اطلس پلاس؛ رقیب جدید پژو 207 رونمایی شد

اطلس پلاس، محصول جدید سایپا با طراحی مدرن و امکانات پیشرفته، آماده رقابت در بازار خودروهای اقتصادی شد.

اطلس پلاس؛ رقیب جدید پژو 207 رونمایی شد

شرکت سایپا با معرفی خودروی اطلس پلاس (اتوماتیک)، محصولی جدید از خانواده X200 را به بازار عرضه کرده است.

این خودرو با تغییرات قابل توجه در طراحی ظاهری، افزایش تجهیزات و امکانات مدرن، و گیربکس اتوماتیک، گزینه‌ای جذاب برای جوانان و بانوان محسوب می‌شود.

طراحی و ابعاد
اطلس پلاس با طول ۴۰۲۰ میلی‌متر، عرض ۱۶۸۵ میلی‌متر و ارتفاع ۱۵۳۷ میلی‌متر طراحی شده است. فاصله دو محور ۲۴۱۰ میلی‌متر و حجم صندوق عقب ۲۸۵ لیتر، فضای مناسبی را برای سرنشینان و حمل بار فراهم می‌کند. طراحی دو رنگ کابین، نمایشگر ۷ اینچی، سانروف، و روکش چرم و پارچه صندلی‌ها، جلوه‌ای مدرن به این خودرو بخشیده است.

مشخصات فنی و عملکرد

اطلس پلاس از موتور M15I چهار سیلندر با حجم ۱۴۹۷ سی‌سی بهره می‌برد که حداکثر قدرت ۹۱ اسب بخار در ۵۲۵۰ دور در دقیقه و گشتاور ۱۳۷ نیوتن‌متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه را تولید می‌کند. سیستم گیربکس CVT با تیپ ترونیک ۶ سرعته، سواری نرم و اقتصادی را برای راننده فراهم می‌سازد. فرمان برقی و سیستم تعلیق مک‌فرسون در جلو، همراه با تعلیق عقب تیر پیچشی، هندلینگ مناسبی را ارائه می‌دهند.

اطلس پلاس

ایمنی و تجهیزات رفاهی

اطلس پلاس با بهره‌گیری از سیستم‌های ESC، ABS، TCS، HSA و EBD، ترمز اضطراری (ESS) و کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، ایمنی مطلوبی را برای سرنشینان فراهم می‌کند. همچنین، سیستم تشخیص نقطه کور (BSD)، سنسور باران، و سیستم نمایش فشار باد تایرها (TPMS) از دیگر امکانات ایمنی این خودرو هستند.

در بخش رفاهی، کروز کنترل، سیستم استارت دکمه‌ای، آینه‌های تاشو برقی با گرمکن، مولتی‌مدیا ۷ اینچی، ناوبری آفلاین و سیستم ورود بدون کلید (PEPS)، تجربه‌ای راحت و مدرن را برای کاربران رقم می‌زند. سانروف برقی با سیستم ضدگیر (Anti Pinch)، چراغ روشنایی روز (Day Light)، صندلی‌های قابل تنظیم دستی، و باربند اسپرت از دیگر امکانات برجسته این خودرو هستند.

با ترکیب طراحی مدرن، امکانات متنوع، و قیمت رقابتی، اطلس پلاس گزینه‌ای مناسب برای افرادی است که به دنبال خودرویی اقتصادی با ویژگی‌های به‌روز هستند.

منبع: قیمت ۳۶۰
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 13
  • ناشناس
    0

    از هرچه بگذریم سخن دوست خوشتر است . آخرش چند ؟؟؟؟؟؟

  • ناشناس
    0

    صندلی‌های قابل تنظیم دستی، و باربند اسپرت از دیگر امکانات برجسته این خودرو هستند.

    🤣🤣🤣

  • ناشناس
    1

    ارابه مرگ

  • ناشناس
    2

    آخه نویسنده ی بی عقل؛ سایپا رو میتونی با ایران خودرو مقایسه کنی ؟؟؟؟ سایپا کلا پراید هستش با ظاهر متفاوت

  • عاشقان نظام
    7

    دو میلیارد تومان ارزش دارد، همچین خودرو در جهان بالای ۳۰ هزار دلار معادل ۴ میلیارد تومان قیمت دارد

  • احمد
    2

    چقدر این کوئیک را بالا وپائین میکنین یه چوپانی هم بیارین یه طراحی جدیدی براتون‌ انجام میداد

  • ناشناس
    2

    خدایی خودتون خندتون نمیگیره اینو رقیب 207 میبینید

  • بشارت
    1

    .........تو این مدل ماشین های سایپا که فقط تیغ مردم میزنه

  • متاسفم برای ایرانی
    1

    آخه تو مملکتی که هیچ چیز سر جای خودش نیست انتظار دارید این ماشین چی باشه هواپیما خخخ

  • آرمان پیوندی
    0

    خدایی الان M15 رو با TU5 مقایسه کردی؟😐

  • هومن
    0

    جلو پنجره اش تهوع آوره چقدر طراحیش مسخره است

  • مصطفی فراهانی
    0

    و خری که میخره

  • پویا
    0

    همچین میگن رقیب 207انگار یه خودرو بدون نقص با امنیت بالا ساختن .خفن ترین ماشین .از رده چهارم ماشینهای چینی ضعیفتره