دولت افزایش قیمت ارز را رد میکند اما اقتصاددانان تردید دارند؛
سوگند دلاری
در هفتههای گذشته سه مقام دولت رئیسی، هرگونه احتمال افزایش قیمت دلار را رد و منکر وجود فنر شدهاند.
کورش زارعی- «مبنای اقتصادی برای افزایش قیمت ارز وجود ندارد»؛ این جملهای بود که علی بهادری جهرمی، سخنگو و دبیر هیئت دولت در پاسخ به سوال خبرفوری در خصوص احتمال افزایش قیمت دلار بیان کرد.
اما او تنها مسئول دولت نیست که در هفتههای گذشته احتمال افزایش قیمت ارز و وجود یک فنر را رد کرده است.
علاوه بر بهادری جهرمی، امروز نیز خاندوزی، وزیر اقتصاد نیز در پاسخ به سوال خبرفوری در خصوص برخی گمانهزنیها در ارتباط با وجود فنر در قیمت دلار گفت: «چرا عدهای دوست دارند وضعیت ثبات ارزی کشور را بیثبات نشان دهند؟ به نظر شما منفعتی دارند؟»
پیش از این، فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز با اشاره به سیاستهای ارزی این بانک و موضوع انتظارت منفی در جامعه گفته بود: تا بازار به آرامش میرسد، فورا مصاحبههایی به نقل از مقامات امریکا علیه ایران منتشر میکنند. فنر خیالی و مجازی درست کرده اند و مدام انتظارات تورمی را برای فعالان اقتصادی زنده نگه میدارند و مدام میگویند فنر ارز فشرده شده است.
در طی ماههای گذشته برخی اقتصاددانان مدعی شدهاند که دولت قصد دارد با گفتاردرمانی و انتشار اخبار مثبت برای مدتی کوتاه بازار را مدیریت کند.
برخی دیگر از تحلیلگران اقتصادی کاهش رشد نقدینگی در کنار افزایش تجارت بین المللی و کاهش تنش در سیاست خارجی منطقهای و نیز عضویت ایران در سازمانهای بین المللی نظیر شانگهای و بریکس را عامل ثبات در بازارهای دارایی میدانند.
در شرایطی که سه مقام دولتی وجود فنر در قیمت دلار را رد قاطعانه رد کردهاند و این نظریه را ناشی از ذینفعانی میدانند که در دوره ثبات منافع آنها به خطر میافتد، باید منتظر ماند و دید طی ماههای آینده بازار چه مسیری را میپیماید، آیا این ثبات ادامهدار خواهد بود یا معادلات دیگری در بازار داراییهای مختلف روی خواهد داد؟
ماشاالله اعضا خبره دولت کدوم حرفشون اشتباه بوده که این دومیش باشد ؟
کثیف هستند مامیدونیم
سوگند ب اسکناس صددلاری رفته بودم سقاخونه دعاکنم شمعی که نضر کرده بودم واسته توادا کنم ...
من آدم بی سوادی هستم. به نظر شما میشه یک کشور تورم 40 درصدی داشته باشه و نرخ دلار در آن ثابت باشه؟
این امام صادقی ها اقتصاد، سیاست و همه چیز را به ابتذال کشیدند.
احسنت . این دانشگاه امام صادق بیشتر به اکابرخانه شبیه است
این مسئله نشان می دهد میانگین قدرت تحلیل مردم از مسئولین بیشتر است.
درجه ای نیست دیگه
باباکدام ارزانی همه حرفها الکیه دلار کم کم داره میره روشصدهزارهواستون کجاست کم دروغ ریسجموحوری بدین اقایونه اقتصاددان
هرچی شما از اولش گفتید نه آخرش یه قانون اجباری از آب دراومد انگار واجب دینیه!!!
طبق تجربیات گذشته، هر چی دولت گفت شما برعکسش رو انجام بدید. مطمن باشید ضرر نمی کنید. همه چی گرون میشه. اقتصاد زور حالیش نمیشه و راهش رو پیدا میکنه. برای همه هموطنانم آرزوی سلامتی دارم
خدا کندشاهدکاهش قیمت دلار در کشور باشیم،بخداخسته شدیم ازاین همه گرانی ،هرچی کارمیکنیم از شکم زن و بچهامون و خرج و مخارج بیشتر نمیشیم،بقدری لوازم خانگی رو گران کردن که توان خریدن جهیزیه برای فرزندم را ندارم، مسئولین محترم شمارو به هرکی که دوست دارین به بازار لوازم خانگی نظارت بیشتری کنیدتا قیمتهاکاهش پیداکنندو مردم بتونن واسه فرزنداشون جهیزیه تهیه کنند،باتشکر
یاعلی مدد.
اگر ت کذیب کردند یعنی واقعیت دارد .. حالا اینکه سه نفری تکذیب کردند یعنی قطعی قطعی
شنیدند کی بود مانند دیدند
مدیران با تقوا را استخدام کنید......................موفقیت نزدیک است ....
مردم از مساجد فاصله گرفته اند و این علت شکست اقتصادی است ...
ننه 80 ساله ما فهم و درک اقتصادیش از اعضای اقتصادی کابینه کنونی بیشتر است اقتصاد و معارف اسلامی کجاش تحلیل بلده که بدرد مملکت بخوره؟!!