رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
قطعا با تعطیلی پنجشنبه ها مخالفیم
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به روابط اقتصادی و تعاملات بنگاههای اقتصادی کشور با مقاصد خارجی قطعا با تعطیلی پنج شنبهها مخالف هستیم.
سید شمس الدین حسینی پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار با فعالان اقتصادی استان فارس اظهار داشت: با توجه به تدوین سند شیراز سومین حرم اهل بیت قرار است مجلس نیز برنامه ریزی های خود را بر اساس این سند مهم برای توسعه فارس تدوین کند.
وی افزود: استان فارس با توجه به ظرفیت هایی که دارد میتواند عاملی برای توسعه باشد از این رو باید شرایط توسعهمحوری فارس فراهم شود.
حسینی اظهار داشت: استان فارس پیشران توسعه الکترونیک است و جزء استان های پیشرو در حوزه اقتصاد الکترونیک به شمار میرود از این رو میتوان از این ظرفیت هم برای توسعه یافتگی اقتصاد فارس استفاه کرد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود متذکر شد: حضور نمایندگان مجلس در میان فعالان اقتصادی میتواند به شناخت مشکلات اقتصادی جامعه کمک کرده تا بتوان برنامه ریزی و تدوین قانون با توجه به نیاز فعالان اقتصادی صورت بگیرد.
او افزود: مشکلات اقتصادی در کشور موجب شده تا سرمایه اجتماعی با کاهش مواجه شود از این رو باید با اجرای برنامه هفتم توسعه بخش قابل توجهی از مشکلات که توسط دولت، مجلس و اتاق بازرگانی احصا شده و راهکارهای برون رفت از آن نیز در نظر گرفته شده است، حل شود.
به گفته این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی فعالان اقتصادی باید با نگاهی ویژه به دنبال برطرف کردن مشکلات برنامه هفتم توسعه باشند البته در کنار مشکلات، نقاط قوت این برنامه نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
حسینی در خصوص مشکلات واحدهای اقتصادی و تامین اجتماعی نیز عنوان کرد: تامین اجتماعی چون میزان درآمدها و هزینه ها برابری ندارد و ناترازی در این حوزه دیده می شود مجبور خواهد بود از طرق مختلف اقدام به جذب منابع مالی از افراد کند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص تعطیلی پنجشنبه نیز بیان کرد: قطعا با تعطیلی پنجشنبه ها مخالف هستم و نظر کمیسیون اقتصادی مجلس نیز بر همین اصل استوار است.
وی اضافه کرد: اگر بیشتر از حدی تعطیلی افزایش یابد بنگاه های اقتصادی به سمت تعطیلی گام بر میدارد این در حالی است که در خصوص تعطیلی پنجشنبه باید کمیسیون اقتصادی اظهار نظر کند ولی شاهد هستیم که کمیسیون اجتماعی مجلس به جای کمیسیون اقتصادی اقدام به بررسی تعطیلی پنجشنبه کرده است.
حسینی تصریح کرد: بر اساس آماری که وزیر اقتصاد اعلام کرده رشد اقتصاد کشور امسال نسبت به سال گذشته کمتر بوده و اصلی ترین عامل این کاهش هم به علت قطعی برق است.
اخه من متوجه این موضوع نمیشم چرا وقتی کل دنیا حتی کشورهای مسلمان هم روز شنبه تعطیل کردن این محلس ناکار اند سر لج بازی با دنیا را دارد بابا کمی از تعصب بیایید بیرون دنیا .دنیای ارتباطات هست وقتی پنج شنبه تعطیل کتی یعنی عملا چهار روز تعطیل هستی
پنج شنبه . جمعه. شنبه و یک شنبه که همه کشوره تعطیل هستند و ارتباط اقتصادی .سیاسی. .و.. نیست
مسولان فعلی بفکر پیشرفت و آبادانی ایران و ایرانی نیستند چپاول و غارت بیت المال باسم اعتقادات مردم مهمه
تعطیلی پنجشنبه ها هدیه نیست بلکه جبران موارد ذیل است : 1- افزایش حقوق کارکنان همیشه کمتر از نرخ تورم بوده. 2- قدرت خرید کارکنان در سالهای اخیر همیشه کاهش یافته. 3- تعداد زیادی از کارکنان زیر خط فقر قرار گرفته اند.4- ضریب ناامیدی بین کارکنان افزایش یافته. 5- سالهای سنوات اشتغال کارکنان از 30 سال به 42 سال برای بازنشستگی افزایش یافته است.
