فارس، جان داد اما زندگی بخشید

از برخورد قطار با سنگ‌های فروریخته از کوه، سال‌ها با عنوان «دهقان فداکار» در کتاب فارسی سوم دبستان چاپ می‌شد ، او بعنوان نمادی از فداکاری و ایثار سالها در دل داستانی بنام « دهقان فداکار » تداعی گر ایثاری کم نظیر بود که از بروز حادثه برای هم وطنانش جلوگیری کرده است.

فارس، جان داد اما زندگی بخشید

ریزعلی خواجوی دهقان فداکارفردی بود که داستان تلاش او برای جلوگیری از برخورد قطار با سنگ‌های فروریخته از کوه، سال‌ها با عنوان «دهقان فداکار» در کتاب فارسی سوم دبستان چاپ می‌شد ، او بعنوان نمادی از فداکاری و ایثار سالها در دل داستانی بنام « دهقان فداکار » تداعی گر ایثاری کم نظیر بود که از بروز حادثه برای هم وطنانش جلوگیری کرده است .

۶۳ سال پس از آن ایثار و فداکاری ریزعلی ، ۹۷۵ کیلومتر دور از آن منطقه ای که ریزعلی در میانه ، برای نجات قطار و مسافران آن، لباس خود را آتش زد و بر روی چوبی قرار داد و به سمت قطار دوید ، « فارس تمیمی » جوانی فداکار برای نجات جان سرنشینان یک خودروی واژگون شده در جاده اهواز ـ دغاغله ، جان خود را مظلومانه از دست داده است .

در حالی خودرویی در کنار ریل قطار در محدوده اهواز – جاده دغاغله واژگون شده بود، فارس تمیمی بدون اینکه بی توجه به حادثه رخ داده برای سرنشینان خودروی پژو از صحنه عبور کند، با روحیه‌ای فداکارانه به یاری سرنشینان گرفتار شتافته است .

داستان ایثار فارس تممیمی از این قرار است که در جاده دغاغله  پس از کیان آباد، یک دستگاه پژو پارس در کنار ریل قطار تصادف و واژگون می شود و فارس که یک کارگر روزمزد در میدان تره بار است جسورانه برای نجات سرنشینان آن اقدام می‌کند ، زنده یاد فارس تمیمی ، برای امدادرسانی بهینه برای نجات سرنشینان خودروی واژگون شده ، خود را روی ریل قرار می‌دهد، اما هنگام رهاسازی مصدومان از خودروی واژگون شده، قطار از راه می‌رسد و هنگامی که مرد قصد برداشتن وسایل خود را از روی ریل دارد، با قطار برخورد کرده و اینگونه جان خود را از دست می دهد .

این ایثار قهرمانانه و این مرگ شهادت گونه از سوی یک جوان مظلوم با شغل کارگری در میدان تره بار رقم خورده که شوربختانه فاقد بیمه کارگری است ، خانواده او از تمکن مالی بالایی برخوردار نیست ، فارس اهل روستای خیط الرواس شیبان در شهرستان باوی است.

این جوان ایثارگر و فداکار ۳ بچه دارد و با کارگری به سختی زندگی‌اش را می‌گذرانده است ، فارس تمیمی جان داد تا زندگی ببخشد ، او حالا در حالی جان خود را برای ترسیم یک حماسه ماندگار از دست داده که در بازگشت از کار آن هم پیشه کارگری ، مرگی شهادت گونه برای خود رقم زده است .
تجلیل از حماسه فارس ، با اهمیت دادن به این اقدام ایثارگرانه و فداکاری ماندگار و رسیدن به راهکاری برای جبران مظلومیت و مشکلاتی است که حالا همسر و سه فرزند این جوان قهرمان و فداکار عرب در سوگ پدر مواجه شده اند ، ساخت یک منزل برای خانواده فارس ایثارگر ، ایجاد اشتغال برای همسر خود یا برقراری مستمری تامین اجتماعی برای سه یتیم فارس تمیمی شاید کمترین کاری باشد که «حماسه فارس» را از سوی مسئولین استان خوزستان ارج نهد.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد