دریافت نماد اعتماد الکترونیک چه شرایط و مراحلی دارد؟
آیا واقعا دریافت اینماد الکترونیکی کار سخت و مشکل سازی است؟ از مدارک مورد نیاز اینماد اطلاعی دارید؟ قبل از پاسخ دادن به این سوالات باید بگوییم که استفاده از امکانات اینترنت و به وجود آمدن سایتهای مختلف سالهاست به رشد کسبوکارها در تمام دنیا و البته ایران کمک کرده است.
این رشد در زمان کرونا بیش از هر زمان دیگری خودنمایی کرد. اگر شما هم به ارتباط خود با مشتریانتان در هر حالت و ساعتی فکر میکنید، راهاندازی سایت یکی از بهترین کارهایی است که میتوانید انجام دهید. در زمان راهاندازی سایت یکی از اقدامات مهم اولیه برای شما اخذ اینماد الکترونیک است. برای اطلاع از مراحل انجام این کار تا انتهای آن متن همراه ما باشید.
نماد اعتماد الکترونیک چیست؟
برای شروع کسبوکارهای اینترنتی و تمامی استارتاپها، یکی از مهمترین مجوزها اخذ نماد اعتماد الکترونیکی یا در واقع اینماد است. این مجوز مهم در راستای شروع فضای تجارت الکترونیک برای ایمنسازی معاملات مشتریان و مراجعهکنندگان سایتها صادر میشود. مجوز اینماد را مرکز توسعه تجارت زیر نظر وزارت صنعت و معدن به سایت شما اعطا میکند.
اگر شما نیز تا به حال برای خرید به سایتهای فروشگاهی و استارتاپی مراجعه کرده باشید از این موضوع آگاه هستید.
در واقع وجود اینماد در سایتها حس اعتماد بهمنظور خرید و سایر معاملات از فروشگاههای اینترنتی را منتقل میکند. حال تصور کنید وارد سایتی میشوید که اینماد ندارد و بهواسطه نداشتن اینماد برای کسبوکار اینترنتی خود، احتمال اینکه بخش زیادی از مشتریان خود را از دست بدهد، بسیار زیاد است.
به این نکته توجه داشته باشید که هستند فروشگاههای اینترنتی که بدون داشتن مجوز اینماد لوگو و عکس آن را در سایت استفاده میکنند. این کار حرفهای نیست و بهسادگی با سرچی ساده میتوان از حیله آنها مطلع شد و آن را افشا کرد. توجه داشته باشید که این کار پیگرد قانونی دارد و این افراد مرتکب جرم شدهاند. مراجع قضایی میتوانند با پیگیری به این جرمها رسیدگی کنند.
داشتن اینماد چه فوایدی برای کسبوکارتان دارد؟
گرفتن اینماد این روزها برای تمام افرادی که صاحب کسبوکارهای مجازی هستند، دغدغهای مهم است. مدارک لازم برای گرفتن اینماد را قبل از هر اقدامی باید مهیا کنید. خرید از سایتها و فروشگاههای مجازی معمولاً مقرونبهصرفهتر از خریدهای حضوری است و این موضوع سبب شده تا صاحبان مشاغل مختلف به تأسیس سایتها تمایل بیشتری نشان دهند. برای جلباعتماد و اطمینان مشتریان در هر کسبوکارهای اینترنتی و بیشتر کردن اعتبار فروشگاه اینترنتی خود، یکی از مهمترین اولویتها شما اخذ اینماد خواهد بود.
زمانی که شما اینماد برای کسبوکارتان و فعالیت اینترنتی آن میگیرید به مشتریان یادآوری خواهید کرد که وبسایت شما دارای ضوابط و مقررات خاصی و اصولی از پیش تعیین شده است. مشتریان و البته شما ملزم به رعایت این مقررات هستید و خیالتان بابت فعالیت و خرید راحت خواهد بود. این نماد به وبسایتهایی که قرار است فعالیتهایی بهصورت فروشگاهی داشته باشند تعلق میگیرد و داشتن آن برای این نوع سایتها ضروری است و اگر شما سایتهایی با زمینه فعالیت خبری، آموزشی و ... داشته باشید نیازی به اخذ نماد الکترونیکی ندارید.
انواع نماد اعتماد الکترونیکی
جالب است بدانید اینماد نیز دارای انواع مختلفی است. حال سوالی که در این زمینه ممکن است برای شما به وجود بیاید آن است انواع نماد الکترونیکی کداماند و هرکدام از آنها برای چه سایتی مناسب هستند؟ وضعیت فروشگاههای اینترنتی شما در زمان اخذ اینماد بسیار اهمیت دارد. این وضعیت تعیینکننده آن است چه نوعی از اینماد برای وبسایت شما مناسب است. در ادامه به شما معرفی میکنیم که چند نوع اینماد وجود دارد و تحت چه شرایطی به سایتها داده میشوند.
