
مهدی میربد در همایش خیرین مدرسهساز و مدرسهیار که در سالن جلسات آموزش و پرورش گلپایگان برگزار شد با اعلام این خبر که در سال گذشته درصد مشارکت خیرین مدرسهساز ۷۵ درصد بوده و این درصد، در سال جاری به عدد ۸۴ رسیده، اظهار کرد: بخش نوسازی مدارس استان اصفهان تا پایان سال جاری ۱۲۰ پروژه که شامل بیش از ۷۸۰ کلاس درس است را به اتمام خواهند رساند.
وی با بیان اینکه بخاری نفتی و مدارس خشت و گلی در سال گذشته از سطح استان جمع آوری شده، گفت: در شهرستان گلپایگان بیش از ۷۰ درصد مدارس به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شده است و به این آمار تا پایان سال جاری ۴ مدرسه دیگر نیز اضافه می شود. همچنین سرانه دانش آموزی در گلپایگان ۹.۳۳ مترمربع بوده در حالی که این عدد در سطح کشور ۸.۳ صدم مترمربع است و این نشان از حضور خوب خیرین در این بخش دارد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان با بیان اینکه برای احداث مدارس باید نیازسنجی و برنامه ریزی دقیقی انجام شود، خاطر نشان کرد: در استان اصفهان مدرسه کانکسی و سنگی داریم و مدرسه سنگی با سنگ های رودخانه به صورت غیر اصولی ساخته شده است. همچنین در سطح استان شاهد مدارسی هستیم که سرویس بهداشتی های ناایمن دارند و از آب لوله کشی نیز بهرهمند نیستند.
میربد افزود: اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به کمک خیرین به دنبال تهیه تبلت برای برخی از دانش آموزان است. تجهیز مدارس موجود نیز عمدتا از طریق اعتبارات تملک داراییها انجام میشود.
وی تصریح کرد: اکنون دولت نمی تواند پروژهای را شروع کند چرا که باید پروژههای نیمه تمام را به سرانجام برساند. تا حدود ۱۰ سال پیش ما اعتبارات تخریب و بازسازی در اختیار داشتیم اما اکنون این اعتبارات به حداقل رسیده و در مقابل، اتمام پروژههای خیرساز توسط دولت در اولویت قرار دارد.
منبع: ایسنا
68