احتمال زیر آب رفتن 2 شهر در خوزستان

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان به پیش‌بینی بارندگی در حوزه آبریز رودخانه کرخه و افزایش دبی رودخانه سد دز اشاره کرد و گفت: ظرفیت کرخه و دز در حال پر شدن است بنابراین آب موجود باید با برنامه‌ریزی رهاسازی شود تا خطری پیش نیاید.

احتمال زیر آب رفتن 2 شهر در خوزستان

کیامرث حاجی‌زاده در جلسه‌ای به منظور بررسی، هماهنگی و ایجاد تمهیدات لازم باتوجه به پیش‌بینی بارندگی در حوزه آبریز رودخانه کرخه و افزایش دبی رودخانه سد دز با اشاره به این‌که پیشگیری و پیش‌بینی از مقوله‌های اصلی در زمینه مدیریت بحران است، اظهار داشت: در دو سال اخیر کارگروه‌های تخصصی متعددی برگزار شد تا از این طریق وظایف دستگاه‌های متولی مشخص شود.

وی با بیان این‌که ساختار مدیریت بحران در 14 کارگروه مشخص شده است، ادامه داد: کارگروه مقابله با سیلاب یکی از کارگروه‌های مهم است که در رأس آن سازمان آب و برق خوزستان قرار دارد و باید نسبت به مسائل مربوط پاسخگو باشد.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به این‌که رئیس هرکدام از کارگروه‌ها باید بررسی و پیگیری‌های لازم را داشته باشند، خاطرنشان کرد: ایجاد سیل بند وظیفه فرماندار یا بخشدار نیست و لایروبی رودخانه‌ها در بیش از 50 دهه کاری نیست که به تنهایی توسط سازمان آب و برق خوزستان قابل انجام شود.

وی تصریح کرد: باید خدا را شکر کرد که مردم در سیل اخیر پای کار بودند چراکه در غیراین صورت ممکن بود با بحران شدیدی مواجه شویم و شاهد مشکلات بسیاری در خوزستان به ویژه در دشت آزادگان، هویزه و سوسنگرد بودیم.

حاجی‌زاده با تقسیم کار بین دستگاه‌های مختلف و تعیین معین برای شهرستان‌های بحرانی بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی کمک یار فرمانداران در شهرستان‌های سیل زده بوده و همکاری لازم را داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان به پیش‌بینی بارندگی در حوزه آبریز رودخانه کرخه و افزایش دبی رودخانه سد دز اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در این دو حوزه اخطاریه و آماده باش لغو نشده و ظرفیت کرخه و دز در حال پر شدن است بنابراین آب موجود باید با برنامه‌ریزی رهاسازی شود تا خطری پیش نیاید.

وی گفت: در چند روز مانده تا آغاز پیش‌بینی بارندگی در حوزه آبریز رودخانه کرخه و افزایش دبی رودخانه سد دز می‌توان اقدامات لازم را انجام داد در غیراین صورت آسیب جدی را متحمل می‌شویم.

حاجی‌زاده اظهار داشت: سه دستگاه از جمله جهاد نصر، متن(شرکت مهندسی و توسعه نفت) و شرکت ملی حفاری ایران نیز مکلف شدند تا درباره بارندگی در حوزه آبریز رودخانه کرخه و افزایش دبی رودخانه سد دز همکاری لازم را داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان بیان کرد: مصوب شده تا از دبی کانون نیشکر روزانه 30 متر مکعب بر ثانیه آب برداشت و به تالاب شادگان انتقال داده شود که تا الان نیز انجام نشده است. طرف اصلی بر اساس کارگروه‌ها در زمینه سیلاب، سازمان آب و برق خوزستان است اما دیگر دستگاه‌ها نیز نقش حمایتی را دارند.

منبع: تسنیم

10

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید