عضو شورای شهر تهران:

بلایی که ۲ خودروساز سر تهران آورده‌اند/ چگونه صدایمان را به گوش آقایان برسانیم

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا با اشاره به معضلات مناطق واقع در حریم شهر تهران گفت: ما از نمایندگان مجلس می خواهیم که نسبت به مشکلات تهران به ویژه مناطق کم برخوردار حساس باشند. ما با رودربایستی نمی‌توانیم کشور را مدیریت کنیم.

بلایی که ۲ خودروساز سر تهران آورده‌اند/ چگونه صدایمان را به گوش آقایان برسانیم

مهدی اقراریان درباره گزارش ناصر امانی از محله رضویه منطقه ۱۵ گفت: نکته‌ای که در خصوص منطقه ۱۵ باید مدنظر قرار داد مسئله حریم است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: با توجه بازدید من از منطقه ۱۵، مسئله حریم و جدا شدن قیام‌دشت باید مورد توجه قرار گیرد.

اقراریان با بیان اینکه ما با مسئله حریم مواجه هستیم و بعضی از آراء کمیسیون ماده ۱۰۰ بعد از این‌ که قیام‌ دشت جدا شد به حالت بلاتکلیف درآمد، افزود: اتفاق ناگواری که در منطقه ۱۵ افتاده‌ است مجوزهایی است که کمیسیون ماده نود و نه فرمانداری‌ها صادر می‌کند و در حال تغییر بافت حریم تهران است و  ساختار معماری و شهرسازی را در این مناطق تغییر می‌دهد.

او گفت: من استدعا دارم که اگر به‌دنبال حل مسائل این منطقه هستیم، یکی از معضلات حریم تهران است که باید به آن پرداخت. البته این را تذکر بدهم که موضوع حریم تنها موضوع منطقه ۱۵ نیست و منطقه ۲۰ و دیگر مناطق تهران نیز درگیر این‌موضوع هستند.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه جنوب شهر تهران شاهد یک تغییر کاربری با ابزار شبه قانونی یا قانونی از جمله کمیسیون ماده نود و نه فرمانداری شده است، عنوان کرد: در این شرایط ما چگونه باید صدایمان را به گوش آقایان برسانیم.

بلایی که ۲ خودروساز سر تهران آورده‌اند | چگونه صدایمان را به گوش آقایان برسانیم

اقراریان ادامه داد: بعضی از رسانه‌ها به‌ویژه رسانه‌های اصلاح‌طلب هیچ علاقه‌مندی به منعکس کردن مسائل مردم ندارند، شما ببینید روزنامه‌های اصلاح‌طلب مانند روزنامه شرق و اعتماد در خصوص مشکلات مردم در شهر تهران حرفی زده‌اند؟ آن ها دغدغه مند مساله مردم نیستند.

اقراریان اضافه کرد: راجع به حریم تهران ببینید چه اتفاقی افتاده است. استان تهران چه اندازه ظرفیت جمعیت دارد؛   فیلمی از ترافیک منطقه که در چند روز گذشته مردم منطقه ۱۵ برای من ارسال کرده‌اند، حاکی از آن است که مردم گاهً تا ۲۰ دقیقه در کوچه‌ها در ترافیک می‌مانند و این باعث نزاع می‌شود و مشکل ایجاد می‌کند. شما هر روز شاهد اضافه شدن پلاک‌های زیادی به شهر تهران هستید. کسی به ما پاسخ دهد تهران ظرفیت چند خودرو را دارد؟  

عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: به نمایندگان مردم پاسخ دهید چرا  دو خودروساز چنین بلایی سر تهران آورده‌اند. هیچ‌کس به داد شهرداری مظلوم نمی‌رسد، مجدد تاکید می‌کنم هیچ عزم ملی وجود ندارد که به این معضلات رسیدگی شود. از طرفی هم وضعیت بودجه ۱۴۰۱ پیشنهادی دولت در بحث مدیریت شهری خود گویای مسائل است.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، اقراریان گفت: ما از نمایندگان مجلس می خواهیم که نسبت به مشکلات تهران به ویژه مناطق کم برخوردار حساس باشند. به مناطقی مانند منطقه ۱۵ سر بزنند ببنیم آیا خود و خانواده‌هایتان یک‌روز حاضر به زندگی در این مناطق هستید؟ ما با رودربایستی نمی‌توانیم کشور را مدیریت کنیم، صدای ما برای زدن حرف مردم بلند است حتی اگر گوش‌هایی نخواهد آن را بشنود.

منبع: همشهری
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس
    0

    قمار بازی و پول دار شدن حتمی با ماشین/ خب بقیه قماربازی ها رو هم حلال کنید

  • حسین
    0

    همه مسئولین از وضعیت و مشکلات موجود گله مندند گویا فراموش کردند برای چی حقوق دریافت میکنند و همه را مقصر میدانند جز خودشان

  • دانشجو
    0

    آخه بي تدبيري ، سياسي كاري و رانت خواري شهرداري و شوراي شهر چه ربطي به خودروسازي ها داره ؟!!
    خودروساز وظيفه اش توليد خودرو هست ، حالا امثال دانشمنداني نظير تو در شهرداري و شوراي شهر نميتونيد اين مسائل خيلي سطح پايين و ساده رو بفهميد كه ديگه ربطي به خودروساز نداره
    علاوه بر اين وقتي مردم تهران هر خانواده گاهاً ٣ يا ٤ تا ماشين داره و هم ازش سواري ميگيره و هم كلي هر روز به واسطه نرخ تورم و ارز روي قيمتش ميره نتيجه اش ميشه همين
    تازه به ازاي توليد هر خودرو ٩ درصد قيمت كارخانه به عنوان ماليات ارزش افزوده و ٣ درصد هم به عنوان عوارض شماره گذاري خودرو ( يعني مجموعاً ١٢ درصد قيمت ماشين ) ميره تو جيب دولت و شهرداري و ناجا ! پس همه راضي هستن تو چي ميخواي!

  • ناشناس
    0

    مقصر اصلی کسی است که با اینهمه دزد ، ورود خودرو و لوازم خارجی که میتوانست صحنه رقابتی خوب ایجاد کند را ممنوع اعلام کرده