سال درخشان برای لاماری ایما؛

استقبال گسترده مشتریان از آخرین مرحله فروش محبوب‌ترین کراس اور بازار

ظرفیت فروش لاماری ایما در سال ۱۴۰۳ تکمیل شد. پس از استقبال گسترده از پیش‌فروش این خودرو در هفته‌های اخیر، ظرفیت فروش این محصول برای سال جاری به پایان رسیده است. این موضوع نشان‌دهنده محبوبیت بالای لاماری ایما در بازار خودرو کشور و تقاضای بالای مشتریان برای این کراس‌اور جذاب است.

استقبال گسترده مشتریان از آخرین مرحله فروش محبوب‌ترین کراس اور بازار

آخرین طرح فروش لاماری ایما

آخرین طرح فروش لاماری ایما از ۲۱ بهمن‌ماه آغاز شد. در این مرحله از فروش، خریداران امکان ثبت‌نام با پیش‌پرداخت ۸.۵۰۷.۰۰۰.۰۰۰ ریال را داشتند. بر اساس اعلام شرکت، تحویل خودرو در این مرحله طی ۱۲۰ روز کاری انجام خواهد شد.

به نظر می رسد یکی از دلایل استقبال از این طرح فروش، خوش قولی این شرکت در تحویل تعهدات است؛ در حال حاضر نه تنها تمامی خودروهای پیش فروش شده سال گذشته که تحویل برخی از آنها به دلیل مشکلات تأمین ارز در تابستان سال جاری به تأخیر افتاده بود به مشتریان تحویل شده‌اند، بلکه خودروهای فروخته شده با قیمت قطعی در پاییز امسال که موعد تحویل اسفند 1403 و فروردین 1404 داشته اند نیز زودتر از موعد به مشتریان تحویل شده­اند و به زودی تحویل خودروهای با موعد تحویل قراردادی اردیبهشت 1404 نیز آغاز خواهد ­شد.

چشم‌انداز آینده تولید و فروش لاماری ایما

شرکت آرین پارس موتور طی سال‌های اخیر هزاران دستگاه از لاماری ایما را به بازار عرضه کرده است و این خودرو همچنان به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین کراس‌اورهای بازار شناخته می‌شود. طراحی جذاب، مشخصات فنی قابل‌توجه و امکانات به‌روز، خدمات پس از فروش مناسب، کیفیت و دوام بالای محصول لاماری ایما از جمله عواملی هستند که باعث شده‌اند این خودرو در بین خریداران محبوبیت بالایی داشته باشد.

با تکمیل ظرفیت فروش این محصول در سال ۱۴۰۳، بسیاری از علاقه‌مندان منتظر اعلام طرح‌های جدید فروش برای سال ۱۴۰۴ هستند. آرین پارس موتور در تلاش است تا با افزایش ظرفیت تولید، پاسخگوی تقاضای بالای بازار باشد و در عین حال کیفیت و استانداردهای فنی لاماری ایما را در سطح بالایی حفظ کند. به‌نظر می‌رسد که این محصول، همچنان یکی از بازیگران اصلی بازار کراس‌اورهای کشور باقی خواهد ماند.

مشخصات فنی لاماری ایما

کراس اوور “لاماری ایما” به موتور ۱٫۵ لیتری توربو شارژر GDi مجهز است که این موتور توسط شرکت میتسوبیشی ساخته‌شده است. این خودرو می‌تواند ۱۹۵ اسب بخار با گشتاور ۲۸۵ نیوتن متر تولید کند و جعبه‌دنده اتوماتیک استفاده‌شده در آن نیز از نوع دو کلاچه ۷ سرعتِ تَر (Wet) توان پیشرانه را به چرخ‌های جلوی منتقل می‌کند. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو، ۶٫۶ لیتر در صد کیلومتر و شتاب صفر تا صد رسمی آن ۹٫۵ ثانیه است. این محصول مجهز به استارت دکمه‌ای، سقف پانوراما، تریم داخلی چرم مصنوعی، صندلی برقی راننده ۶ حالتِ، دوربین ثبت وقایع، دوربین و حس‌گر پارک عقب، شش کیسه هوای ۱۰ نقطه‌ای، رینگ آلومینیومی ۱۹ اینچی، ترمز پارک برقی، اتو هلد، کنترل شروع حرکت در سربالایی و کنترل حرکت در سراشیبی، دسته‌دنده الکتریکی، جلو آمپر دیجیتال و یک پارچه با مالتی مدیا، فرمان کمکی برقی، تهویه اتوماتیک با پاک‌سازی هوای کابین، کروز کنترل، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، اتصال مستقیم تلفن همراه به نمایشگر خودرو و… است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • رامین صفایی
    11

    بابا جمع کنید با این اراجیف تون .
    کدام استقبال گسترده ؟!
    کی از آشغال چینی استقبال میکنه ؟

  • رضا
    3

    چرا اینقدر دروغ می‌نویسید ماشینی که هی گرونتر میشه استقبال کجا ازش بالاتر می‌ره بابا اینقدر دروغ بخدا این نوایی که از دروغ گفتن میخورین می‌برین واسه زن بچه هاتون خوردن نداره ازشون در میاد

  • معرفی
    1

    متاسفانه ۱۴۰ میلیون بر ودیعه اول اضافه شد و مشخص نیست قیمت نهایی اون و آپشن ها همراه اخذ کلی هزینه می باشد .فقط امیدواریم که خدمات پس از فروش در شهرستان ها توسعه داده بشود

  • خلیلی
    2

    ‌واقعا اگر بود نیاز به تبلیغ نبود

  • علیرضا دشتستانی
    1

    نکبت روی این ملت راگرفته یکسری دزد و کثافتکار به جون مردم افتادند خودرو چینی ۲۰۰ میلیونی را ۲ ملیارد به مردم به اجبار و نامردی قالب میکنند

  • علی زمانی
    8

    ماشین خوب وقابل پسند سواری درجاده عالی آن شاء الله خدمات پس ازفروش هم خوب باشد

  • Ss
    2

    وقتی پژو پارسی که سالهاس از رده خارج شده قیمتش میلیاردی بشه باید ماشین چینی این قیمت‌ها بشه
    صنعت خودرو و واردات خودرو دست کیست؟

  • علی ستارزاده
    2

    واقعا عالی ولی میخواهی بری با سرعت بالا 150
    یه صدای عجیبی
    میاد میشی بفرمایید

  • ناشناس
    3

    با سلام این آشغال های چینی را اگر بخرید مشتری اول آخر خودتونید یک سر به سایت دیوار بزنید ببینید چه خبر است.اصلا خریدار نیست