به نطر من شب و روز. از پدیدهای ا از این جهان است حساسیت به اینکهاین مال اون است. این مال ما است د ست نیست. فعلا بایددید در چه روزی کسب. کار دچار مشکل نشود. اگر چه نطر. من فقط تعطیلی جمعه خوب است وبقیه هفته همه سر کار
آخه درد اینه که مسلمانان جمعه دارن یهودیان شنبه دارند مسیحی ها هم یک شنبه دارن فکر کنم هر ادیانی یک روز هفته را تعطیل کرده ما میخواهیم با این همه تعطیلی در ایام سال یک روز دیگه هم بهش اضافه کنیم این یعنی رواج تنبلی در مملکت که آینده اقتصاد پکیده ما را نابود میکنه
اشتباه نکنید میزان تعطیلی در ایران کمتر از بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای پیشرفته است و مهمتر از آن مدیریت و بالا بردن راندمان سطح کاری است
درد اینها که می گویند با تعطیلی شنبه مخالفند ایدئولوژیکی است
این جماعت هیچگاه به فکر مردم نبودند ونیستند
این طرح منو یاد طرح کاهش تعطیلی می اندازه که در آخر با اضافه شدن یک روز دیگه به تعطیلی ها تصویب شد هدف از تصویب این قانون هماهنگی اقتصادی بیشتر با دنیا بود که با تعطیلی پنجشنبه بدتر هم میشود ،،،،خنده نداشت ،😄😄😄
اگر نمایندگان مجلس و دولت دلیل اینکه چرا تعطیلی پنج شنبه و چرایی تعطیلی شنبه را با استدلال و عدد و رقم اقتصادی و تجاری چگونگی مراودات با دنیا را در صدا و سیما بطور دقیق تبیین نمایند و ضرر و زیان کشور از این امر را بر اساس استدلال منطق همه می پذیرند
با وضعیت اقتصادی موجود یک روز در هفته برای تعطیلی کافی بنظر میرسد اگر منظور دیگری درکار نباشد
اگر غیر از این بود بایستی تعجب میکردیم.
وقتی یک مشت بی سواد که با حداقل رای وارد مجلس شده اند و هیچ درک و فهمی از ارتباطات بین المللی و تجارت جهانی ندارند بخواهند کار کارشناسی کنند نتیجه همین است. اینها فقط نگران این موضوع هستند که با حذف تعطیلی پنجشنبه ارواح اموات سرگردان خواهند شد.
مگه اینا به جز غارت اموال ایران و واگذاری تقریبا رایگان آنها به چین و روسیه تبادل دیگه ای هم دارن
تظرکارشناسان مهم نیست نظر علمای جلیل القدر مهم است یکروز قندراحرام کردندبعدازرسیدن به امیالشان بازدن قتد بچای حلالش کردند واین داستان جهل ونادانی ملتی هچنان ادامه دارد
قابل توجه مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها: چطور وقتی کارمندان بخش دولتی مستقر در تهران به عنوان مرکز مبالات اقتصادی کشور، پانزده سال است که پنجشنبه ها تعطیل اند مشکلی ایجاد نشده ولی حالا که قرار است کارمندان شهرستانی مشمول این تعطیلی شوند اینقدر به اقتصاد کشور صدمه وارد می شود؟ آیا این اظهارات به اصطلاح فعالان اقتصادی، شائبه برانگیز نیست؟ چرا تاکنون در مورد تعطیلی کارمندان تهرانی حتی یک بار اعتراض نکرده اند؟ به این ترتیب، به نظر می رسد دلایل اقتصادی صرفا بهانه است و مخالفان تعطیلی شنبه ها، حق دارند در مورد تعطیلی شنبه ها شک و شبهه داشته باشند.
عدالت جزء اصول مذهب و قانون اساسی هست. اگر تعطیلی پنجشنبه ها تصویب نشه باید تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی هم لغو بشه.
