روز هفتم عملیات جست‌وجو آخرین کوهنورد مفقود شده در اشترانکوه آغاز شد

رئیس هیئت کوهنوردی لرستان گفت: روز هفتم عملیات جست‌وجو آخرین کوهنورد مفقود شده مشهدی علی حسینی در اشترانکوه لرستان آغاز شد.

روز هفتم عملیات جست‌وجو آخرین کوهنورد مفقود شده در اشترانکوه آغاز شد

به گزارش خبر فوری به نقل از تسنیم، اظهار داشت: روز هفتم عملیات جست‌وجو آخرین کوهنورد مفقود شده مشهدی در اشترانکوه لرستان آغاز شد تا پیکر علی حسینی تنها کوهنوردی که تاکنون جسدش پیدا نشده را پیدا کنند.

وی با اشاره به عملیات جستجو افزود: عملیات جست‌وجو برای یافتن نهمین فرد مفقودی سقوط بهمن در اشترانکوه با حضور 25 کوهنورد مشهدی و 26 کوهنورد لرستانی و با به‌کارگیری یک فروند بالگرد MI 17 و یک لودر ادامه دارد.

غیاثی تصریح کرد: رئیس هیئت کوهنوردی لرستان گفت: برای یافتن تنها مفقودی 50 نفر نیروهای حرفه‌ای به منطقه اعزام کرده‌ایم که 25 نفر آنها از هئیت کوهنوردی هیمالیا خراسان رضوی هستند تا خانواده آخرین مفقودی سید علی حسینی را از چشم انتظاری در آوردند.

رئیس هیئت کوهنوردی لرستان گفت: تقریبا تمام محدوده سقوط بهمن یک بار به‌طور کامل بررسی و جستجو شده است ولی تاکنون آثاری از نفر نهم علی حسینی مشاهده نشده است و امیدوارم امروز جسد این کوهنورد پیدا شود.

وی با بیان اینکه جسد هشت کوهنورد روزهای قبل پیدا شد افزود: جسد علیرضا عامری، مرتضی غلام‌پور، مجید‌زاده تراب، امان‌الله جوکار، ناصر اکبری، مهشید جان‌محمدی، اکرم حقانی و علی قاسم‌زاده روزهای گذشته پیدا شد و پس از تشییع در شهرستان ازنا به مشهد و الیگودرز منتقل شد و تنها جسد علی حسینی آخرین کوهنورد مفقودی هنوز پیدا نشده است.

منبع: تسنیم

35

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید