سینمای کودک و نوجوان در شهرستان امیدیه راهاندازی شد
هفتمین مرکز نمایش فیلمهای کودکان و نوجوانان «سینما کانون» استان خوزستان، در قالب طرح «کانون نمایش» با حضور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، فرماندار، امامجمعه و جمعی از مسئولان و دانشآموزان امیدیه در این شهرستان افتتاح شد.
![سینمای کودک و نوجوان در شهرستان امیدیه راهاندازی شد](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/MTM1NzYTGrOm/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJOcME7l0QnPf/MTM1NzYTGrOm.jpg)
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در آئین گشایش سینمای کودک و نوجوانان شهرستان امیدیه گفت: کانون استان خوزستان در راهاندازی سینماهای کودک و نوجوان در سطح کشور رتبه نخست را دارد و امروز با افتتاح این سینما، هفت شهر استان خوزستان دارای سینمای کودک و نوجوانان هستند.
غلامرضا شنبدی با اشاره به اینکه از آبان ماه سال جاری تاکنون با همکاری مدیرکل امور سینمایی و مساعدت مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سینما کانون در شهرهای اهواز، دزفول، آبادان، اندیمشک، سوسنگرد، خرمشهر و امیدیه راهاندازی شده است از مسئولان فرهنگی این شهرستان به ویژه آموزش و پرورش خواست بستر لازم برای حضور کودکان و نوجوانان بالأخص دانشآموزان مدارس این شهرستان را در سینما کانون فراهم کنند.
منبع: تسنیم
10