اغلب سرمایه داران محترم بخش خصوصی، مددکار مردم هستند اما بعضی سرمایه داران زالوصفت، عده ای را تطمیع و اجیر کرده اند که با بهانه های اقتصادی، مظلوم نمایی و هیاهو، نمایندگان محترم مجلس را فریب دهند و به مخالفت غیرعادلانه با تعطیلی پنجشنبه های کارکنان وادار کنند. باید از این زالوصفتان پرسید در طی چند سال گذشته، تورم چند درصد بوده و افزایش سالانه حقوق کارکنان چقدر؟ آیا یک پنجم دستمزد واقعی کارکنان را پرداخت می کنند؟ پس چرا با این دلخوشی کوچک کارکنان برای تعطیلی پنجشنبه ها مخالفند؟
پنجشنبه ها ساعت 6 صبح که به خاطر آماده شدن برای حضور در محل کار، بیدار می شوم از خودم می پرسم فرق من با همکارم در تهران چیست که او در خواب ناز است و من در محل کار، چرا ؟!
وقتی مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها می گویند کارمندان موسسات و سازمانها و مراکز تجاری و اقتصادی کشور مستقر در تهران 15 ساله پنجشنبه ها تعطیل هستند به اقتصاد صدمه نمی زند اما من که کارمند مثلا اداره ثبت احوال، اداره اوقاف، اداره شهرسازی فلان شهرستان هستم پنجشنبه ها نباید تعطیل باشم چون اقتصاد آسیب می بیند. احساس ترس، نا امیدی، افسردگی و ستم دیدگی میکنم!
معنی پنهان و ریشه سخنان مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها: 1- اینکه کارمندان تهرانی از 15 سال پیش تا حالا، پنجشنبه ها تعطیل بوده و هستند مشکلی ایجاد نمیکند، ولی اگر کارمندان شهرستانی پنجشنبه ها تعطیل شوند اقتصاد کشور نابود میشود! 2- اینکه 100 درصد دستگاه های اجرایی تهران، یعنی جایی که مرکز مبادلات اقتصادی کشور و محل استقرار سازمانهای ستادی و وزارتخانه ها است پنجشنبه ها تعطیل می باشند اشکال ندارد، اما اگر فقط 5 درصد از دستگاه های اجرایی استانها که مرتبط با تجارت هستند پنجشنبه ها تعطیل شوند اقتصاد کشور مختل میگردد! 3- تهران هیچ نقشی در تجارت کشور ندارد بنابراین اشکال ندارد که پنجشنبه ها تعطیل هستند، اما شهرستان ها نقش اساسی در صادرات و واردات دارند و نباید پنجشنبه ها تعطیل باشند! واقعا شرم آور است.
وقتی علما و متخصصین، تعطیلی پنجشنبه ها را تایید کرده اند افراد مسئول باید در اسرع وقت اقدام نمایند و دیگران نیز از انتقاد بیجا و بهانه گیری دست بردارند. مخالفان محترم تعطیلی شنبه ها و موافقان عزیز تعطیلی پنجشنبه ها عبارتند از: آیت الله العظمی جعفر سبحانی، مرجع عالیقدر شیعه؛ آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، مرجع عالیقدر شیعه؛ آیت الله محمد باقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران؛ حجت الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در سمنان ؛ حجتالاسلام محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور؛ حجت الاسلام محمدجواد حاجعلیاکبری، خطیب نماز جمعه تهران و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه؛ حجت الاسلام سید احمد خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران؛ حجت الاسلام سید سلمان ذاکر؛ حجتالاسلام سیدمحمدرضا میرتاجالدینی، حجتالاسلام علیرضا سلیمی و ... همچنین نهادهایی از قبیل سازمان اداری و استخدامی کشور، هیات دولت، اکثریت مرجعیت شیعه، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و کمیسیون اجتماعی مجلس.
تعلل در تصویب تعطیلی پنجشنبه ها با هدف مشمول مرور زمان شدن و فراموش شدن آن بی فایده است چون ما کارمندان بی صبرانه برای تصویب آن ثانیه شماری می کنیم.
از تعلل مجلس، از سستی مجلس، از بهانه جویی مجلس، از کوتاهی مجلس، از اهمال مجلس، از طفره رفتن مجلس، خسته شدیم آیا یک اصلاحیه به یک قانون نه چندان پیچیده اینقدر زمانبر و با تاخیر است؟ آیا مصوبه افزایش سنوات کارکنان برای بازنشستگی هم اینقدر طول کشید؟ این است مجلس کارآمد؟!