خبر مهم درباره درباره رقم دستمزد ۱۴۰۱

عضو شورای عالی کار: با این درصدها شکم کارگر سیر نمی‌شود

نماینده مجمع عالی نمایندگان کارگری در شورایعالی کار تاکید می‌کند: توقع داریم شرکای اجتماعی در مذاکرات مزدی امسال، درصدها را کنار بگذارند و سراغ اعداد و ارقام واقعی بیایند.

عضو شورای عالی کار: با این درصدها شکم کارگر سیر نمی‌شود

محمدرضا تاجیک اظهار داشت: ما از دولت رئیسی با توجه به تاثیرگذاری قشر عظیم کارگر در رونق اقتصاد ملی و همچنین صحبت‌هایی که قبل از انتخابات کردند، انتظار بیشتری داریم. در این چند سال اخیر، مردم به راستی ضعیف‌تر و ناتوان‌تر شده‌اند، حتی به اصطلاح عامیانه «نمی توانند شکم‌شان را سیر کنند».

وی افزود: آمارهای رسمی و دولتی هم نشان می‌دهد که در این چند سال، نرخ فقرا دو سه برابر شده بنابراین باید حمایت بیشتری صورت بگیرد. توجه داشته باشید که در هیچ جای قانون از لفظِ «باید» استفاده نشده الا در بند دوم ماده ۴۱ قانون کار. در بند یکِ همین ماده گفته «با توجه به نرخ تورم» اما در بند دوم به صراحت تاکید کرده که مزد «باید» به اندازه‌ای باشد که هزینه‌های زندگی را تامین کند. ما اجرای همین بایدِ قانونی را می‌خواهیم. قانون اجرا شود، همه چیز درست می‌شود.

نماینده مجمع عالی نمایندگان کارگری در شورایعالی کار تصریح کرد: می‌خواهم به دولتی‌ها و کارفرمایان بگویم امسال با این وضع بد اقتصادی دیگر «درصد» برای افزایش مزد ندهند و آگراندیسمان نکنند. این درصدها شکم ما را سیر نمی‌کند؛ درصد را از این به بعد کنار بگذارند و برای دستمزد عدد بدهند، عددی بر مبنای میزان هزینه‌های زندگی. دو سال پیش حق مسکن از ۴۰ هزار تومان به ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافت؛ بلافاصله آمدند در رسانه‌ها در بوق و کرنا کردند که حق مسکن ۱۵۰ درصد افزایش یافته در حالیکه میزان عددی افزایش، فقط ۶۰ هزار تومانِ ناقابل بود! آن ۱۵۰ درصدی که مدام ادعا می‌کردند، واقعاً بازی با اعداد و بزرگنماییِ غیرواقعی بود. می‌خواهم بگویم از این بحثِ «درصد» بیایند بیرون و عدد بدهند، با درصد ما سیر نمی‌شویم!

وی عنوان کرد: الان پایه مزد حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است که ۴۰ درصد آن می‌شود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان که واقعاً عددی نیست و هیچ مشکلی را حل نمی‌کند؛ اختلاف دو سبد معیشت –سبد ۱۴۰۰ و سبد ۱۴۰۱- به تنهایی حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است؛ البته اختلاف واقعی بین دو سبد معاش واقعی، بیش از این است چون در محاسبه سبد معیشت ۱۴۰۱، تورم بهمن ماه منظور نشده؛ در یک کلام بگویم، حرف آخر اینکه با اعداد بازی نکنند؛ ما صحبت از قانون می‌کنیم، توقع داریم «قانون»، فقط و فقط قانون، در مورد دستمزد کارگران اجرا شود.

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • امیرعلی
    0

    تورم را کنترل کنید. یه رقم فساد و دزدی افسار گسیخته را کم کنید فعلا بقیه چیزها "فعلا" پیشکش.

  • پدر
    0

    نماينده محترم كارگران . اگر افزايش حقوق كارگران منصفانه نباشد كارگران عدد واقعي را كف خيابان ها مشخص خواهند كرد . شكم گرسنه و شرمندگي تاب و توان مردم را بريده .

  • ناشناس
    2

    بیشترین افزایش قیمت کالاها و خدمات ناشی از افزایش دستمزد کارگران و قیمت سوخت و وسایل حمل و نقل است. افزایش نامتعارف دستمزد کارگران و قیمت سوخت و وسایل حمل و نقل ‎= افزایش بی رویه قیمت کالاها و خدمات

  • ناشناس
    0

    باسلام باتوجه به تورم کنونی دستمزد حقوق کارگران زیر۱۰ملیون یعنی زیرخط فقر عاجزانه ازمسعولین زیربط تقاضادارم به داد قشر ضعیف کارگربرسید:ممنونم:

  • م ن
    0

    با سلام لطفا پایه حقوق افزایش بدید ما که هیچ کدام مزایا نمیگریم

  • ناشناس
    0


    باز هم دروغ های شروع و آغاز شد افزایش 99 درصدی حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان کارگری چقدر شد؟

  • ناشناس
    0


    به بازنشستگان کشوری و لشگری 10 تا 12 میلیونی وام می دهند ولی اما متاسفانه به بازنشستگان تامین اجتماعی 7 میلیونی چرا؟

  • 0

    ۲۷۹ هزار بازنشسته وام ۷ میلیونی دریافت کردند دروغ بزرگی است.

  • مهران شیخی
    0

    با سلام خدمت شورای عالی کار.. من یک کارگر هستم با 5 میلیون حقوق.. حال که سبد معیشتی تقریبا 9 میلیون می باشد د و من برای تامین نیازهای خوراک و پوشاک یک زندگی ساده نیاز به حقوق بیش از 8 میلیون را دارم.اگر اضافه حقوق دو میلیونی روی دستمزد اعمال شود وضعیت قابل تحمل تر می شود زیرا بر اضافه کار و... نیز تاثیر می‌گذارد ولی اگر صرفا مبلغ ناچیز بر دستمزد و بر حق مسکن و بن خوار و بار اضافه شود آن هم مبلغ ناچیز، هیچ مشکلی حل نمی‌شود. امید تفکر و عمل از بزرگواران دارم.