این خبر مهم بنزینی دولت پزشکیان را بخوانید

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از رسیدن متوسط مصرف روزانه بنزین در شهریورماه به ۱۳۲ میلیون لیتر خبر داد و گفت: این به معنای افزایش ۸.۵ درصدی مصرف بنزین در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به شهریور ۱۴۰۲ است.

این خبر مهم بنزینی دولت پزشکیان را بخوانید

کرامت ویس کرمی درباره آخرین آمارهای مصرف بنزین و گازوئیل در بخش حمل و نقل بیان کرد: میانگین مصرف روزانه بخش حمل و نقل از ابتدای شهریور تاکنون، حدود ۶۵ میلیون لیتر در روز بوده و این آمار در حوزه بنزین، ۱۳۲ میلیون لیتر در روز است.

وی اظهار کرد: مصرف روزانه بنزین در مدت مشابه سال قبل ۱۲۲ میلیون لیتر بوده که به معنای افزایش ۸.۵ درصدی مصرف بنزین در شهریور ۱۴۰۳ نسبت به شهریور ۱۴۰۲ است.

این مقام مسئول در ادامه گفت: از ابتدای سال نیز میانگین مصرف روزانه بنزین ۱۲۳ میلیون لیتر بوده که در مقایسه با رقم ۱۱۵ میلیون لیتر در روز مدت مشابه سال قبل، افزایش ۷ درصدی مصرف را نشان می‌دهد.

وی با بیان افزایش چشمگیر مصرف سوخت در بخش حمل و نقل اظهار کرد: افزایش مصرف گاهی تا ۱۴ درصد نیز در این حوزه رخ داده که باید با هماهنگی سایر دستگاه‌ها به ویژه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور، به نوعی همکاری کنیم که افزایش بیش از ۱۰ درصدی مصرف گازوئیل از ابتدای امسال نسبت به سال قبل، مدیریت شود.

ویس کرمی با اشاره به ثبت نصاب‌های ۱۳۸ و ۱۴۲ میلیون لیتری مصرف بنزین به ترتیب در روزهای ۱۱ شهریور و ۱۰ شهریور امسال، گفت: این افزایش مصرف در روزهای اخیر به تعطیلات و افزایش ترددها به ویژه در حوزه شمال کشور مربوط می‌شود، اما افزایش میانگین مصرف نسبت به سال قبل، ناشی از اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه به تعداد خودروهای کشور، روند کند اسقاط خودروهای فرسوده و افزایش ترددها در سطح کشور است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اظهار کرد: افزایش بی سابقه گرمای هوا در تابستان امسال نسبت به سال گذشته نیز در افزایش مصرف بنزین بی تأثیر نبوده؛ زیرا افزایش دمای هوا، استفاده از کولر در خودروها و به تبعیت از آن، مصرف بنزین را نیز افزایش می‌دهد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های سازنده خودرو بر اساس استانداردهای خود، مصرف خودروها را به میزان مشخصی اعلام می‌کنند، اما در عمل، این خودروها بیشتر از استانداردهای اعلامی مصرف سوخت دارند.

ویس کرمی در بخش دیگری از سخنان خود درباره انتشار برخی ویدئوها در فضای مجازی پیرامون تعطیلی موقت برخی از جایگاه‌ها در استان‌های پرتردد کشور در اثر نبود بنزین بیان کرد: روز شنبه دهم شهریور، ۱۴۲ میلیون لیتر بنزین در کشور توزیع کردیم و این مقدار مصرف در کشور ثبت شده است؛ یعنی، اوج مسافرت‌های کشور از ابتدای امسال در همین چند روز اخیر بوده و ترافیک بسیار سنگینی را به ویژه در استان‌های شمالی شاهد هستیم.

وی افزود: مصرف بسیار بالاست، در جایگاه‌های سوخت شاهد ازدحام هستیم و در این شرایط باید بتوانیم بنزین را از انبارهای نفت به جایگاه‌های سوخت منتقل کنیم. زمان انتقال کامیون‌های نفتکشی که باید بنزین را از انبار نفت رشت به شهرستان تنکابن منتقل کنند، در روزهای عادی حدود ۲ ساعت است، اما دیروز این کار بین ۷ تا ۸ ساعت زمان برد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اظهار کرد: تأخیر بیش از سه برابری در حمل بنزین از مبدأ تا مقصد، باعث می‌شود که چند جایگاه برای ساعاتی بنزین نداشته باشند، اما سوخت در جایگاه‌های دیگر، موجود است.

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • رزمنده دفاع مقدس
    0

    چراسازرا ازته پف میکنید بنزین قاچاق میشه وگرنه 60لیتر بنزین سهمیه ای به کجا میرسه .برید ریشه یابی کنید مملکت ما رو نفت خوابیده اگر خدایش باشه باید بنزین مردم مجانی باشه ازبس مسئولین ما بی مفایت هستند فقط دست تو جیب مردم میکنند بابا فکر میکنید با گران کردن بنزین مردم کمتر بنزین میزنند .فقط اونایی که ی پراید ادارند وفقیر هستند ضرر میکنند سرمایه داری که بهترین ماشینها اونم چند دستگاهشو دارند براشون مهم نیست کارخودشونو میکنند .کاری بکنید که نه سیخ بسوزه نه کباب

  • ناشناس
    0

    از زمان محمود احمدی نژاد هی مرتب در دولتها جراحی اقتصادی کردید آیا اوضاع اقتصاد و معیشت مردم بهتر شده خیر صد پله بدتر شد ،چرا نمی‌خواهید بفهمید مشکل اقتصادی ایران سیاسی است وآن هم بهبود شرایط دیپلماسی با آمریکا واروپا وگرنه مثل کره شمالی در یک دور باطل تنش کشور گرفتار خواهد شد،البته در کره شمالی اختلاس و آقازاده ها وکاسبان تحریم شاید نباشن که زندگی وسفره شاهانه برای خود درست کنند وبا مقامات خاطی به شدت در آنجا برخورد میشه ،دوما دولت باید سهم نهاده های که سهمیه هنگفتی در بودجه دولتی دارند ونه مالیات میدن ونه گزارش عملکرد بودجه خود،قطع یا کاهش دهد،سوم میزان نظارت بر بودجه های دولتی در وزارتخانه ها و شرکتهای خصولتی به شدت افزایش وضابطه مند کند،چهارم دست مافیا ودلال قطع وواردات خودروهای کم مصرف با کیفیت دنیا وارد کند و همچنین تسهیل در واردات خودروهای برقی وگسترش ناوگان عمومی وگرنه این بار هم مثل دفعات قبل مردم خصوصا اقشار کم درآمد از این طرح متضرر میشن و بعد چند سال باز هم جراحی جدید

  • ناشناس
    0

    یک مقدار دوغ اضافه کنید ب بنزین بهتر از گران کردن است!!!

  • ناشناس
    0

    شما مگر رشد اقتصادی 8 در صدی نمی خواستید؟خوب 8 و نیم در صد شده است یعنی نیم در صد هم بیشتر!برای شما تولید و مصرف مگر یکی نیست؟در اقتصاد خرکی تفاوتی ندارند.درکجای کارهایتان سر سوزنی صداقت هست که در این قضیه باشد؟!در مسیر کربلا هم این مسائل مطرح می شد؟

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت خبرفوری هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد