کمبود امکانات آموزشی در روستای قرآنی خراسان شمالی
یک مربی قرآن در روستای قرآنی خراسان شمالی بیان کرد: به رغم تمام تلاشها برای پیشبرد اهداف در حوزه قرآنی، هنوز امکانات کافی برای آموزش بهتر حافظان قرآن در دسترس ما قرار نگرفته است.
مریم امینی، با اشاره به اینکه، بیشتر حافظان قرآن در این روستا از پایههای ابتدایی و متوسطه اول هستند، بیان کرد: با توجه به علاقه شخصی که به حفظ قرآن و آموزش قرآن داشتم به این امر مشغول شدم، که در حال حاضر، ۸۰ نفر حافظ قرآن در این روستا وجود دارد و روستای پشنده به عنوان روستای قرآنی خراسان شمالی نامگذاری شده است.
وی اظهار کرد: به رغم تمام تلاشها برای پیشبرد اهداف در حوزه قرآنی، هنوز امکانات کافی برای آموزش بهتر حافظان قرآن در دسترس ما قرار نگرفته است و حتی مکان مناسبی در اختیار نداریم و در خانه قرآن واقع در پایگاه روستا مشغول به آموزش هستیم.
امینی در رابطه با آموزش مجازی در ایام شیوع کرونا، بیان کرد: از فضای مجازی برای آموزش تفسیر و حفظ قرآن بهره میبریم اما در این خصوص امکانات مورد نیاز اعم از تلفن همراه برای شرکت علاقمندان در این عرصه را نداریم.
به گفته این مربی قرآن، عدم دسترسی مناسب به فضای مجازی و تجهیزات سخت افزاری برای شرکت در کلاسهای مجازی، از مهمترین مشکلات علاقهمندان به یادگیری قرآن در روستاها است و عدم وجود زیر ساخت لازم در این حوزه، مشکلاتی را برای آموزش ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: برای آموزش تجوید قرآن نیز نیاز به مربی داریم تا پیشرفت چشمگیری در حوزه قرآنی داشته باشیم و از مسئولان تقاضای رسیدگی و در اختیار گذاشتن امکانات کافی را داریم.
امینی در پایان تصریح کرد: مربیان قرآنی استان در حوزه آموزش به کلاسهای بسیاری نیاز دارند تا آموختههای آنان به روز شود و در حال حاضر برگزاری اینگونه کلاسها در استان و یا اعزام مربیان به استانهای دیگر، هزینه بسیاری لازم دارد که بدون حمایت مسئولان مربوطه امکانپذیر نیست.
منبع: ایسنا
68