یک فعال محیط زیست:
اول حمل و نقل عمومی را تقویت کنید بعد بگویید مردم خودرو شخصی استفاده نکنند
یک فعال محیط زیست گفت: نمیشود به مردم توصیه کرد از وسایل حملونقل عمومی استفاده کنند وقتی که هم تعدادشان کم و کیفیتشان نامطلوبتر شده است.
محمد درویش در گفتگو با خبرفوری اظهار کرد: میزان سرمایهگذاری ایران جهت گسترش حملونقل عمومی، نسبت به ۱۵ سال قبل کاهش پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: در ۱۴۰۳ به نسبت اوایل دهه نود وضعیت حملونقل عمومی از نظر تعداد و تنوع وسایل بدتر شده در صورتی که جمعیت افزایش داشته و تعداد باقیمانده وسایل حملونقل عمومی هم طبیعتا فرسودهتر شدند.
این فعال محیط زیست افزود: نمیشود به مردم توصیه کرد از وسایل حملونقل عمومی استفاده کنند وقتی که هم تعدادشان کم و کیفیتشان نامطلوبتر شده است.
وی در ادامه گفت: دولت در صورتی میتواند از مردم بخواهد از خودروهای شخصی استفاده نکنند که به سمت تقویت حملونقل عمومی برود و مسیرهای ایمن برای دورچرخه سواری و مسیرهای جذاب برای پیاده روی ایجاد کند.
درویش معتقد است که افزایش مالیات برای استفاده از خودرو نیازمند گسترش حملونقل عمومی است و به تنهایی نمیتواند نقش موثری ایفا کند.
او در پایان گفت: سازمان حفاظت از محیط زیست باید نظارت خود را بر روی کارخانههای آلاینده قویتر کند زیرا به این بهانه که نیازمند تولید هستیم و کشور نباید بخوابد، عملا سازمان محیط زیست نمیتواند به وظایف خود عمل کند.
اتوبوسهای برون شهری را افزایش دهیدو کیفیت اتوبوسها رو بالا ببرید
تعداد اتوبوسهارو افزایش بدین
نه و فهمند
درسته باید وسیله های عمومی تقویت بشه ولی ما به شان مون بر میخوره به وسیله نقلیه سوار بشیم به اضافه اینکه راحت طلبی هم یه قضیه دیگه
رژژژژژژژژژژژژیم هر روز بیشتر از دیروز داره به سقوط نزدیک میشه...
تقویت سیستم حمل و نقل عمومی شامل اتوبوس شهری ون تاکسی مقابل خودرو های تک سر نشین و اژانس ها و اسنپ و غیره باعث تعدیل ترافیک و آلودگی هوا صثرفه جویی در سوخت، هزینه، وقت و خلوت تر شدن معابر عمومی شهر هر و کلان شهرها می شود.مسئولین عنایت و توجهههههههههههههههههههههههه
پاک کردن صورت مسئله خیلی راحت تر از حل کردن مسئله است استفاده نکردن از اتومبیل شخصی برای حل مشکل ترافیک و آلودگی هوا مانند این است که برای حل مشکل کمبود مواد غذایی بگوئیم مردم غذا نخورند تا مشکل حل شود