۳۳ طرح زیربنایی در شرکت فولاد خوزستان به بهرهبرداری رسید
۳۳ پروژه زیربنایی شرکت فولاد خوزستان در نخستین روز از دهه فجرانقلاب اسلامی با حضور استاندار خوزستان به بهره برداری رسید.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در آیین بهره برداری از این پروژهگفت: این پروژههای زیرساختی برای پایداری تولید، و عمل به مسوولیتهای اجتماعی با هزینه ۱۲هزار میلیارد ریال به میمنت چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به بهره برداری میرسد.
امین ابراهیمی افزود:اجرای این پروژهها در پایداری تولید کنونی، بهینهسازی فناوری، افزایش ظرفیت، کاهش پیامدهای زیست محیطی و پایداری شبکه برق در این شرکت تولیدی موثر خواهد بود.
وی گفت: بر اساس برنامهریزی به عمل آمده این پروژهها در راستای دستیابی به تولید پایدار چهار میلیون تُن تولید فولاد در افق ۱۴۰۴ و ۱۳.۶ میلیون تُن تا سال ۱۴۱۰ است.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان ادامه داد: اشتغالزایی مستقیم برای ۵۰ شرکت در دوره اجرای این پروژهها، سهم بیش از ۷۷ درصدی به کارگیری توانمندی شرکتهای داخلی با صرفهجویی ارزی بالغ بر ۳۰ میلیون یورو از دیگر ویژگیهای پروژههایی است که امروز به بهره برداری رسید.
ابراهیمی افزود: در صورتی که میزان تولید فولاد در شرکت فولاد خوزستان به ۱۳.۶ میلیون تُن در افق ۱۴۱۰برسد، سهم تولید فولاد این شرکت در کشور به ۲۵ درصد خواهد رسید.
شرکت فولاد خوزستان که کارخانه آن در اهواز مستقر است با تولید سالانه ۳.۵ میلیون تُن دومین تولیدکننده فولاد خام کشور پس از شرکت فولاد مبارکه اصفهان است.
استاندار خوزستان نیز در آیین بهرهبرداری از این پروژهها با تبریک سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: فولاد خوزستان یک صنعت زیربنایی است که ارزآوری قابل توجهی از محل صادرات فرآوردههای فولادی برای کشور داشته است.
علی اکبر حسینی محراب افزود:آنچه در این صنعت مهم است مساله زنجیره تولید در فولاد است که به سبب اشتغال زایی قابل توجه و آلودگی زیست محیطی کمتر باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه عمل به مسوولیت های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان را مساله ای مهم توصیف کرد.
وی افزود: استان خوزستان را باید با تفکر علمی اداره کنیم و به جوان ها میدان بدهیم چون جوانان موتور محرکه توسعه کشور هستند.
حسینی محراب با گرامی داشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) که به گفته وی خودباوری را در ملت ما به وجود آورد بیان کرد: امام خمینی(ره) زنجیر بردگی و اسارت را پاره و مسیر پرنوری را برای توسعه کشور ترسیم کرد.