مخالفت کافرمایان با افزایش حقوق کارگران
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران میگوید با اجرای سیاست افزایش ۵۷ درصدی حقوق، خطر فشار بر بنگاههای اقتصادی در سال آینده وجود خواهد داشت.
علی شریعتی اظهار کرد: در این تردیدی وجود ندارد که برای کارگران و فعالان اقتصادی در حوزههای مختلف باید امتیازاتی در نظر گرفت و با توجه به فشار معیشتی که در سالهای گذشته وجود داشته، قطعا باید راههایی برای حمایت از این افراد باز شود، اما سوال اینجاست که آیا تمام این راهها و حمایتها باید از سوی کارفرما دنبال شود؟
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته فعالان اقتصادی با مشکلات و محدودیتهای قابل توجهی مواجه بودهاند، بیان کرد: اینکه ما توقع داشته باشیم که حداقل حقوق افزایش پیدا کند، درآمدهای مالیاتی افزایش پیدا کند، قیمت گذاری دستوری و محدودیتهایی که در مسیر فعالیت بنگاهها وجود دارد ادامه پیدا کند و در عین حال اقتصاد کشور بدون مشکل و محدودیت به کار خود ادامه دهد قطعا از واقعیت به دور خواهد بود.
عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: اگر بنا باشد تمام این مشکلات ادامه پیدا کند، بسیاری از بنگاههای اقتصادی در اصل تداوم فعالیت با مشکل و محدودیت مواجه خواهند شد.
شریعتی تشریح کرد: دولت و سایر دستگاهها در طول سال بودجه قابل توجهی در اختیار دارند که میتوانند برای حمایت از نیروی کار از آن استفاده کنند. در واقع پیش از همه اینها باید این موضوع بررسی شود که ریشه این تورم و نقدینگی که به عاملی برای فشار بر گروههای مختلف تبدیل شده چیست و کدام دستگاهها برای اصلاحش مسئولیت دارند که تاکنون آن را اجرایی نکردهاند و بعد به سراغ سیاستهای حمایتی حرکت کرد.
وی خاطرنشان کرد: اینکه بدون درک دقیق شرایط افزایش حقوق اعلام شود و در آن شرایط کارفرما لحاظ نشود، به ایجاد مشکلات جدید منجر خواهد شد. برای بهبود وضع معیشت و کاهش مشکلات زیرساختی اقتصاد ایران، باید تمام دستگاههای مسئول وارد میدان شوند و اینکه تنها با کارت کارفرما بازی کنند، درست نیست.
در شرایط تورمی فعلی کشور و مخارج بالای سبد معیشت خانوار اعم از اجاره بهای مسکن، هزینه های تحصیل و آموزش، آذوقه، پوشاک، سفر زیارتی و تفریحی، حمل و نقل، آب، برق، گاز، تلفن و ... حداقل دستمزد ماهانه کارگران نبایستی از 20 میلیون تومان کمتر باشد و اگر کارفرمایی قادر به پرداخت چنین دستمزد حداقلی به کارگران خود نیست بهتر است کارگاه تولیدی یا خدماتی تأسیس نکند و یا در صورت تأسیس کارگاه، از اعضاء خانواده خود به عنوان کارگر استفاده کند تا حقوق و مزایای توافقی کمتری بپردازد!
حق
سلام امتیازی که کارمندان دارند کارگران ندارند کارمندان مجتمع فولاد کارمندان پالایشگاه وذوب آهن پتروشیمی کارمندان نیروگا های برق وتمام اورگانهای دولتی اگر ۱۰درصد به حقوق اضافه میشود پشت پرده هم ببین بعد حرف بزن حقوق یک فرد فولادی ۱۶میلیون به بالا برای چه این همه حقوق به این کارمندان میدهند به غیراز پولی که بابت مناسبتهااهم ازعید وغیره اندازه حقوق کارگر در سال فقط سود سال وپاداش وایام مناسبتی میگیرند اقای شریعتی شخص جنابعالی حقوق ۲۰میلیون به بالا میگیری حالا چشمت دونبال ۵۷ صد هست درضمن کارمندان دو فیش حقوق هستنند وزارت دفاع ومالیات هم نمیدهید
خبر فوری تو برو خبر های زرد از توییت های مسخره که برخی بنگاه ها همیشه و همه ساله از چرخه خارج می شوند را پر رنگ کن که می گویند به خاطر افزایش حقوق کارگر می خواهند تعطیل یا تعدیل کنند بپرداز، البته همه را هم احمق فرض نکن
چندین سال با رانت حق کارگر رو خوردین جمع کردین یکسال حقشونو بدین چیزی از جیب مبارکتون کم نمیشه.چقد پر رو هستین .ماست۸هزارتومانی تو یکسال گذشته شد۲۰هزار تومن اعتراض نکردی
بله خب صددرصد سود باید بره تو شکم کارفرما کارگر تنی چند ؟