رئیس اتحادیه قنادان ابراز نگرانی کرد
گرانی ۱۵ تا ۲۱ درصدی روغن در راه است! / تورم، خرید شیرینی را ۴۰ درصد کاهش داد
رئیس اتحادیه قنادان گفت: طبق شنیده ها قرار است قیمت روغن ۱۵ تا ۲۱ درصد گران شود، در حال حاضر کمبود روغن نداریم بلکه بحث مربوط به گران بودن این محصول است. در حال حاضر تأمین مواد اولیه تبدیل به یک دغدغه و چالش مهم برای قنادان شده است.
علی بهره مند رئیس اتحادیه قنادان در نشستی خبری در پاسخ به سوالی مربوط به گرانی روغن به عنوان مادهای ضروری در تولید شیرینی گفت: طبق شنیده ها قرار است قیمت روغن ۱۵ تا ۲۱ درصد گران شود، در حال حاضر کمبود روغن نداریم بلکه بحث مربوط به گران بودن این محصول است. در حال حاضر تأمین مواد اولیه تبدیل به یک دغدغه و چالش مهم برای قنادان شده است.
وی افزود: پیگیر این مسئله بودیم و حتی با مسئولان ذی ربط نامهنگاری هم کردیم اما طبق اعلام تولیدکنندگان کمبود روغن در بازار نیست بلکه بحث گران کردن روغن است.طبیعتاً وقتی مواد اولیه یک محصول گران میشود در قیمت نهایی هم تأثیر میگذارد.
وی همچنین به تداخل صنفی اشاره کرد و افزود: پیگیریهایی از سوی اتاق اصناف و وزارت صمت به این منظور صورت گرفته که به جایی نرسیده است.برخی نانوایان وارد بحث تولید یا فروش شیرینی شدهاند که تداخل صنفی محسوب میشود.این شیرینی عرضه شده در این واحدها استاندارد تولید پایینی دارند و کارگاههای زیر زمینی بدون نظارت کار تامین شیرینی واحدهای نانوایی را انجام میدهند.
بهرهمند درباره نیروی انسانی ماهر نیز اظهار کرد: اکنون با کمبود نیروی انسانی در این صنف مواجه هستیم و با آموزش صِرف موفق به تامین نیروی انسانی نشدهایم.این دغدغه وجود دارد که برای کار سنگین قنادی چه جاذبههایی ایجاد کنیم و چگونه میتوان کارگران را در محیطهای کاری حفظ کرد.
وی به کاهش میزان فروش نیز اشاره کرد وگفت : تورم موجب شده که بخشی از مردم نتوانند شیرینی خریداری کنند و نسبت به سال قبل میزان فروش ۴۰درصد کمتر شده است. شیرینی جزو سبد غذایی مردم نیست اما توسط خانوارها خریداری میشود و به ویژه در اعیاد و مناسبتها مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با اشاره به صادرات شیرینی گفت: یکی از معضلات در این بحث، بازار هدف است. باید بازار هدف ایجاد شود و این انتظار وجود دارد که در این مسیر، سازمان توسعه تجارت و وزارت صمت به صادرکنندگان کمک کنند.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی و کافه قنادی در بخش دیگری از این نشست از برگزاری رویداد سومین سالگرد روز ملی قناد خبر داد و اظهار کرد: برگزاری روز ملی قناد برنامهای برای دلگرمی فعالان این صنف است و در مراسم سومین رویداد این روز ملی از 11چهره شاخص و فعال این صنف تقدیر خواهد شد.
علی بهره مند در نشست خبری امروز خود که به مناسبت سومین سالگرد روز ملی قناد برگزار شد گفت: همواره آموزش و تکثیر هنر قنادی از دغدغههای اتحادیه بوده است. همچنین تاسیس آموزشگاه قنادان و تجهیز مدرن آن در سطح برترین آکادمیهای منطقه، از جمله برنامه های مهم ما به شمار میرود.
وی افزود: ۲۰ دی ماه هر سال به عنوان روز ملی قناد در تاریخ اصناف ثبت شده و بهانهای برای قدردانی از فعالان این صنعت است.
وی به برنامههای در نظر گرفته شده برای روز ملی قناد اشاره کرد و اظهار داشت: چهرههای فعال و پیشکسوت قناد در تمامی استانها با نظر کمیته سیاستگذاری انتخاب و در این مراسم از برخی از آنها تجلیل خواهد شد.همچنین از برخی بانوان فعال در این صنف نیز به همین مناسبت قدردانی می شود.
بهره مند به پنل هایی که قرار است در این روز برگزار شود اشاره و اظهار کرد: افرادی که در تولید و تامین مواد اولیه فعال هستند نیز در پنلی که برای این مراسم در نظر گرفته شده شرکت خواهند کرد.
وی گفت: بیش از ۶ ماه است که برای برگزاری مراسم روز ملی قناد برنامهریزی شده است.انتخاب منتخبین بر اساس نوع عملکرد و فعالیت آنها در گذشته و حال است و بر اساس نوع و میزان فعالبودن آنها در این صنف تقدیر می شوند.
همچنین ریاحی، دبیر مراسم روز ملی قناد نیز در اینمراسم گفت: از سه سال پیش ۲۰ دی ماه در تاریخ اصناف به عنوان روز ملی قناد ثبت شده است.در سال نخست این مراسم تنها در سطح تهران برگزار میشد اما در دو سال بعد در سطح کشوری و برای قدردانی از فعالیت فعالان این صنف برگزار شد.
وی افزود: امسال این مراسم ۱۹ دی ماه برگزار میشود و دو پنل برای آن در نظر گرفته شده و از ۱۱ چهره ماندگار این صنف تقدیر خواهد شد.
وی ادامه داد: تلاش ما این است که از حمایت صنوف و صنایع مرتبط نیز بهره گرفته شود.همچنین ۲ هزار مهمان مرتبط نیز در این برنامه حضور خواهند داشت.
همچنین علیمردانی، نایب رئیس اتحادیه قنادان نیز در این نشست، عنوان کرد: صنف قنادان با این رویداد بیشتر مورد توجه قرار گرفته و بازخورد مناسبی در میان فعالان این صنف پس از برگزاری دو دوره قبلی به وجود آمده که زمینهساز دلگرمی اعضا شده است.
افعانی ها رو اخراج کنید پانزده میلیون اتباع بیگانه اجنبی مصرف گرا تو کشور هستن منابع آب و برق و غلات رو استفاده میکنن روزی نزدیک به پانزده میلیون لیتر روغن خوراکی فقط افعانی ها مصرف میکنن
هر افعانی روزی یک نان استفاده کنه نزدیک به میلیون ها کیسه آرد استفاده میشه ، کدوم کشور تو دنیا اینقد آواره و فراری مصرف گرا راه میده؟؟؟ تو افعانستان الان جنگ نیست چرا نمیرن کشور خودشون؟؟؟ دولت ما داره دوتا ملت رو اداره میکنه در حالی که یک ملت رو نمیتونه کدوم کشور تو دنیا هست که دوتا ملت تو یه مملکت باشن ؟؟؟اینجا موندن استا شدن جوشکار شدن نجار شدن دیگه وقتشه برن این توانایی ها رو برای پیشرفت کشور خودشون خرج کنن
اینها اخطاری است که خانواده ها حواس خود را جمع کنند یک چند فرزند نیارند مثل ما کاسه چکنم چکنم دست بگیرند بیچاره شدیم از این گرانی ها .