مصرف انرژی ایران پنج برابر میانگین استاندارد جهانی

معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: ایران پنج برابر میانگین استاندارد جهانی انرژی مصرف می‌کند.

مصرف انرژی ایران پنج برابر میانگین استاندارد جهانی

علی زیار گفت: ما به عنوان کشوری که دارنده ذخایر عظیم نفت و گاز هستیم، متاسفانه ۵ برابر میانگین استاندارد جهانی انرژی مصرف می‌کنیم که این موضوع زیبنده‌ی کشوری مثل ایران نیست.

زیار در مراسم اعطای گواهینامه انجام برنامه ممیزی شخص ثالث سیستم مدیریت انرژی بر مبنای ایزو ۵۰۰۰۱ در ساختمان‌های این شرکت که صبح امروز (چهارشنبه ۵ آبان) برگزار شد، افزود: سهل انگاری‌های زیادی در بحث مصرف انرژی در گذشته انجام شده و متاسفانه بخشی نیز در حال حاضر ادامه دارد.

وی با بیان اینکه مصرف بی‌رویه انرژی در تمام سطوح در حال انجام است، تصریح کرد: ما به عنوان تولیدکننده بخش مهمی از انرژی کشور باید فرهنگ استفاده درست از انرژی را در لایه‌های اجتماع و سایر صنایع توسعه دهیم.

زیار افزود: سازمان‌ها و دستگاه‌هایی مانند شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران که در بحث تولید فرآورده و افزایش توان تولید کار کرده و منابع صرف می‌کنند، باید در بحث مدیریت مصرف و جلوگیری از اتلاف منابع انرژی تلاش بیشتری انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از انرژی و سرمایه کشور در حال هدر رفتن است، گفت: نیروگاه‌ها بخشی زیادی از توان تولید را صرف خودشان کرده‌اند.

معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اظهار داشت: در مجموعه وزارت نفت اولین شرکتی هستیم که استاندارد ایزو ۵۰۰۰۱ را در سطح ساختمان‌های ستاد اجرا کرده‌ایم و باید هم همینطور باشد.

وی گفت: شرکتی که تولیدکننده فرآورده سوختی است از خودش باید شروع کند تا بتواند مدیریت بهینه مصرف سوخت را در سایر واحدهای صنعت نفت و در لایه‌های اجتماع فرهنگ‌سازی کند.

زیار ادامه داد: توسعه مدیریت مصرف سوخت کار بزرگی است و باید دو برابر توانمان در بحث افزایش ظرفیت تولید در موضوع مدیریت مصرف کار انجام دهیم.

وی تاکید کرد: این اقدام تنها مختص دستگاه وزارت نفت نیست و تمام دستگاه‌ها باید وارد صحنه شده و کمک کنند تا مدیریت مصرف انرژی را به عنوان فرهنگ عمومی در کشور حاکم کنند.

70

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 11
  • هویدا
    0

    خوب حالا چکار کنم مرتیکه بی عقل.نمیدونی که با دزدانی که داخل ایران خودرو و سایپا هستش و این قار قارک هایی که تحویل مردم میدن باید هم مصرف اینطور باشه حالا فهمیدی.میخوای گرونش کن حالا که زیاد مصرف میکنن از اونور هم صادرش کن به لبنان و ...‌..

  • ایوب گشاورز
    0

    مگه تولیدات دخل کمترازاینا مصرف می کنن خوب شماکمترصادرکن لبنان

  • محمد
    0

    کاهش مصرف انرژی راه حل دارد ولی بودجه می خواهد مثلا خارج کردن ماشین های قدیمی و غیر استاندار از چرخه کار یا دو جداره کردن دریچه های خانه ها و ده ها اقدام دیگر شما فقط یک طرف قضیه را می بینید

  • گچسارانی
    0

    کیفیت خودروهامون وقتی ۱۰۰ برابر ضعیف تر از تکنولوژی جهانه ،والا مصرف پنج برابری زیاد که نیست هیچ ،یک شاهکاره

    نظرات شما -
    • قلقلک
      0

      کاملا صحیح

  • ناشناس
    0

    اینها زمینه را اماده می کنند برای گران کردن بابا ما خود مان زغال فروشیم دست بردارید عجب فیلمی بازی می کنید دیروز یک ملت سر کار گذاشتید

  • امین
    0

    وضعیت فقر مردم ایران چند برابر دنیاس؟ وضعیت بدبختی مردم ایران چند برابر دنیاس ؟

  • يك مسؤل با وجدان ،مردمى
    0

    همه اش مقصر مردم هستند وبه ما مسؤلين هيچ ارتباطى ندارد ،مردم زياد مصرف ميكنند اصلا براى چه زنده هستند كه اينقدر مصرف ميكنند

  • arad
    0

    منابع کشور خودمان است باید هم مصرف شود ایران از نظر صنعت و منابع طبیعی در دنیا بی نظیر است این جیب مسئولان است که پر نمیشود و فکر میکنند همه چی را باید بفروشند تا خرج خوشگذرانیهای خود و خانواده کنند

  • حجت
    0

    بنظرم مردم مقصر نیستند و دولت خودش مقصد است اگر ماشین باکیفیت وارد کنند قطعا مصرف سوخت پایین میاد چطور انتظار دارید با وجود سمنو و پراید و ماشین ۲۰۶ که هر کدام ۱۰۰ تایی ۱۳ می سوزند مصرف سوخت کم بشه باید ماشین خارجی با مصرف ۷ یا ۸ وارد بشه اونوقت می فهمید مصرف بهینه ک کنترل مصرف یهنی چی

  • امین.م
    0

    خبر رو نخونده میگم هر وقت این تیتر خبر امد یعنی گرانی بنزین ۲ ماه بعد رو شاخشه ، هه مردم رو ساده فرض نکنید.