کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره) رکوردشکنی کرد؛

ثبت تولید بی‌سابقه بیش از ۱۱۵ هزار تن شکر خام در آغاز سال جدید

کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره) با پایان عملیات برداشت، موفق شد رکورد تازه‌ای را در تولید شکر خام ثبت کند. به گفته جمال سعودی، مدیرعامل این شرکت، بیش از ۱۱۵ هزار و ۷۲۳ تن شکر خام از نیشکر برداشت‌شده، تولید شده که برای نخستین‌بار در تاریخ این مجموعه محقق شده است.

ثبت تولید بی‌سابقه بیش از ۱۱۵ هزار تن شکر خام در آغاز سال جدید

 به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، وی در گفت‌وگو با روابط‌عمومی با تبریک سال نو به کارکنان پرتلاش این مجموعه، تأکید کرد: موفقیت ما در گروی برنامه‌ریزی دقیق، استفاده از دانش بومی و فناوری‌های نوین است. 

 مدیر این واحد نیشکری با بیان اینکه با انگیزه‌ای مضاعف، سال جدید را با موفقیت آغاز کرده‌ایم، اظهار داشت: بیش از ۱۰۳ هزار و ۶۷۰ تن نیشکر از مزارع این شرکت برداشت شده که با راندمان ۹۷ تن در هکتار، توانسته‌ایم به تولیدی فراتر از ظرفیت اسمی دست یابیم.

 سعودی در ادامه، چشم‌انداز این مجموعه صنعتی را روشن عنوان کرد و گفت: ما در مسیر توسعه پایدار و افزایش بهره‌وری، گام‌های بلندی برداشته‌ایم و آینده‌ای روشن را برای صنعت نیشکر ترسیم خواهیم کرد.

 این دستاورد بزرگ در ابتدای سال جدید، نشان‌دهنده عزم و همت مجموعه کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره) در تحقق شعار سال و حرکت در مسیر رشد و پیشرفت صنعت نیشکر است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید