برترین کشور جهان در سرمایه گذاری مستقیم خارجی معرفی شد

بر اساس گزارشی جدید، دبی رتبه اول را برای جذب پروژه‌های سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در بخش خدمات مالی در جهان به خود اختصاص داد.

برترین کشور جهان در سرمایه گذاری مستقیم خارجی معرفی شد

به گزارش اکونومیک، آژانس توسعه سرمایه‌گذاری دبی (Dubai FDI)، یکی از آژانس‌های وزارت اقتصاد و گردشگری این کشور اعلام کرد: در سال ۲۰۲۱ مرکز مالی بین‌المللی دبی (DIFC)، ۵۸ پروژه سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در این بخش را جذب کرد که مجموعا ۹۲۶.۲۰ میلیون درهم (۲۵۲.۱۹ میلیون دلار) در سال گذشته بود و از قطب‌های مالی بزرگ مانند لندن، سنگاپور، نیویورک و پاریس پیشی گرفت.

در سال گذشته مرکز مالی بین‌المللی دبی (DIFC) به‌عنوان بهترین منطقه آزاد جهان در جذب سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در بخش خدمات مالی رتبه بندی شد.

عارف امیری، مدیر اجرایی مرکز مالی بین‌المللی دبی گفت: «صنعت خدمات مالی جهانی و اعتماد گسترده‌تر جامعه تجاری به مرکز مالی بین‌المللی ما را قادر می‌سازد تا سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی قابل‌توجهی را در دبی تسهیل کنیم».

 بر اساس رتبه‌بندی شاخص مراکز مالی جهانی که در سال گذشته منتشر شد، مرکز مالی بین‌المللی دبی که در سال ۲۰۰۴ تاسیس شد، بزرگترین مرکز مالی در خاورمیانه و آفریقا و نوزدهمین مرکز بزرگ در جهان است.

این مرکز مالی در سال ۲۰۲۱ نزدیک به ۱۰۰۰ شرکت مالی را جذب کرد و تعداد کل شرکت‌های فعال در منطقه آزاد را به ۳۶۵۰ رساند.

در راستای استراتژی مرکز مالی بین‌المللی دبی ۲۰۳۰، این مرکز مالی به دنبال این است که دبی را به‌عنوان یک مرکز جهانی برای موسسات مالی، کسب‌وکارهای فین‌تک و شرکت‌های نوآوری قرار دهد. بر اساس این طرح، این مرکز قصد دارد اندازه خود را دو برابر کرده و سهم اقتصادی خود را در تولید ناخالص داخلی دبی افزایش دهد.

بر اساس گزارش آژانس توسعه سرمایه‌گذاری دبی که بر اساس داده‌های پایگاه‌ داده بازارهای سرمایه‌گذاری خارجی فایننشال تایمز در گرین‌فیلد است، بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱، دبی ۱۸۴ پروژه سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی به ارزش ۵.۲ میلیارد درهم جذب کرد و تقریبا ۵۷۲۷ شغل در بخش خدمات مالی ایجاد کرد.

در این گزارش آمده است که تا پایان سال ۲۰۲۱، دبی در بخش خدمات مالی در جذب پروژه‌های سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی، رتبه سوم را در زمینه ایجاد شغل، با ایجاد حدود ۱۴۳۲ شغل و پنجمین رتبه را در زمینه سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی را به خود اختصاص داده است.

پروژه‌های گرین‌فیلد ۸۴ درصد از کل پروژه‌های سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در بخش خدمات مالی دبی را در سال گذشته به خود اختصاص داده‌اند که در مقایسه با ۸۱ درصد بین سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۲۱ افزایش یافته است.

پروژه‌های سرمایه‌گذاری مجدد ۹ درصد از هشت درصد گذشته و پروژه‌های گرین فیلد (سرمایه‌گذاری مشترک) دو درصد را به خود اختصاص دادند که از یک درصد در مدت مشابه افزایش داشته است.

در همین حال، بریتانیا به‌عنوان برترین کشور منبع بر اساس پروژه‌های سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در بخش خدمات مالی در سال ۲۰۲۱ به نقش خود ادامه داد و پس از آن ایالات‌متحده، سوئیس، هند و قبرس در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

بر اساس گزارش سالانه نتایج و رتبه‌بندی سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی دبی در سال ۲۰۲۱ که توسط سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی دبی در ماه مه منتشر شد، دبی در سال گذشته به دلیل بازگشت اقتصاد امارات پس از همه‌گیری ویروس کرونا، رتبه اول جهانی را برای جذب سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در تمام بخش‌ها کسب کرد.

منبع: ايسنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    0

    ضمانت یک توافق سیاسی، به همکاری طرفها است و ضمانت در ایران، یعنی برجام احیا کنند و بی اثر کردن تحریمها (حمایت یارانه ای از اقشار ضعیف و مبارزه با فساد اقتصادی و رانت و انحصار و مافیا و گرانفروشی.. تا ارتباط با خارج)، اما دو سال بیهوده احیای برجام معطل درخواستهایی ایران از امریکا کردند که میدانستند امریکا زیر بار نمیرود، هدف اصلی احیای برجام شکستن جو روانی است کاسبان تحریم داخلی کشور شرطی کردند. برجام احیا کنید ای دولت ایران، تا جو روانی شکسته شود، اما چشم انتظار موهبت گشایش از غرب نباشید، چهل دشمنی با غرب توقع مساعدت اقتصادی از غرب نداشته باشید. برجام احیا کنید تا این رکود تورمی و انتظاری کاسبان تحریم شکسته شود. بقیه باید با توان داخلی برای رونق اقتصادی و رفاه مردم، یعنی دولت دست تو جیب فقرا بردارد یعنی استقراض و چاپ و خلق پول نکند، یارانه به همه بدهد (حق عمومی از ثروتهای عمومی، مثلا آرد آزاد به بخش صنعت میدهد، اما یارنه اش نمیدهد به مردم، این همه یارنه های آشکار و پنهان دولت برداشته، دارد باز ارز دو نرخی میفروشد! اینها پول بیت المال است و به همه یارنه بدهد، تبعیض نگذارد، به یکی دویست هزار بدهد فقیر است و اما به ثروتمند یارنه پنهان بدهد میلیارددر است، فقرایی حتی سهام عدالت ندارند! چون تحت پوشش کمیته و بهزیستی نیستند! اما کارمندان دولتی ثروتمند سهام عدالت گرفتند!) و در عوض از ثروتمندان مالیات بگیرد.