عقبماندگی بازار سهام تحت چه شرایطی جبران میشود؟
مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس، توضیحی در رابطه با جبران عقبماندگی بازار سهام ارایه کرده است.
«امیرمهدی صبایی» در مورد مصاحبه روز گذشته خود مبنی بر جبران عقبماندگی بازار سهام، اعلام کرد: صحبتهای مطرح شده در مصاحبه روز گذشته در پاسخ به سوالی بود مبنی بر اینکه آیا با توجه به بازدهی سایر بازارهای سرمایهگذار میتوان امیدوار به جبران عقبماندگی بازار سهام بود؟
وی اظهار داشت: بازار سهام در طول سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ از لحاظ بازده، نسبت به سایر بازارها دارای عقب ماندگی بوده، اما با لحاظ کردن دوره زمانی بلندمدتتر (مثلاً دوره سه یا چهار ساله یا حتی طولانیتر)، ممکن است نتایج به شکل دیگری باشد، لذا پیشبینیها بازارها متناسب با تحلیل هر سرمایهگذار و افق زمانی مورد تحلیل، میتواند متفاوت باشد.
صبایی تاکید کرد: لذا پاسخ دقیق به سوال این بود که به صورت عمومی با توجه به روند بازده بازارها که مانند ظروف مرتبط به هم عمل میکنند و بازده آنها در دورههای میانمدت و بلندمدت نسبت به هم تعدیل میشود، چنانچه تحلیلگری به عقبماندگی بازار سهام نسبت به سایر بازارها معتقد باشد، بر اساس اصل ارتباط بازارها، این عقبماندگی احتمالی قابل جبران هست.
مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس اعلام کرد که از این پاسخ نباید تفسیری به عنوان یک پیشبینی از آینده بازار برداشت شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین برای اجتناب از هرگونه سوءبرداشتهای احتمالی از محتوای مصاحبه منتشر شده، مخاطبان در صورت علاقهمندی میتوانند به متن کامل مصاحبه (اینجا) مراجعه کنند.
بورس قرار بود توسط آقای رئیسی سه روزه سامان بگیره ولی فقط ضرر نصیب ملت شد و تمام