نماینده مجلس:
دولت احمدینژاد و رئیسی میگفتند تغییر ساعت تاثیری در کاهش مصرف انرژی ندارد؛ دولت فعلی به تغییر ساعت رسمی نگاه سیاسی دارد
یک نماینده مجلس گفت: تغییر ساعت کاری از لحاظ اقتصادی، تأثیری در کاهش مصرف برق ندارد.

وی درباره تغییر رسمی ساعت کشور که از سوی دولت مطرح شده است، گفت: قانونی در ماده واحده سال ۱۴۰۱ مصوب شد که نیازی نیست ساعت رسمی تغییر پیدا کند. هیات وزیران اگر احیاناً دنبال ذخیره انرژی و کاهش مصرف است و ادعایی هم در این زمینه وجود داشته باشد میتواند به سازمانهای مربوطه اجازه دهد که یک ساعت زودتر کارمندان را فرابخوانند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در اصل موضوع ما اختلاف داریم و میگوییم چنین چیزی اصلاً صحت ندارد، چون در بحث وزارت نیرو در دولت آقای احمدینژاد و آیتالله رئیسی اعلام شد که تغییر ساعت هیچ تأثیری در کاهش مصرف انرژی ندارد، اما دولت آقای روحانی و اکنون وزارت نیرو میگویند که این موضوع مؤثر است. این نشاندهنده تعارضات است که به موضوع سیاسی نگاه میکنند؛ لذا ما وزارت نیرو را به طور کلی کنار گذاشتیم، بهترین مطالعات را دانشگاه شیکاگو دارد که به مدت ۱۱ سال به صورت مستمر انجام داده است.
وی ادامه داد: گزارشهای دانشگاه شیکاگو نشان میدهد که تغییر ساعت رسمی هیچ تأثیری ندارد و بار روانی و فیزیولوژی بدن که بهم میخورد میتواند خسارات روحی و روانی بیشتری به همراه داشته باشد. ضمن این که از لحاظ اقتصادی نیز تأثیری در کاهش مصرف برق مشاهده نمیشود.
ابوترابی یادآور شد: با این حال، در قانون ۱۴۰۱ صراحتاً آمده است که هیئت وزیران میتواند کارمندان را زودتر فراخواند بدون اینکه ساعت کاری تغییر کند. کما اینکه در زمان آیتالله رئیسی نیز در دو سال گذشته، کارمندان زودتر به محل کار خود میرفتند بدون اینکه ساعت رسمی تغییر کند. بنابراین، دولت دیگر نیازی به ارائه لایحه ندارد و این اقدام در اختیار دولت قرار گرفته است.
البته نگاه شماسیاسی خواهد بود نه دولت مگر اینکه شما علم به غیب داشته باشید
در محیط کاری شما هر زمان که وارد می شود لامپهار را روشن می کنی و هر زمان که آنجا را ترک می کنی خاموش می کنی.مهم نیست چه ساعتی باشد. پس اگر مدت حضور در محیط کار کاهش یابد در مصرف تاثیر دارد در غیر اینصورت فرقی نمی کند
در مجلس کارشناس مذهبی به همه چیز دخالت می کند مثلاً در محیط زیست یکی نیست به او بگوید تو برو مسجد روضه بخوان
از کی تا حالا به مطالب بیگانه ها استناد می کنید ، دانشگاه شیکاگو مطالعاتش را راجع به کشور ما انجام داده ؟؟؟؟؟؟
چرا جواب بی پایه و اساس به مردم میدید !!!
وقتی ساعت تغییر نمیدید ساعت 6 صبح خورشید تا وسط افق بالا اومده و هوا گرم شده یعنی به محض اینکه کارمندها به محل کار خود میرسند کولر یا هر وسیله سرمایشی را روشن میکنند اما وقتی ساعت را تغییر میدهند چنین چیزی نیست و در مصرف برق صرفه جویی میشود
شما حساب کن این همه اداره و سازمان و شرکت نیم ساعت یا یک ساعت در مصرفه برق صرفه جویی کنند
در ضمن این قضیه تغییر ساعت از اواخر دهه 60 و اوایل دهه70 اجرا شد یعنی چیزی بیش از 30 سال در کشور اجرا شد
چطور طی این 30 سال خوب بود و به دوره ریاست آقای رییسی رسید بد شد؟
ازاین به بعدساعت ۷ونیم که کارمنداباین ساعت فعلی سرکارمیرن خورشید وسط آسمونه
درک اینکه وقتی یک ساعت می ره جلو از روشنی روز بیشتر استفاده می شه وکارها ی صبح یک ساعت کمتر در بازه گرما قرار می گیره و .... انقدر سخته؟
نخیر! اتفاقا اون دو دولت متحجر که براشون مشکل بود اذان ظهر ساعت 13 باشه غیر منطقی عمل کردند
حالا بین نماز به ظاهر اول وقتت و ناهارت که مقیدی 12 بخوری 1 ساعت فاصله بیفته مشکلی پیش میاد؟
تو از اقتصاد چیزی هم می دانی و فقط حرف زدن بلدی