پایان شیرین‌ترین بخش رقابتی جشنواره ملی شکرستان/ خوزستان، هرمزگان و بوشهر بیشترین آثار ارسالی/ استقبال خوب هنرمندان عرصه شعر و ادبیات داستانی

آیین اختتامیه نخستین جشنواره ادبی شکرستان امروز یکشنبه (دوم اردیبهشت‌ماه) با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

پایان شیرین‌ترین بخش رقابتی جشنواره ملی شکرستان/ خوزستان، هرمزگان و بوشهر بیشترین آثار ارسالی/ استقبال خوب هنرمندان عرصه شعر و ادبیات داستانی

این جشنواره هم‌زمان با سومین جشنواره ملی شکرستان برای اولین‌بار از سوی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در بخش شعر و داستان کوتاه به زبان فارسی، عربی و انگلیسی برگزار شد.

دبیر سومین جشنواره ملّی شکرستان در آیین اختتامیه این جشنواره از استقبال خوب هنرمندان عرصه شعر و ادبیات داستانی در سطح ملی از این رویداد ادبی خبر داد و افزود، تلاش ما این است که با پیوند صنعت شیرین نیشکر و هنر، در تبیین دستاوردهای این صنعت گام برداریم.

ارسال بیش از ۲۷۰ اثر به زبان فارسی، عربی و انگلیسی

دکتر ولید آلبوناصر اعلام کرد که بیش از ۲۷۰ اثر به زبان فارسی، عربی و انگلیسی در سه بخش شعر، داستان کوتاه و ادبیات کودک و نوجوان با موضوع، نی، نیشکر و خوزستان شکّرین از سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که این تعداد آثار در اولین سال برگزاری این رویداد ادبی، بی‌نظیر است.

وی به گستره جغرافیایی آثار ارسالی اشاره و بیان کرد که پس از خوزستان، هرمزگان، بوشهر، چهارمحال‌وبختیاری، فارس، اصفهان، تهران، البرز، اردبیل، خراسان رضوی و گیلان از لحاظ کمیت فراوانی آثار در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ادبی شکرستان

بر اساس اعلام نظر هیئت داوران، در بخش شعر کودک و نوجوان، معصومه مهری قهفرخی، منیره هاشمی و سمیه تورجی به ترتیب به مقام اول تا سوم دست یافتند. قاسم بای و الهام عمومی نیز در بخش شعر بزرگسال صاحب مقام اول به‌صورت مشترک شدند. همچنین فاطمه بیرانوند و اصغر رضایی گماری مقام دوم مشترک را در این بخش از آنِ خود کردند. حجت اله کفشیری، مهرداد ناصری و فرادین فروغی نیز مقام سوم مشترک را به دست آوردند.

در بخش شعر بزرگسال، ایرج عسکری، زینب رحمانی و حبیب بهرامی شایسته تقدیر شدند. حامد صافی، وحید کیانی و فردین کوراوند آثار رسیده به این بخش از جشنواره ادبی را داوری کردند و دبیری این بخش نیز برعهده وحید کیانی بود.

در ادامه مراسم اختتامیه، از حمیدرضا هنرجو، رها هارونی و پوران نوروزی به‌عنوان برگزیدگان جشنواره ادبی داستان کوتاه بخش کودک و نوجوان قدردانی شد و به ترتیب به مقام اول تا سوم دست یافتند. در این بخش محمد بازدار و فاطمه عبدی سعیدی شایسته تقدیر شدند.

رتبه اول تا سوم داستان کوتاه بزرگسال نیز به مرجان ظریفی، ندا قنبری و زینب جلیلیان رسید و از آرزو شمسایی و سپیده نازیار به‌عنوان شایستگان تقدیر، تجلیل شدند. فردین کوراوند، آرش آذرپناه و محمدامین کاملی داوران این بخش را به دبیری فردین کوراوند عهده‌دار بودند.

در بخش رقابتی جشنواره ادبی به زبان عربی نیز سهام سجیراتی، سرور احمد و زهرا لطیفی به مقام اول تا سوم دست یافتند و سمانه هواشم، علی ثانی (البونعیم) و علی عبدالحسن شایسته تقدیر شدند. امیر منیعاوی دبیری جشنواره را نیز برعهده داشت.

هدی ناصری، آرزو کیارسی و مهدی یاراحمدی نیز در بخش رقابتی جشنواره ادبی شعر به زبان انگلیسی حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند و سید محمد موسوی، بهنام کرمی و نیوشا کرمی نیز جایگاه شایسته تقدیر را از آن خود کردند. در بخش رقابتی داستان انگلیسی نیز سید محمد موسوی، بهنام کرمی و نیوشا کرمی به ترتیب اول تا سوم شدند. سید رحیم موسوی‌نیا و کریم لویمی مطلق داوران این بخش را برعهده داشتند. زینب ناصری دبیر این بخش از جشنواره بود.

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید