نماینده مردم اهواز در گفتگو با خبر فوری:
دولتمردان نالایق منافع ملی را به خطر انداختند/ سوء مدیریت در منابع آب خوزستان
نماینده مردم اهواز گفت: واقعیت این است که ما به این دولت اعتماد نداریم و در ادامه پیگیری ها برای احقاق حقوق مردم خوزستان از طریق مجلس و قوه قضاییه موضوع رسیدگی به اقدامات مدیران بیکفایت دولتی را دنبال خواهیم کرد.
مجتبی یوسفی در گفتگو با خبر فوری افزود: الان اعضای دولت بهخصوص وزارت نیرو و سایر وزارتخانههای دخیل باید برای ما توضیح دهند چگونه با سوءمدیریت منابع آبی در این استان، سیل ساختگی در خوزستان بهراه انداختند تا به اهداف سیاسی انتقال آب دسترسی پیدا کنند.
عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: امروز مردم استان مشکل بزرگی به نام کمآبی دارند، دو میلیون اصله نخل به دلیل سوء مدیریت وزارت نیرو و وزارت کشور و سازمان محیط زیست در معرض از بین رفتن قرار گرفت و انتظار داریم مدیران دولتی در کنار مردم خوزستان قرار گیرند و دلایل این ناکارآمدیها را توضیح دهند.
یوسفی ادامه داد: دولتمردان در هشت سال گذشته کاری انجام ندادهاند و آن بلا را سر برق آوردند و بازهم مردم خوزستان در گرمای ۵۵درجه متحمل سختیهای فراوان شدند. امروز آقای روحانی موظف است جواب مردم را بدهد.
وی تصریح کرد: واقعیت آن است که ما بهعنوان نماینده هیچ پاسخی برای مردم نداریم، سوء مدیریتی که در منابع آب خوزستان اتفاق افتاده، واقعا فاجعه است. به نظر میرسد هدف دولت از این بیعملی کاملا مشخص است.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: آنها میخواهند همان بلایی را که سردریاچه ارومیه آوردند برسر خوزستان بیاورند. دریاچه ارومیه که با این بیکفایتیها به دریاچه نمک تبدیل شد.
جالب اینکه عاملان این قضیه، ستاد ملی احیای دریاچه ارومیه راه انداختند و هزاران میلیارد پول برای آن هزینه کردند و اما دریغ از اقدامات مؤثر.
وی افزود: در روستاهای استان خوزستان، وزارت نیرو برای تهیه یک لوله عنوان میکند پولی در بساط ندارد اما چگونه است برای انتقال آب از خلیجفارس چندهزار میلیارد پول هزینه میکنند.
عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: واقعیت این است که ما به این دولت اعتماد نداریم و قطع بهیقین در ادامه پیگیریها برای احقاق حقوق مردم خوزستان از طریق مجلس و قوه قضاییه موضوع رسیدگی به اقدامات مدیران بیکفایت دولتی را دنبال خواهیم کرد.
وی افزود: مردم به دولت آقای رئیسی امیدها بستهاند و انتظار این است انتخاب مدیران در استانها براساس نگاه بخشی نباشد و چهرههای مؤثر، قوی، لایق و کارآمدی انتخاب شوند.
منبع: خبر فوری
68
تمام موضوع این است که مصلحت اندیشی و عافیت طلبی کردید و به وظیفه قانونیتان عمل نکردید وقتی هم مجلس و هم اکثریت مردم اعتمادی به دولت ندارند ادامه کار ان دولت چه توجیهی دارد آیا حتما باید فاجعه بزرگتری رخ دهد تا حاکمیت متوجه حساسیت موضوع شود؟ کجای قانون اساسی نوشته شده که با تخلفات برخوردنکنید چون نزدیک پایان دوره دولت هستیم فاجعه های ناشی از بی کفایتی ممکن است در کسری از ثانیه رخ دهد ببینیم از تعظیلات که برگشتید باز هم دست روی دست میگذارید و فقط حرف میزنید یا نه؟