احتکار ۷۰۰ هزار خودرو در پارکینگ خانه ها
به گفته نایب رئیس انجمن قطعات و مجموعههای خودرو کشور ۷۰۰ هزار خودرو در پارکینگهای مردم به عنوان کالای سرمایهای وجود دارد که کاهش قیمت خودرو در بازار میتواند این خودروها را وارد بازار کند و منجر به کاهش قیمتها شود.
حسین اخوان امروز در نشست خبری اعضای هیات رئیسه انجمن سازندگان قطعات و مجموعههای خودرو کشور با اشاره به برخی از اقدامات وزارت صمت در حوزه خودرو، گفت: افزایش قیمت خودرو از ۱۸ ماه پیش مصوب شده بود اما مصوبه ابلاغ و اجرایی نمیشد که مصوبه بالاخره در دولت چهاردهم و چندی پیش ابلاغ و اجرایی شد که این موضوع میتواند نتایج خوبی در وضعیت تولید و به عبارتی افزایش تولید خودرو داشته باشد.
اخوان نایب رئیس انجمن قطعات و مجموعههای خودرو کشور با اشاره به کاهش ۶ درصدی تولید خودرو بیان داشت: پیرو افزایش قیمت میتوان امیدوار بود که تولید افزایش یابد و افزایش تولید نیز باعث کاهش قیمت و نزدیک شدن قیمت کارخانه و بازار میشود.
وی بیان داشت: ۷۰۰ هزار خودرو در پارکینگهای مردم به عنوان کالای سرمایهای وجود دارد که کاهش قیمت خودرو در بازار میتواند این خودرو را وارد بازار کند و منجر به کاهش قیمتها شود.
اخوان درباره مطالبات قطعه سازان از خودروسازان بیان داشت: بعد از افزایش قیمت خودرو مقرر شد که بخشی از مطالبات قطعه سازان پرداخت شود. در حال حاضر مطالبات قطعه سازان از خودروسازان ۱۰۰ همت است که ۳۰ همت مطالبات سر رسید شده است.
وی گفت: ظرفیت تولید قطعه سازان کشور برای تولید دو میلیون خودرو در سال است که اکر مطالبات معوق پرداخت شود تاست قطعه سازان نیز افزایش مییابد.
وی در ادامه با اشاره به نامه انجمن سازندگان قطعات و مجموعههای خودرو به رییس جمهور بیان داشت: در گردهمایی قطعه سازان این نامه به امضای ۱۰۰ شرکت قطعه ساز رسید که در این نامه مشکلات قطعه سازان از جمله پرداخت مطالبات قطعه سازان، قراردادهای یکجانبه خودروسازان، عدم تامین ارز مورد نیاز این صنعت و…مطرح شده است.
در این نامه عنوان شده است که قطعا در صورت اصلاح سیاستهای کلان خودروسازان، امکان افزایش تیراژ تولید خودرو به رکورد ۶ هزار دستگاه در روز، همانند دهه ۸۰، توسط قطعه سازان خودروی کشور امری قابل دستیابی است.
مثل همیشه که بعد از گرانی خودروسازها شاهد کاهش قیمت بازار بودیم و قیمت ها نزدیک به قیمت های سال 97 شد، اینسری هم شاهد کاهش قیمت خودرو نزدیک به سال 90 میشویم!!!!!
اینها ناشی از سیاستهای تورم زای دولت های بیدکفایت است
دیگه از دست خودرو تو کوچه و خیابون جا نیست هر کی رو میبینی ماشین های صفرشونو گذاشتن پارکینگ و کارکرده هارو هم میزنن تو کوچه و خیابون . گاهی اوقات تو خیابون هفته به هفته جا خالی نمیشه
چرا اینها رو اعدام نمی کنید اینها مگه سلطان احتکار نیستند
فقط زور همه به سلطان سکه رسید
مگر آنکه جولانی مردم را بترساند و خودرو های احتمالی برای فروش عرضه شوند
بزرگترین اشتباه دولت چهاردهم پاگذاشتن رو پوست موزی بود که دولت سیزدهم 18ماه قبل برای سنگ اندازی در این دولت تصویب کرده بود وبا این کار محبوبیت این دولت به شدت کاهش یافت وحتی اعتماد به مسولین ونظام هم خدشه دارد شد
این را احتکار نمیگویند چون پول بی ارزش شده و دیگر مردم با سرمایه و در دستشان نمیتوانند خانه و زمین بخرند و سرمایه گذاری در بورس هم کلا کلاه برداری است بنابراین مجبور شده اند اندک سرمایه خود را برای جلوگیری از بی ارزش شدن آن تبدیل به خودرو کنند.
همه گرانیها توسط دولت مصوب و اجرا می شود.نه مردم. مردم کل زندگیشون حراج بزارند باز چیزی از گرانی دولت ها کاسته نمی شود.
وقتیکه قیمتهارو چندین برابر گران میکنندمردم بیشتر خودرو انبار میکنند، با کاهشی شدن قیمت خودرو در کشور مجبور به فروش آنهاخواهندشد
باآزادکردن واردات خودرو های دست دوم با تعرفه گمرکی تقریبا صفر درصد ،وباکاهش قیمت خودروهای داخلی،مردم خودروهای خودرا به بازار تزریق خواهندکرد
خودرو درتمام دنیا مصرفی هست شما هم مصرفی کنید دیگرکسی احتکارنخواهدکرد