ثروتمندترین افراد جهان چه کسانی هستند؟

در دنیا مردان و زنان خودساخته‌ای وجود دارند که حالا نام‌شان تصویری از ثروت به ذهن می‌نشاند. جالب است بدانید که ایالات متحده آمریکا بیشترین افراد ثروتمند جهان را دارد.

ثروتمندترین افراد جهان چه کسانی هستند؟

به گزارش خبر فوری ، افراد ثروتمند در جهان گذشته‌ای کم‌وبیش شبیه به یکدیگر دارند. همه آنها در خاطرات خود گفته‌اند سختی کشیده‌اند و در یک بزنگاه، از هیچ به همه‌ چیز رسیده‌اند. برخی‌شان حتی تحصیلات دانشگاهی هم نداشته و ندارند، اما حالا نام‌شان‌ در لیستِ ترین‌های دنیا جای گرفته است. حالا برخی از آنها ثروتمند و برخی دیگر ثروتمندتر شده‌اند تا سه درصد از کل دارایی‌های موجود دنیا را به انحصار خود درآورند. در دنیا مردان و زنان خودساخته‌ای وجود دارند که حالا نام‌شان تصویری از ثروت به ذهن می‌نشاند.

همان‌هایی که خیلی‌ها دوست دارند درباره داستان زندگی‌شان بدانند؛ اینکه ثروتمند ترین افراد جهان چه کسانی هستند؟ آنها چطور قادرند مدیریت امور اقتصادی جهان را در دست بگیرند؟ جالب است بدانید که ایالات متحده آمریکا بیشترین افراد ثروتمند جهان را دارد.

ترین‌های قاره آفریقا چه کسانی هستند؟

اهل نیجریه است. کشوری که نام آن پس از هند در زمره فقیرترین کشورهای جهان قرار دارد. حالا اما الیگو دانگوت 61 ساله یکی از ثروتمندترین افراد قاره آفریقاست. او در حوزه نفت فعالیت می‌کند و کارآفرین، بازرگان و مدیر ارشد نیجریه‌ای با ارزش خالص ثروت 17 میلیارد دلاری است.

بعد از دانگوت، مایک آدنوگا، صاحب شبکه تلفن همراه Globacom، با ارزش خالص دارایی 2.8 میلیارد دلار، در لیست ثروتمندان آفریقا قرار دارد. او مدیر شرکت گلوباکام، دومین شرکت ارتباطاتی در نیجریه، است. این شرکت حدود 36 میلیون مشترک دارد و علاوه بر نیجریه در غنا و بنین هم فعال است. آدنوگا 3.99 میلیارد دلار ثروت دارد.

در آفریقای جنوبی، نیکی اوپنهایمر با ثروتی معادل هفت میلیارد دلار در صنعت الماس فعال است. ناصف سوایریس با ثروتی معادل شش میلیارد دلار در صنعت پتروشیمی و ساختمان، ثروت قابل وصفی بر هم زده و ناتان کی‌رش با ثروتی معادل چهار میلیارد دلار در بازار خرده‌فروشی و مستغلات فعال است.

ثروتمند قاره آسیا

موکه مبانی، رئیس صنایع LTD، با نزدیک به 45 میلیارد دلار سرمایه، جایگاه ثروتمندترین فرد قاره آسیا را به خود اختصاص داده است. او که متولد 19 آوریل 1957 است یکی از بانفوذترین‌ها در حوزه بازرگانی، رئیس، مدیرعامل و یکی از بزرگ‌ترین سهامداران صنایع LTD در هند به شمار می‌رود.

اما مبانی چند رقیب دیگر هم دارد؛ ما هواتنگ رئیس شرکت اینترنتی چینی بزرگ تنسنت (tencent) است که در صدر شرکت‌های تجاری قرار دارد. او صاحب یکی از برنامه‌های پیام‌رسان شرکت tencent، وی‌چت، است که نزدیک به یک میلیارد نفر کاربر دارد. Tencent در نوامبر 2017، 12 درصد از سهام برنامه اجتماعی اسنپ‌چت را به‌ دست آورد.

هواتنگ هم بی‌رقیب نیست، چرا که ما یون (Ma Yun)، متولد 10 سمپتامبر 1964 که با نام «جک ما» شناخته می‌شود، یکی از تاثیرگذاران تجارت چین، سرمایه‌گذار و جزو فعالان در حوزه جنبش‌های بشردوستانه است.

سوپرمن، نام مستعار لی کای شینگ، یکی دیگر از تاثیرگذارترین بازرگانان در آسیاست. لی در ماه مارس اعلام کرد که در ماه مه به عنوان رئیس شرکت‌های CK Hutchison و CK Asset بازنشسته خواهد شد، اما یک مشاور باقی خواهد ماند.

