مجتبی شاهمرادی رئیس حوزه هنری اصفهان شد
مجتبی شاهمرادی طی حکمی از سوی محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، ریاست حوزه هنری اصفهان را بر عهده گرفت.
در متن حکم شاهمرادی که به امضای محمدمهدی دادمان، ریاست حوزه هنری رسیده، آمده است: « اصفهان از اقطاب فرهنگ ایرانی اسلامی و از پایگاههای تمدنی میهن عزیز ما است. پیوستگی زنجیره علم و دین و هنر در آن سامان، در طول سدههای متمادی، خود گواهیست بر ظرفیت عظیم معنوی این جغرافیای گوهرخیز. پیشرفتهای کمی و کیفی آن استان؛ موقعیت راهبردی آن در مرکز ایران عزیز در کنار فرصتهای علمی، اقتصادی، اجتماعی و گردشگری آن، اصفهان را به چهارراه دانش و فرهنگ اقوام ایرانی بدل کرده است. همچنین نقش بیبدیل مردمان مؤمن و ایثارگر آن استان در مبارزات انقلاب اسلامی و دفاع مقدّس نیز جزو ذخایر تحول و زمینهساز روایت جهاد و پیشرفت در عرصه هنر انقلابی استان اصفهان است.
نظر به سوابق ارزنده و تجارب گرانبهای جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم راهبری استانهای حوزههنری، جنابعالی را به «ریاست حوزه هنری انقلاب اسلامی استان اصفهان» منصوب مینمایم.
از شما انتظار میرود در دوره مسئولیت:
۱- ذیل سیاستهای کلان حوزه هنری بر تنظیم و اجرای سند راهبردی حوزه هنری استان همت گمارید.
۲- برای شناسایی و پرورش نسل مستعد و نو خاسته هنر انقلاب اسلامی در استان اقدام کنید.
۳- شبکهای منسجم و کارآمد از هنرمندان مؤمن و انقلابی استان را در مجموعه حوزه هنری استان بهعنوان مرکز رشد هنر انقلابی سامان دهید.
۴- به معرفی قلههای هنر انقلابی استان در تراز ملی و بینالمللی همت گمارید.
۵- ظرفیت ارتباط مستمر و مؤثر را با هیأت اندیشهورز حوزه هنری استان، نهادها، تشکلها و اعضای جبههی فکری و فرهنگی انقلاب اسلامی استان فعال نمائید.
۶- با ایجاد ساز و کار دقیق تولید و ترویج محصولات و گفتمان هنر انقلاب اسلامی، بر وسعت دایره نفوذ و تأثیر هنر انقلاب اسلامی در جغرافیای فرهنگی استان بیفزایید.
توفیق شما را در جلب عنایت و رضایت حقتعالی، ذیل توجهات و تحیات حضرت، ولی عصر (ارواح العالمین له الفداء) خواستارم.»
مجتبی شاهمرادی متولد ۱۳۵۹، فارغالتحصیل رشته علوم سیاسی در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علامه طباطبایی تهران و دارای تحصیلات حوزوی آزاد از مدرسه ملاعبدالله اصفهان است.
وی از سال ۱۳۸۳ تا کنون فعالیتها و مدیریتهای گوناگون فرهنگی را در کارنامه خود دارد. از جمله این موارد میتوان به «سردبیر و مجری کارشناس آیتم هشتک برنامه زنده تلویزیونی هشت بهشت»، «عضو هیئت اندیشهورز صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران مرکز اصفهان»، «تهیهکننده برنامه تلویزیونی زنجیره گفتگو»، سردبیر بخش آکولاد-میز تحلیل اخبار فرهنگی- برنامه تلویزیونی صد در صد، «عضو مجمع ناشران انقلاب اسلامی» و «مدیر مجموعه فرهنگی چهارسوق- بازارچه مجازی محصولات فرهنگی و سبک زندگی-» اشاره کرد.
شاهمرادی همچنین با دستگاههای موسیقی سنتی آشنایی داشته و در حوزه هنرهای نمایشی و تصویری از جمله تئاتر، بازیگری و کارگردانی سینما نیز تجربه دارای تجربه است.
عضویت در شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، دبیری جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، ناشر برگزیده کشوری حوزه جوانان در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سال ۱۳۹۳ و ناشر- مطبوعات- برگزیده در گروه نشریات ادبی هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی از دیگر سوابق و افتخارات رئیس جدید حوزه هنری اصفهان است.
لازم به ذکر است که پیش از شاهمرادی، هدایت حوزه هنری اصفهان را مهدی احمدیفر از سال ۱۳۹۵ به مدت ۴ سال به عهده داشت.
منبع: خبرفوری
77