معاون سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان:
اختتامیه جشنواره تئاتر خوزستان برگزار می شود/لزوم فراهم سازی فرصت اجرای آثار نمایشی برای عموم مردم
معاون سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: اختتامیه جشنواره صحنه ای نیز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه در تالار آفتاب اهواز برگزار می شود که از همه علاقه مندان و هنرمندان برای حضور در این مراسم دعوت می شود.
به گزارش روابط عمومی انجمن هنرهای نمایشی استان خوزستان، سید امین سپهریان با اشاره به برگزاری این دوره از جشنواره بعد از وقفه طولانی، اظهر کرد: سی و ششمین دوره جشنواره تئاتر استانی بعد از وقفه هفت ساله، با تلاش و همت ستاد برگزاری متشکل از کارشناسان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن هنرهای نمایشی و هنرمندان استان در دو بخش خیابانی و صحنه ای برگزار شد. با توجه به فضای همفکری و همکاری که در این ستاد جاری است؛ خوشبختانه استقبال و شور هنرمندان تا اینجای جشنواره خوب بوده به طوریکه که بعضا در برخی اجراها با کمبود جا برای تماشگر مواجه می شدیم.
معاون سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان تصریح کرد: بخش تئاتر خیابانی این جشنواره به مدت سه روز در شهر باغملک برگزار شد که طی آن یازده اثر از هنرمندان سراسر استان به رقابت پرداخته و در نهایت سه اثر برگزیده از سوی داوران معرفی شدند که این آثار به جشنواره بین المللی فجر راه خواهند یافت.
سپهریان ادامه داد: اختتامیه جشنواره صحنه ای نیز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه در تالار آفتاب اهواز برگزار می شود که از همه علاقه مندان و هنرمندان برای حضور در این مراسم دعوت می شود.
او با اشاره به ضرورت رعایت اصل بی طرفی در داوری آثار، تاکید کرد: تیم داوری بخش تئاتر صحنه ای متشکل از سه تن از اساتید به نام تئاتر ایران هستند که از تهران در این دوره حضور دارند.در انتخاب داوران سعی کردیم اساتید بی طرف دعوت شوند.
دبیر یی و ششمین جشنواره تئاتر خوزستان ادامه داد: روال کار جشنواره های استانی به این صورت است که هیأت داوران دو اثر را می توانند به عنوان آثار برگزیده به جشنواره بین المللی فجر معرفی کنند؛ با این وجود در تلاش و رایزنی هستیم با توجه به بضاعت و پتانسیل بالای هنرمندان استان، سهمیه یک اثر دیگر برای حضور در جشنواره بین المللی فجر را اضافه کنیم.
معاون سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در خصوص فرصت های فرهنگی این جشنواره اظهار کرد: یکی از محاسن برگزاری جشنواره به صورت متمرکز این است که هنرمندان در مواجه با یکدیگر به گفتگو و نقد آثار می پردازند و این برای نسل جوان نوعی بازخورد تجربه محسوب می شود تا بتوانند در مورد ایده ها و ساختار های جدید صحبت کنند. در حقیقت جشنواره برای هنرمندان مانند یک کارگاه آموزشی است.
سپهریان در خصوص اجرای آثار حشنواره برای عموم مردم نیز گفت: انشاءالله بعد از جشنواره، فرصت اجرای عمومی برای آثار نمایشی فراهم شود تا مردم نیز از این هنر بهره مند شوند.
او همچنین در خصوص حمایت از هنرمندان اظهار کرد: در جشنواره امسال به هر اثر تا سقف یکصد و پنجاه میلیون ریال عنوان هزینه ورودی جشنواره مساعدت می کنیم. در کنار این مبلغ حمایت هایی نیز از سوی ادارت ارشاد شهرستان جهت ایاب و ذهاب گروه های هنری نمایشی از شهرستان های شرکت کننده انجام شده است.
مرده شور آن نمایش مسخره شماها را ببرد