ثروتمندهای اقیانوسیه

در فیلیپین، هنری سای با ثروتی معادل 19 میلیارد دلار در اکثر صنایع این کشور فعالیت می‌کند و حالا آوازه‌اش به گوش دنیا رسیده است. جینا راینهارت استرالیایی با ثروتی معادل 16 میلیارد دلار فعال در بخش صنعت و معدن است. بودی هارتونو، اهل اندونزی، نیز با ثروتی معادل 11 میلیارد دلار در بانکداری و صنعت تنباکو شهره است.

بخشنده‌ترین ثروتمند جهان

چه کسی است که نداند بیل گیتس با داشتن سرمایه‌ای معادل تقریباً 87 میلیارد دلار ثروتمندترین فرد در جهان است. او زمانی که فقط 20 سال داشت به همراه دوست دوران کودکی خود، پل آلن، شرکت معروف مایکروسافت را تاسیس کرد. بیل تا سال 2002 مدیرعامل این شرکت بزرگ نرم‌افزاری بود و تقریباً تا سال 2014 همچنان ریاست آن را بر عهده داشت و همچنین بزرگ‌ترین سهامدار شرکت محسوب می‌شد.

او در حال حاضر هم در هیات مدیره مایکروسافت فعالیت می‌کند و سرمایه و دارایی‌هایش به رقم بالایی در این شرکت می‌رسد. او به تازگی اعلام کرده چندی است حضور فعالی در شرکت مایکروسافت ندارد. او بخشنده‌ترین مرد جهان نیز به حساب می‌آید. چرا که از سال 1999 تاکنون به همراه همسرش ملیندا یکی از بزرگ‌ترین و قدرتمندترین موسسه‌های خیریه جهان را پایه‌گذاری کرده است.

دومین فرد ثروتمند دنیا، آمانسیو اورتگا با سرمایه‌ای در حدود 67 میلیارد دلار است. او حدوداً 80ساله و اصالتاً اسپانیایی است. آمانسیو ابتدا کار خود را با فروشگاه لباس کوچکی آغاز کرد و اکنون به یکی از قدرتمندان در صنعت مد و لباس تبدیل شده است.

ثروتی که این فرد به دست آورده به خاطر وجود شرکت «ایندیتکس» است. سهام این شرکت بیش از 34 درصد افزایش داشته و در نیمه اول سال 2015 به فروش بالای 16 درصد با سود 20 درصدی رسیده است. بیشتر رشد این شرکت را باید مدیون برند معروف «زارا» دانست.

روزنامه‌رسانی که میلیاردر شد!

وارن بافت دارای 60 میلیارد دلار سرمایه است و در هشتاد و پنجمین سال زندگی خود به سر می‌برد. او از سنین کودکی کار می‌کرد. در کودکی مشغول کار روزنامه‌رسانی به منازل بود. این فرد آن‌قدر باهوش بود که توانست در 11 سالگی اولین سهام خود را خریداری کند، سهامی که به گفته خود او، 38 دلار برای خرید آن هزینه کرده بود و سودی در حدود پنج درصد برایش به ارمغان آورده بود.

وارن‌ بافت پس از مدتی، تحصیل در دانشگاه هاروارد را رها کرد و به دانشکده اقتصاد دانشگاه کلمبیا پیوست. در آنجا تحت آموزش اساتید برجسته‌ای مانند بنجامین گراهام قرار گرفت و علوم بسیاری از قبیل تامین مالی و… را به خوبی فرا گرفت.

جف بزوس

جف بزوس، مالک شرکت آمازون با سرمایه‌ای در حدود 56 میلیارد دلار در لیست ثروتمندترین افراد جهان قرار دارد. ثروتی که جف امروز صاحب آن است نتیجه معرفی تجارت الکترونیکی به سراسر دنیاست. او موسس وب‌سایت بزرگ آمازون است.

خودش تعریف کرده که ابتدا این کار را در پارکینگ منزل خود آغاز کرد، اما بعد از سه سال شهرت آمازون جهانی شد و به نقطه‌ای دست یافت که دیگر یک کتابفروش خرد نبود. این شرکت هم‌اکنون به جایگاهی رسیده که انواع محصولات از لباس گرفته تا لوازم موسیقی و… در آن پیدا می‌شود.

دیوید کوک

دیوید اچ کوک که اهل منهتن است، با 47 میلیارد دلار سرمایه یکی از ثروتمندترین افراد جهان شناخته شده است. او به همراه برادرش مدیریت صنایع کوک را بر عهده داشت که این شرکت حالا دومین شرکت بزرگ جهان قلمداد می‌شود.

منبع: اعتماد آنلاین

38

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید