چطور ۲۰۰ متر زمین رایگان بگیریم؟
دولت مکلف است یک قطعه زمین یا واحد مسکونی حداکثر به میزان ۲۰۰ متر مربع برای ساکنان در روستاها یا شهرهای کمتر از ۵۰۰ هزار نفر پس از تولد فرزند سوم و بیشتر اختصاص دهد.
محمود محمودزاده اظهار کرد: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۰ به تصویب رسیده، اما تاریخ ابلاغ آن از سوی رئیس جمهور به دستگاههای اجرایی آذرماه بوده است؛ بنابراین آذرماه سال جاری ملاک عمل خواهد بود. یعنی خانوارهایی که فرزند سوم و بیشتر آنها بعد از ابلاغ قانون در آذرماه امسال به دنیا میآیند مشمول دریافت زمین رایگان دولتی خواهند بود؛ نه ۱۹ آبان ماه.
وی افزود: در حال حاضر آییننامه اعطای زمین رایگان، مراحل تصویب را در دولت طی میکند و به زودی شرایط و نحوه ثبت نام اعلام میشود. آییننامه هم اکنون در مرحله ارسال از وزارت راه و شهرسازی به دولت است که حداکثر تا هفته آینده انجام میشود. اینکه چه زمانی در کمیسیونهای تخصصی دولت به نتیجه برسد به طور دقیق مشخص نیست. در زمان کمتری ارائه میشود، اما حتما به قبل از عید نمیرسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: نظرات و دیدگاههای کارشناسی از سوی دستگاههای مختلف اخذ میشود که مقداری زمان میبرد. معمولا بعضی آییننامهها که حساسیت بیشتری دارد در دولت با سرعت بیشتری رسیدگی میشود که امیدواریم این آیین نامه مشمول چنین شرایطی شود.
به گفته محمودزاده، کسانی که فرم «ج» آنها قرمز است و در واقع قبلا از تسهیلات دولتی در بخش زمین و مسکن استفاده کردهاند نیز میتوانند زمین دریافت کنند؛ چرا که طبق قانون، کسانی که فرزند سوم آنها از آذرماه امسال به بعد متولد میشود یکبار دیگر میتواند از امکانات دولتی استفاده کنند.
وی یادآور شد: دو بند قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مشخصا بر عهده وزارت راه و شهرسازی است، اما وزارتخانههای دیگری نیز دخیل هستند. بر اساس این قانون مشوقهایی برای کسانی که از آذرماه ۱۴۰۰ صاحب فرزند سوم یا بیشتر میشوند دیده شده است. از جمله این مشوقها اعطای زمین یا واحد مسکونی خواهد بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: مطابق قانون مذکور، دولت مکلف است یک قطعه زمین یا واحد مسکونی حداکثر به میزان ۲۰۰ متر مربع برای ساکنان در روستاها یا شهرهای کمتر از ۵۰۰ هزار نفر پس از تولد فرزند سوم و بیشتر اختصاص دهد. برای ساکنان شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر نیز زمین یا واحد مسکونی در شهرهای اطراف یا شهرهای جدید یا شهرهای مجاور یا زادگاه پدر یا مادر مشروط به اینکه بالاتر از ۵۰۰ هزار نفر نباشد، واگذار میشود. سه دانگ از این زمین به نام خانم خانواده و سه دانگ به نام آقا خواهد بود. امکان فروش زمین نیز وجود ندارد و باید ساخته شود.
محمودزاده درباره هزینه زمینهای دولتی که به خانوارهای واجد شرایط واگذار میشود گفت: هزینه آمادهسازی به صورت فروش اقساطی با دو سال تنفس و هشت سال اقساط از متقاضیان دریافت میشود و سند مالکیت پس از پرداخت آخرین قسط به مالکان تحویل خواهد شد.
وی تاکید کرد: هرجا امکان تامین زمین یا واحد وجود داشته باشد این قابلیت وجود دارد که به افراد واجد شرایط اختصاص یابد.
در ازای راه اندازی کارخانه فرزند آوری!!!!!!!!!!!
یه نسل دیگه بیاریم برای فلاکت و بدبختی ، بعد اون بچه در اون روستا نه کار داره نه امکانات . نکته دیگر اینکه بچه ۲۰ ساله شده ، پدر و مادرش هنوز درگیر ثبت نام و واریز پول هستند .
کسیکه خونه نداره و فقیره ، آوردن بچه یعنی جنایت . بخاطر سود خودت سه تا بچه رو بیاری در کشوری که هیچ آینده روشنی وجود نداره . کشوری که به فقیر میگه بچه بیار زمین میدیم . فقیری که در زندگی خودش مشکل داره .
به ازای ندانم کاری مسئولین فدایی اون ور آبی
باید سرمایه این ملت را صرف پوشاندن ریشه مشکل اصلی کنند.
هرجا بدبختی بوجود اومد با یه بدبختی بزرگتر مشکل رو حل کنین
من ۴تا بچه دارم خونه ندارم شوهرم ۵ماهه از کار بیکار شده زمین ما رو نمیگیره چون قبل طرح اینها بچه دار شده ام حرفهاشون شعاره چون میدونن بااین تورم گرانی هیچ کس بچه نمیاره
سرداربشیم ؟ نماینده بشیم ؟ اقازاده بشیم؟داماد ...طلا بشیم ؟ آخوند بشیم ؟همش ؟ هیچکدام ؟ دغل بشیم ؟ دورو بشیم ؟وزیر بشیم ؟ معاون وزیر ؟فرمانده ؟ ژن خوب ؟ فقط میدونم آدم باشیم نمیشه .
با سلام حتما نوه های مسئولین دراذرماه به دنیا آمدند واین قانون راگذاشتند به دختر وپسران خودشان عیدی بدن وسوپرایزشان کنند به افتخار نوه های مسولین که یکسر ی مردم هم سوپرایز شدن هورا