۱-اینماد موقت؛ از نام این اینماد مشخص است که به صورت موقت به سایتی داده میشود و مختص سایتهایی خواهد بود که دارای حداقل شرایط هستند. این اینماد کمک میکند تا اعتبار استانداری برای جلباعتماد مشتریان بهصورت موقت داشته باشید. اخذ این نوع نمادها بهسرعت بخشیدن فرایند امور راهاندازی به شما کمک خواهد کرد و میتوانید با پیش بردن سریع کارها اینماد دائمی خود را برای سایتتان بگیرید.
2—اینماد تک ستاره؛ مرکز توسعه تجارت الکترونیک که اینماد را صادر میکند، دارای شرایط و ضوابطی خاص است که اگر وبسایت شما آن شرایط را دارا باشد، بعد از بررسی سایت شما اینماد تک ستاره را اخذ خواهید کرد.
3-اینماد دو ستاره؛ اینکه اینمادی که اخذ میکنید تک ستاره باشد یا دو ستاره وابسته به سایت و محتواهای آن خواهد بود و مراحلی که برای اخذ هرکدام از آنها طی میکنید یکسان هستند. تنها تفاوت این دو اینماد در داشتن گواهینامه امنیتی SSL است. این گواهینامه، فناوری امنیتی استانداردی است که تضمینی برای امن بودن دادههایی که بین سرور و مرورگر ردوبدل میشوند، است. در واقع هر چه ستارههای اینماد بیشتر باشد، نشاندهنده بیشترین عملکرد سایت است که سبب اطمینان بیشتر برای مشتری میشود.
مدارک مورد نیاز برای دریافت اینماد
برای دریافت نماد اعتبار الکترونیکی شرایط خاصی نیاز است. پیشتر اشاره شد که برای داشتن اینماد باید سایت فروشگاهی داشته باشید و تمامی مراحل تراکنشهای فروش محصول انجام شود. اگر شما وبسایتی دارید که فقط کار معرفی محصول را انجام میدهید، اخذ نماد الکترونیکی نیاز نیست.
لیست مدارک
۱-داشتن وبسایت فروشگاهی
۲-ارائه قیمت محصولات برای خریدوفروش.
3-مالک دامنه سایت باشید
4-داشتن سن بالای 18 سال
5- تأیید صلاحیت مالک سایت
6- مشخصات و شماره تلفن ثابت
با ثبتنام در سامانه اخذ نماد الکترونیکی و پرکردن فیلدها و طی کردن مراحل آن در کمترین زمان ممکن میتوانید، اینماد بگیرید و فعالیت خود را شروع کنید. در زمان پرکردن فیلدهای اخذ اینماد به فیلد معرفی تلفن ثابت میرسید.
اگر شما کسبوکار خود را بهتازگی شروع کردهاید برای معرفی تلفن ثابت محل کارتان، لازم نیست دفتر کاری اجاره کنید و هزینه زیادی به هزینههای دیگر خود بیفزایید. برای شما پیشنهاد ویژهای در این بخش داریم. تا به حال نام دفتر مجازی را شنیدهاید؟ مطلع هستید که برای کسبوکار و وبسایت مجازی خود میتوانید دفتر کار مجازی داشته باشید؟
دفتر کار مجازی نواتل، دفتری با وسعت ایران
نواتل با پشتوانه 20 ساله خود شما را به خرید تلفن اینترنتی دعوت میکند. شما میتوانید تلفن اینترنتی را بدون نیاز به سیمکشی و دفتر کار مجازی تهیه کنید. با خرید تلفن اینترنتی و استفاده از اینترنتی در هرزمان و مکانی از تلفن ثابت خود امکان استفاده دارید. برای اخذ اینماد هم معرفی تلفن اینترنتی به سامانه اخذ نماد الکترونیکی بهترین راهکار برای کسبوکار شما خواهد بود.
با خرید تلفن اینترنتی یا تلفن ابری میتوانید هم تماس ورودی و هم تماسهای خروجی باکیفیتی برقرار کنید و با استفاده از خدماتی که مرکز تلفن ابری نواتل در اختیار شما قرار میدهد، دفتر کار مجازی راهاندازی کنید.
و در پایان
امیدواریم این متن شما را در اخذ اینماد راهنمایی کرده باشد. در صورتی که در خرید، نصب و راهاندازی تلفن اینترنتی و مرکز تلفن ابری نواتل برای استفاده در اخذ اینماد وبسایتتان نیاز به مشاوره و کمک داشتید، میتوانید با کارشناسان ما با شماره 91691000-021 در تماس باشید و از مشاوره و پشتیبانی رایگان ما بهرهمند شوید.