رکود در بازار برنج ایرانی/ شمالی‌ها به ناچار برنج خارجی مصرف می‌کنند

رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل خاطر نشان کرد: مصرف برنج خارجی در روستاهای شمال کشور چندان مرسوم و متداول نبود اما امروز مردم روستاهای شمال به ناچار برنج خارجی مصرف می‌کنند.

رکود در بازار برنج ایرانی/ شمالی‌ها به ناچار برنج خارجی مصرف می‌کنند

حسن تقی‌زاده با اشاره به رکود حاکم بر بازار برنج، گفت: بازار متاثر از شرایط سیاسی کشور در رکود به سر می‌برد و بازار برنج نیز از رکود تاثیر پذیرفته است.

وی با بیان اینکه امسال برنج طارم کیلویی 90 هزار تومان خریدار ندارد، گفت: سال‌ گذشته کشاورزان تمایلی برای فروش محصول خود نداشتند و برنج را به امید افزایش نرخ نگه می‌داشتند اما امسال شرایط معکوس شده است و کشاورزان می‌خواهند محصول خود را عرضه کنند اما خریداری وجود ندارد.

این فعال اقتصادی با اشاره به نرخ انواع برنج در بنکداری شهرهای شمالی، گفت: فجر کیلویی 63 تا 65هزار تومان، شیرودی کیلویی 45 هزار تومان و ندا کیلویی 40 هزار تومان عرضه می‌شود.

به گفته رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل؛ عرضه برنج کشت دوم در بازار آغاز شده است و این نوع برنج کیلویی 100 هزار تومان عرضه می‌شود.

تقی‌زاده در پاسخ به این پرسش که آیا فروشگاه‌های زنجیره‌ای امسال برای خرید برنج به بازار ورود نکردند؟ گفت: برخی از فروشگاه‌ها به‌صورت چراغ خاموش اقدام به خرید می‌کنند اما خرید فروشگاه‌های زنجیره‌ای یک دهم سال گذشته شده است.

 

این فعال اقتصادی با بیان اینکه زیر 30 درصد برنج تولید شده از شهرهای شمالی خارج شده است، تصریح کرد: سال‌های گذشته در این مقطع از سال بیش از 50 تا 60 درصد برنج تولیدی از شهرهای شمالی خارج می‌شد اما در سال جاری این مهم تا به امروز محقق نشده است.

وی تصریح کرد: دولت اقدامی برای ورود به بازار برنج و خرید برنج‌های از کشاورزان نکرده است. دولت همواره تلاش دارد با شعار بازار را کنترل کند برای خرید تضمینی دولت نیاز به پول دارد که هم اکنون پولی برای خرید ندارد.

رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل ادامه داد: کشاورزان تمایل دارند 50 درصد تولیدات خود را برای امرار معاش بفروشند اما خریدار کم است و تعداد خریداران از شهرستان‌ها اندک شده است چراکه تمایل مردم برای خرید برنج‌ها خارجی افزایش پیدا کرده است.

تقی‌زاده با اشاره به کوچک شدن سفره مردم، گفت: مصرف برنج خارجی در روستاهای شمال کشور چندان مرسوم و متداول نبود اما امروز مردم روستاهای شمال به ناچار برنج خارجی مصرف می‌کنند.

 

منبع: ایلنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس
    0

    از نشانه های اخر الزمانی .احسنت که بعد ۴۳ سال فقر و همگانی و سیستماتیک کردید

  • ناشناس
    0

    بدبختي ديگه به كجا رسيده كه توي شهري باشي ك بهترين برنح دنيا رو داشته باشي ولي خودت نتوني بخري و مجبور شي برنج خارجي بي كيفيت بخري بخوري

  • ناشناس
    0

    آنان که غنی ترند محتاج ترند

  • ناشناس
    0

    درد من تنهایی نیست بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت و بی عرضگی را صبر و با لبخندی بر لب ،این‌ حماقت را حکمت خداوند می نامند.

    نظرات شما -
    • ناشناس
      0

      ایول

  • بازنشسته
    0

    این بر می گرده به کاهش یا فتن قدرت خرید مردم . مردم به ناچار برای زنده ماندن نان می خورند . شلوغی نانوایان را نمی بینید. برنج یک خوراک اشرافی شده.

  • ناشناس
    0

    برنج ایرانی که قابل صادرات نیست از برنج وارداتی با کلی هزینه حمل ونقل گرانتر است پیدا کنید پرتقال فروش را