این ۳ استان سه‌شنبه تعطیل است

پس از خوزستان و ایلام، آلودگی هوا، فردا (سه شنبه) لرستان را هم‌تعطیل کرد.

این ۳ استان سه‌شنبه تعطیل است

مدیرکل مدیریت بحران لرستان گفت: به‌دلیل وقوع گردوخاک، فعالیت مدارس مدارس غیرحضوری و ادارات استان فردا سه‌شنبه تعطیل است.

پیش از این گفته شده بود که 

براساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان و کمیته اضطرار آلودگی هوا و باتوجه به پیش بینی یک توده شدید گرد و خاک با موافقت استاندار فعالیت ادارات دولتی، بانک‌ها بصورت دورکاری و کلیه مراکز آموزشی استان ایلام بشکل غیرحضوری خواهد بود.

ضمناً بانک‌ها شعب کشیک و بیمه‌ها بصورت شیفت خدمات دهی کنند.

همچنین استانداری خوزستان اعلام کرد براساس تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا و باتوجه به پیش بینی یک توده شدید گرد و خاک با منشأ عراقی و عربستانی از شب دوشنبه ۲۵ فروردین به استان خوزستان و تداوم آن تا اواخر وقت سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ ، فردا سه شنبه ۲۶ فروردین، فعالیت ادارات دولتی بصورت دورکاری و کلیه مراکز آموزشی استان خوزستان به شکل غیرحضوری خواهد بود.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    0

    وقتی کارشناس کاملا بی سواد اخبار شبکه یک ساعت ۱۴ دوشنبه از روی تصاویر ماهواره ایی فرق لکه ابر باران زا و خاک رو نمیدونه و هشدار میده میگه بارون و احتمال سیل گرفتگی و رعدوبرق توی خوزستان و لرستان هست
    باید فهمید چه بی سوادهایی هستن که به عنوان سازمان هواشناسی دارن پول مفت میخورن

  • سینا
    0

    بدبختی نیست که تمام سرشاخه رودخونه های غرب کشور در استان لرستان واقع شده ولی خودش بی آب و رطوبت است و دارای مشکل گردوخاک است