دو خودروساز بزرگ کشور زیان انباشته ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی دارند
رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: ۲ خودروساز بزرگ کشور اکنون حدود ۱۳۰ تا ۱۵۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته دارند، البته سهم ۵ درصدی دولت در ایران خودرو و ۱۷ درصدی در سایپا لزوما ملاک نیست.
![دو خودروساز بزرگ کشور زیان انباشته ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی دارند](https://cdn.khabarfoori.com/thumbnail/KgffPs9RyBXd/Z16wE4UvYwwq6tR2EOJTejVKGi50irI1BRxa7rEvYTnP-Bf9ahgZsp-WJuyTV3Z4V6BMQR8T-nfsv9pue1duJJeP94LcplDS/16910129_684.jpg)
آقای قربان زاده گفت: نتیجه این جلسات، در جلسات نهایی وزارت اقتصاد و صمت مورد توجه قرار میگیرد و دو وزارتخانه به سمتی خواهند رفت که سند مشترکی را به صورت شفاف اعلام میکنند که تعهدی برای دولت سیردهم برای خورو سازها خواهد بود ما بعد از کشاکش سالیان طولانی که برای واگذاری این دو خودرو ساز داشتیم، اقدام عملی شاهد باشیم.
او گفت:۲ خودروساز بزرگ کشور اکنون حدود ۱۳۰ تا ۱۵۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته دارند. البته سهم ۵ درصدی دولت در ایران خودرو و ۱۷ درصدی در سایپا لزوما ملاک نیست بلکه حتما باید نگاه جامع تری داشت که کل این دو شرکت به نحوی واگذار شود که هم نقدینگی به شرکت بیاید، هم بهره وری و کارایی افزایش پیدا کند و هم از زیان انباشته خارج شوند.
او با اشاره به اینکه در مورد وثیقه بودن سهام شرکتهایی مانند مس، فولاد، ایران خودرو و سایپا، شرکتهای مادر تخصصی و سازمانهای توسعهای سهام این شرکتها را برای تسهیلات خود شرکت و یا برای تسهیلات دیگری که سایر شرکتهای زیر مجموعه داشتند، وثیقه کرده اند، گفت: در شورای اصل ۴۴ در ماه گذشته با دستور رئیس جمهوری ابلاغ شد که همه شرکتهایی که در لیست واگذاری هستند باید سهام وثیقه را آزاد کنند.
او می گوید: ظرف یک ماه شرکتهای مادر تخصصی و سازمانهای توسعهای باید اینکار را انجام دهند. اگر اینکار را انجام ندادند این اجازه داده شده تا از محل سایر سهامهای دولت در لیست واگذاری جایگزین شوند تا این سهام آزاد شود.
او با بیان اینکه اکنون در روزهای پایانی مهلت یک ماهه هستیم، گفت: اگر این سازمانها عمل نکنند وزارت اقتصاد وارد عمل میشود و از دیگر سهام لیست واگذاری جایگزین میکند. در مورد ایران خودرو و سایپا دغدغه اصلی به ویژه در مورد سهام چرخه و تودلی است که نسبتی با ازاد سازی با وثیقه مستقیم دولت ندارد آن را باید خود شرکت ورود پیدا کند.
درشوتخته کنین بسه دگه
واقا جالبترین و خنده دارترین است گاری تولید کرده بنام خود رو غالب میکنند و جالبتر زیان هم دارند دو مطلب توذهن ادم میاد یکی اینکه اونقدر زد و بند زیاده که جوابگو نیست ودوم اینکه طرف دامدار بوده پارتی داشته امده شده مدیر
تا راه دزدی باز باشه همین اشه وهمین کاسه .
شما هم راه مرگ صدا وسیما را در پیش گرفتید .اونم به مخاطب اهمیت نداد تا از خانه ها پر کشید شماهم اهمیت ندهید تا به همان سرنوشت دچار شوید .
دوخودروسازنه دومونتاژکار
از یک فرد معنولی هم هم بپرسی حداقل چند تا از دلایل زیر را میدونه
بی کفایتی مدیریتی، فساد، بکارگیری نیروهای ناکارامد توصیه ای، انحصار، عقب ماندگی از تکنولوژی بروز دنیا، انتصابات سیاسی، .....
بعد انتظار سوددهی هم دارید!!!!!
خب بی شرفهای دروغگو اگر زیان می کنید چرا تولید این ارابه های مرگ را ادامه می دهید؟
یک فرغون غیر استاندارد و ارابه مرگ را ده برابر قیمت جهانی به مردم مظلوم ایران می فروشید و بعد هم ادعا می کنید که ضرر می کنید!
یک فلافل فروشی وقتی بداند ضرر می کند درب مغازه اش را می بندد .اگر نبست بدان که کذاب است.
اخه سهمیه بگیر زیاد دارد .
بگید درشو ببندن و دعای نودمیلیون ادم رو بخرن واسه امواتشون
بخدا فرقون سازی بزن خیلی بیشتر به اقتصاد مردم و ایران کمک کردن ولی خودروسازی اینها باعث شده ماشینی کمتر از فرغون با قیمت لامبورگینی سوار بشیم
اینها جمع کنن برن خونشون،وارد میشه خودرو و هرچقدر پول بدن ملت بازم ضررش از خرید خودروهای ایرانی کمتره
سودی که این دوخودروساز وچینی فروش ها دارند هیچ خودروسازی دردنیا ندارد به دودلیل یک کیفیت پایین که از خدمات پس از فروش سود سرشاری دارند دو قیمت چندین برابر قیمت جهانی البته قیمت جهانی زمانی باید ملاک قیمت خودروباشد که درآمد مردم هم جهانی باشد ولی با درآمد زیر جهانی مردم این ها خودرورا فوق جهانی می فروشند