عضو مجمع نمایندگان ادوار مجلس:

بیش از 500 نفر از نمایندگان ادوار در انتخابات ثبت نام کرده‌اند

عضو مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: هر کدام از نمایندگان ادوار که شرایط سنی و جسمی داشتند برای انتخابات ثبت نام کرده اند که تعداد آنها بیش از ۵۰۰ نفر است.

بیش از 500 نفر از نمایندگان ادوار در انتخابات ثبت نام کرده‌اند

منصور حقیقت پور گفت: هر یک از نمایندگان که شرایط سنی و شرایط جسمی لازم را برای ثبت نامه داشته اند در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرده اند.

این نماینده ادوار مجلس اظهار داشت: تعداد نمایندگان ادوار که در انتخابات مجلس ثبت نام کرده اند از ۵۰۰ نفر فراتر رفته است.

وی افزود: افراد مختلفی از کسانی که قصد نامزدی در انتخابات را داشته اند با آقای لاریجانی رئیس مجالس هشتم، نهم و دهم دیدار داشته اند و آقای لاریجانی به همه این افراد اعم از جوان و با تجربه تأکید کرده است که در انتخابات ثبت نام کنند.

حقیقت پور خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی افراد موثر با وجود تأکیدات آقای لاریجانی به آنان در انتخابات شرکت نکرده و ثبت نام نکردند.

مشاور رئیس مجلس دهم اظهار داشت: ما در شرایط فعلی منتظر اعلام نتایج بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخابات توسط شورای نگهبان هستیم تا پس از اعلام نتایج بررسی‌ها برنامه ریزی‌های انجام شود.

گفتنی است، انتخابات مجلس دوازدهم و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان ۱۱ اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود. ثبت‌نام در این دوره برای اولین بار و به ابتکار دولت سیزدهم به صورت کاملا الکترونیک برگزار شد و تمامی داوطلبان، توانستند نام‌نویسی خود را به صورت الکترونیکی قطعی کنند.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • فرزند ایران
    0

    پول بیت المال ،ماشین های شاسی بلند ، زیر میزی ها کلان در کنار بخور و بخواب روی صندلی های مجلس خوب به دهنشون مزه کرده.

  • ناشناس
    0

    برا چی برا غزه ؟