معاون فرهنگی و مشارکت های اجتماعی دبیرخانه شورای توسعه سواحل مکران مطرح کرد:
ضرورت توانمندسازی نیروهای ماندگار در بخش های مورد نیاز توسعه سواحل مکران
معاون فرهنگی و مشارکت های اجتماعی دبیرخانه شورای توسعه سواحل مکران گفت: آموزش و توانمندسازی نیروهای ماندگار در بخش های مورد نیاز توسعه سواحل مکران در اولویت است.
![ضرورت توانمندسازی نیروهای ماندگار در بخش های مورد نیاز توسعه سواحل مکران](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/wToZOiHR03Qa/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJPq3Vr8s8-im/%D9%85%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%86.jpg)
اولین نشست تخصصی آموزش ومهارت آموزی با حضور دانشگاهیان وصاحبان صنایع با برنامه ریزی دبیرخانه شورای توسعه مکران و ضرب آهنگ خرد جمعی بیشتر و سرعت دادن این توسعه در بندر چابهار، برگزارشد
حمیدرضا سلیمانی _ معاون فرهنگی و مشارکت های اجتماعی دبیرخانه شورای توسعه سواحل مکران _ در نخستین نشست تخصصی آموزش و مهارت در چابهار گفت: فضای توسعهی منطقه براساس فرمایشات مقام معظم رهبری صورت خواهد گرفت و آموزش و توانمندسازی نیروها ماندگار در اولویت هستند.
معاون فرهنگی و مشارکت های اجتماعی دبیرخانه شورای توسعه سواحل مکران با اشاره به اینکه توسعه همه جانبه سواحل مکران مورد تاکید است، افزود: این طرح با هدف محرومیت زدایی و توسعه متوازن شهرهای جنوب سیستان و بلوچستان و استان هرمزگان شامل میناب، سیریک، جاسک شروع بکار کرد.
وی ادامه داد: نهادهای تخصصی مثل فنی و حرفه ای و دانشگاه و از همه مهمتر صنایع، همه پای کار آمدند تا بتوانند ضرب آهنگ توسعه را دو برابر و در تسریع بخشیدن آبادانی این منطقه ایفای نقش نمایند.
همچنین معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور نیز گفت: در حوزه فنی وحرفه ای در تعامل بسیار خوب با دبیرخانه سواحل مکران هستیم و براساس نیاز منطقه برای آموزش جوانان اقدام می نماییم که این حرکت باهمگرایی و هم افزایی رشد چشمگیری داشته است.
محمدرضا شاهپسند ادامه داد: با توجه به نیاز منطقه از حرکات موازی این جلسات باید جلوگیری کنیم و باید از بخشهای مثبت همدیگر استفاده و روند توسعه را تسهیل کنیم.
شاهپسند ادامه داد: باید در بخشهای نوظهور و صنایعی که قبلا وجود داشتند براساس تقاضا و نیاز صنایع حرکت کنیم که در وهله اول شناسایی این نیازها مهم است.
معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشورتصریح کرد: در مرحله اول باید نیروی کاری را آموزش دهیم که در راه اندازی بنگاه صنعتی مورد نیاز است و در مرحله بهره برداری نیروهای کار متفاوت و متخصص مربوط به آن کار را آموزش داده تا توسعه هماهنگ با سایر بخش ها اتفاق افتاده و منطقه را متحول کند.
دکتر "منصور کیانی مقدم" رییس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار نیز گفت: از چهار سال پیش سرفصل های دروس دانشجویان را طوری مدیریت و تغییر دادیم که این رشته ها کار آفرین و تقاضا محور باشند و در نهایت تولید ثروت کنند.