مدیرعامل آبفای استان تهران: در کانادا آب 7 برابر تهران قیمت دارد
مدیرعامل آبفای استان تهران خبر داد: حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد مردم تهران یا زیرالگو یا در سطح الگو، آب مصرف میکنند که تماما، یارانهای محاسبه میشود. قبوض آب این دسته از مشترکان، به طور میانگین ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان است.
محمدرضا بختیاری با تاکید بر این که بر خلاف استانهای دیگر که بیشترین مصرف آب در کشاورزی است، تهرانیها نیمی از منابع آبی را برای اهداف شرب و بهداشتی مصرف میکنند، گفت: منابع تامین کننده آب شهر تهران در غرب (سدهای امیر کبیر و طالقان) و شرق (سدهای لتیان، ماملو و لار) هستند. موضوع آب در تهران یک ویژگی در مورد دشت ورامین (شامل قرچک، پاکدشت، ورامین و پیشوا) دارد؛ این دشت، حدود ۶۵ هزار هکتار اراضی زیر کشت و حدود ۶۵۰ میلیون مترمکعب برداشت آب جهت کشاورزی دارد که تا قبل از احداث سدهای لتیان و ماملو، حدود ۶۰ درصد از آب مورد نیاز آن از رودخانه جاجرود تامین میشده است.
وی با بیان ویژگیهای منحصر به فرد دشت ورامین در حوزه کشاورزی و تامین ۲۰ تا ۳۰ درصدی میوه و تره بار شهر تهران از این دشت، افزود: منابع سطحی آب دشت ورامین، اکنون جهت تامین آب شرب تهران به مصرف میرسد و این دشت، با مشکل مواجه شده، اما با احداث تصفیه خانه جنوب تهران توسط وزارت نیرو، پساب شهر تهران جهت تامین آب ورامین، تصفیه و به مصرف میرسد.
مدیرعامل آبفای تهران با تاکید بر این که هزینه اداره این تصفیه خانه، سالانه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان است، اما آبفای استان تهران هیچ درآمدی از این پساب ندارد، ادامه داد: بهای جمع آوری فاضلاب تهران که روی قبوض از مردم دریافت میشود، یک سوم هزینه اداره تصفیه خانه جنوب تهران است. ۲۶۰ میلیون مترمکعب پساب در تهران تولید و بیش از ۹۰ درصد آن، به دشت ورامین ارسال میشود که جهت مصرف کشاورزی است و درآمدی برای آبفای تهران ندارد.
وی گفت: در تهران سالانه حدود ۸۰۰ تا ۸۵۰ میلیون مترمکعب آب سطحی مصرف میشود که حدود ۵۰ درصد آن، از منابع شرقی به دست میآید. ۲۵۰ تا ۲۶۰ میلیون مترمکعب آن مربوط به سدهای لتیان و ماملو میشود که حقابه کشاورزی دشت ورامین را تامین میکرده است. مشابه این موضوع در مورد شهرستان رباط کریم هم وجود دارد که عمده آب تصفیه خانه فیروزبهرام را جهت مصرف کشاورزی این شهرستان تخصیص داده ایم که قبلا از رودخانه کرج تامین میشده است.
بختیاری اظهار کرد:قیمت تمام شده هر مترمکعب آب در شهر تهران، حدود ۳ هزار و ۶۶۰ تومان و آب بهای پرداختی توسط مشترکان، حدود هزار و ۲۰۰ تومان است؛ یعنی تقریبا یک سوم قیمت تمام شده تامین آب را از مردم دریافت میکنیم. حدود ۴۰ تا ۴۵ درصد مردم یا زیرالگو یا در سطح الگو، آب مصرف میکنند که تماما، یارانهای محاسبه میشود. قبوض آب این دسته از مشترکان، به طور میانگین ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان است.
وی افزود:در تهران حدود ۹ هزار کیلومتر شبکه آب و حدود ۸ هزار کیلومتر شبکه فاضلاب و ۱۲ تصفیه خانه داریم. حق انشعابی که بابت فاضلاب از مردم دریافت میکنیم، دقیقا مانند آب و به صورت یارانهای است؛ در حالی که اکنون هزینه احداث تصفیه خانهای مانند فیروزبهرام، حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان و هر کیلومتر شبکه فاضلاب، ۶ تا ۷ میلیارد تومان است؛ بنابراین، چه در موضوع آب و چه در موضوع فاضلاب، وزارت نیرو، با قیمت یارانهای قبوض را محاسبه میکند.
