ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
مرکز پژوهش های مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ به دولت در مورد سهمیهبندی بنزین پیشنهادی ارائه کرد که بر اساس آن دولت باید از خردادماه سال آینده به سرپرست خانوارهای فاقد خودرو به ازای هر نفر، ماهانه ۱۵ لیتر سهمیه بنزین اعطا کند که این سهمیه از محل حذف سهمیه خانوارهای دارای سه خودرو و بیشتر تامین میشود.
فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرحها نظر مثبتی ندارم. بنزین مادهای است که در خودرو استفاده میشود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاهها وجود دارد و مردم مصرف میکنند، چون هزینهها در کشورهای دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالاها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته میشود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.
وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کمدرآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمیخواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح میدهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجحتر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوقبگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.
وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیهبندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیهبندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار میگیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.
عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانهای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.
باسلام.پیشنهاد بسیار خوبیست به دولت از طرف مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی.باتشکر
بابا شما مردم چی فرض کردید
۱۵ لیتر بنزین معنیش چیه
یک دفعه گرون کنید دیگه
ولی این رو بدونید که با دستای خودتون قبرتون رو میکنید
همه ماشین دارند اونی هم که نداره یا سوادنداره یا از رانندگی کمی میترسه یا پول نداره ماشین بخره
ما پدر نداریم مستمری بگیر نیستیم مغازه و سرمایه نداریم مادرم سرپرست خانه منو خواهرمم از وقتی دیپلم گرفتیم مجبوری سرکاریم حقوقمان آنقدر نیست موتور بخریم چ برسه ماشین وام هم ضامن کسر اقساط میخواد ک نداریم وگرنه چلاق نیستیم و ماشین خریده بودیم
کی از وسیله نقلیه بدش میاد پیاده نره و بیاد تو سرما و گرما ک پاهاش تاول نزنه و واریس نگیره مثل من یتیم بی پدر ؟ این چ حرفیه هرکی ماشین داشت بنزین بهش بدن؟ ی وقت طرف نتونه بخره وسیله بنزین به کسیکه ماشین داره میفروشه و پولشو به زخم زندگی
واردات خودرو را آزاد کنید تا مردم بتونن خودرویی باکیفیت بالا و مصرف سوخت پایینتر خریداری کنند
خدا پدرش رو بیامرزه
بالاخره یکی حرف حساب زد.
اصلاح در امد و حقوق و حفظ ارزش پول ملی در کنار واقعی سازی قیمت بنزین.
نمیشه که به ریال حقوق بگیریم و به دلار خرج کنیم.
شاید کسی دلش نمیخواهد ماشین داشته باشد!!!!!!!!!
این طرز فکر شونه..
چه کسی دوست داره وسیله نداشته باشه
واقعا خدا شما رو برای چی آفریده؟؟!!
مجلس و دولت تا حالا هرچی تصویب کردند به ضرر ملت بوده مثل کارتی کردن نان و غیره از وقتی نان کارتی شده تخلف نانواها بیشتر شده بارها دیدم نانوانها بخصوص تهران نان ۳تومانی را با زدن دوتا خشخاش ۵عدد نان کشیده شده۱۵تومان دروغ نیست باور ندارید تحقیق کنید . متاسفانه دولت و مجلس خود مایع فساد اقتصادی در جامعه شدند....
واردات خودرو برقی چرا آزاد نمی کنید هم مشکل خودرو حل بشه هم مصرف سوخت