جای انجمن های مردم نهاد حوزه گردشگری در ستاد خدمات سفر ۱۴۰۲ استان خوزستان خالی است
جای انجمن های مردم نهاد حوزه گردشگری در ستاد خدمات سفر ۱۴۰۲ استان خوزستان خالی است.
زیبا راکی رئیس انجمن سفیران گردشگری خوزستان با اشاره به این مطلب که جای انجمن های مردم نهاد حوزه گردشگری در ستاد خدمات سفر ۱۴۰۲ استان خوزستان خالی است گفت : ما از طریق همین سازمان های مردم نهاد گردشگری اولین قطار گردشگری کشور را (و البته با همکاری دولت ؛سازمان راه آهن کشور و ادارات جنوب و زاگرس )در استان خوزستان راه اندازی کردیم ؛ اولین اتوبوس گردشگری اهواز را (با پیگیری مکرر و ارائه مدل از سوی انجمن سفیران گردشگری خوزستان ؛توسط اتوبوسرانی شهرداری اهواز ساخته و با همکاری این انجمن ) در سطح شهر اهواز به حرکت در آوردیم و تورهایی برای نمونه اجرا کردیم و نیز ما تشکل های مردم نهاد بودیم که اولین مسیرهای گردشگری را تعریف کردیم، نمایشگاه های عکس معرفی خوزستان و ایستگاه های اطلاع رسانی گردشگری را در فرودگاه و راه آهن و سایر مبادی سفر ایجاد کردیم و به حضور خوزستان را در نمایشگاه های ملی و بین المللی سبب کمک کردیم .
لذا به منظور توسعه پایدار صنعت گردشگری به دولت بویژه استاندار محترم خوزستان به عنوان رئیس ستاد خدمات سفر خوزستان پیشنهاد می کنم عنایت بیشتری نسبت به برنامه ریزی راهبردی و استفاده بهینه از افراد و منابع داشته باشند .
ستاد خدمات سفر یک ستاد دائمی است و بهتر است تشکیل آن تنها به دوماه پایان سال موکول نشود و در فصول مختلف ضمن دعوت از اعضاء و دستگاه های دولتی عضو ستاد ؛از تشکل های مردم نهاد و بخش خصوصی نیز جهت هم اندیشی و ارائه نظرات کارشناسی بطور مستقیم دعوت بعمل آید .
راکی گفت : اگرچه ستاد خدمات سفر تلاش می کند تا میزبانی شایسته ای از مهمانان نوروزی به استان را به عمل آورند ولی پیشنهاد ما این است که دولت نسبت به تقویت و توسعه زیرساختهای گردشگری ورود نماید و با مشارکت بخش خصوصی نسبت به ساخت اقامتگاه های مناسب اقدام نماید. برحوزه حمل و نقل نظارت جدی داشته باشد و در مجموع شرایط استفاده از سفرهای ارزان قیمت را برای گردشگران فراهم نماید .
رنگ آمیزی جداول ،آسفالت جاده ها ،گلکاری و میادین جز حقوق اولیه شهروندان است و نمی توان از اینگونه اقدامات به عنوان خدمات ارائه شده به گردشگران نوروزی نام برد.
رئیس انجمن سفیران گردشگری خوزستان ادامه داد :افزایش تعداد وسائل نقلیه عمومی با توجه به چند برابر شدن جمعیت شهری در ایام مذکور ، برنامه ریزی جهت جلوگیری از افزایش ترافیک در مسیرهای پرتردد شهری ، ساخت سرویس های بهداشتی ،نصب تابلوهای نشانه گر مکان های گردشگری ،رستوران ها و نظارت بر تأمین مکان مناسب با شأن گردشگران برای اقامتی امن و راحت از جمله مواردی است که مسافران و گردشگران از مقاصد گردشگری شهری انتظار دارند.
زیبا راکی گفت: در بخش اقامت که پیشنهاد ما کلی است و خاص خوزستان نیست ،چرا که در سراسر کشور با آغاز نوروز محل نمایشگاه های بین المللی استان ها ،مدارس ،پارک ها و یا سالن های ورزشی به عنوان مکان اسکان گردشگران در نظر گرفته می شود و ظاهرا بودجه ای هم جهت تأمین و تجهیز مکانهای نامبرده در نظر گرفته می شود، در حالی که نه مدرسه مکان مناسب و ایمنی برای اقامت است ونه سالن های ورزشی و نمایشگاهی .
علاوه بر این مسائل ،استفاده از چادرمسافرتی در ایام نوروز در پارکها به عنوان محل اسکان گردشگران ،آسیب های محیط زیستی بسیاری را هم به دنبال دارد و نیاز است دولت بر گردشگری روستایی تأکید بیشتری داشته باشد که البته بحث در این مورد را به فرصت دیگری موکول می کنم.