این مقام مسئول تاکید کرد: تامین آب تهران، بسیار پرزحمت و هزینه بر است؛ به طور مثال برای احداث سد طالقان، چندین روستا به زیر آب رفته و این آب، با احداث خط لوله ۶۵ کیلومتری به آبگیر بیلقان منتقل میشود. در این آبگیر پس از یک مرحله کلرزنی، آب به تصفیه خانههای جلالیه و کن انتقال مییابد و سپس با ۸۰۰ متر پمپاژ، آب وارد مخزن و شبکه میشود.
وی بیان کرد: ایران یک سوم متوسط بارندگی دنیا یعنی سالانه ۲۵۰ میلی متررا دارد که امسال به ۲۰۷ میلی متر رسیده، اما به هر حال، ایران تصمیم گرفته که آب ارزان در اختیار مردم و کشاورزان قرار دهد. در کانادا که ۷۰ درصد آب شرب دنیا را در اختیار دارد، هزینه آب، ۷۰ برابر تهران با دلار ۳ هزار تومانی بود.
درست حقوق کارمنداونجاچنده حقوق کارگراونجاچنده اینقدژست آدم دانانگیرنادان
اختلاسگران کانادانشین دیگر چه تجربه هایی دارند? نرخ بیکاری بیمه های درمانی سن نخست وزیر و گردشگری و ... شما بهتر است با حاشیه خلیج فارس !!!! با قطر با امارات با کویت خود را مقایسه کنید.با چهل سال پیش و اکنون این کشورها!!!!!
ابله چرازحقوق کارگرورفاه اونجاچیزی نمیگی نادان یه کم فکر کنی خیلی خوبه ازمدیریت فقط ژست گرفتن ولاس زدن رویادگرفتی بیمار
اینها عشق ریش گذاری شماره ای رودوست دارن ادمی که باریشش بازی کنه مردم ومملکت به اندازه تارمو براش مهم هست بیش ترازتارهای مو درک وفهم واگاهی ووجدان ندارد
حقوقشون هم هفت برابر ماست. امکانات دولتی شون هم صد برابر ماست. ارزش مردمشون هم ... برابر ماست و...
مگه درآمد مردم ما به اندازه مردم کاناداهه برو ببین اونا برا شهروندانشون چه خدماتی ارائه میدن بعد بیا مقایسه کن
در کانادا رفاه عمومی وجود دارد و دستمزد کارگران ده برابر دستمزد کارگران در ایران است.در کانادا پراید وجود ندارد و یک کارگر می تواند با پس انداز چند ماه از حقوقش بهترین خودروی ایمن را بخرد.
اداره آبفای اردکان حق اشتراک فاضلاب از مردمی هم که فاضلاب وصل نکردن میگیره و میگن چون لوله فاضلاب از کوچه تون رد شده باید پول بدین ماهیانه به قبض آب میکشن صد رحمت به سر گردنه گیرای قدیم
اى بعضى از اين آقايان نمى فهمند كه چه مى گويند فقط دوست دارند حرفى زده باشند كه يعنى ما هم يك چيزى حاليمان مى شود ،ما مردم نبايد زياد جدى بگيريم ،،،نمى فهمند
پروفسور درآمدشون چندبرابرماهست؟؟؟؟
کاشکی مدیرعامل محترم آبفای تهران بذل عنایت فرموده و اعلام میکردند که درآمد افراد در کانادا چند برابر ایرانیان است؟
گمان برانگیز است که نکند میخواهند زمزنه چینی کنند و برای چندمین بار آب بهارا گرانتر کنند تا از قافله سایر گرانی های لجام گسیخته که بدون متولی درست و حسابی همچنان جولان میدهند عقب نیافتند ، البته عرض کردم شاید !!!!
از قیاست خنده آمد خلق را.....
به تو چه که کانادا آب چنده ؟
مگه بقیه چیز ها رو با اونجا مقایسه میکنی که حالا آب رو مقایسه کردی.
درآمد و رفاه و آسایش و امنیت و ....
مقایسه بین خودرو مسکن و امکانات را داشته باشید .
در کانادا از انسان ها قدیس نمی سازند. در کانادا سلام فرمانده ندارند.
در عوض اینجا.... جز صدای جغدها چیزی نمی آید به گوش!
کی به کیه؟...شما مگر از مخابرات کمتر هستید که یک شبه آبونمان تلفن ثابت را هفتصد برابر کرد...واقعا خجالت دارد حقوق کارگر اینجا با کانادا مگر یکی است که هزینه هاش یکی باشد چرا اینقدر به کارگران و کارمندان فشار اقتصادی وارد میکنید؟