چند سوال ساده که جوابی نداشت/ مشترکین گاز پاسخ سوالات خود را از کجا پیگیری کنند؟

وجود چندین سوال ساده در خصوص قبض گاز، ما را بر آن داشت که به عنوان یک مشترک از راه‌های از پیش تعریف شده و سامانه‌های پاسخ گویی جواب آن‌ها را بیابیم که با پیگیری‌های متعدد این مسئله بی نتیجه ماند.

چند سوال ساده که جوابی نداشت/ مشترکین گاز پاسخ سوالات خود را از کجا پیگیری کنند؟

محاسبه بهای گاز مصرفی به صورت زمانبندی شده و پلکانی طی دو دوره فصل گرم و فصل سرد سال صورت می‌گیرد که از ۱۶ فروردین الی ۱۵ آبان دوره اول و از ۱۶ آبان الی ۱۵ فروردین ۵ ماه دوره دوم تقسیم بندی خواهد شد.

میزان مصرف مشترکان نیز در سه گروه کم مصرف، مصرف متعارف و پر مصرف در ۵ گروه اقلیمی تعریف‌شده اند.

در کنار بهای گاز مصرفی ردیف‌هایی مانند مالیات بر ارزش افزوده و عوارض شهرداری، عوارض گازرسانی، بیمه، بدهی‌های متفرقه، بدهی و بستانکاری گذشته، کسر هزار ریال، مانده بدهی و بستانکاری، مانده هزار ریال از جمله مواردی است که در هر دوره از زمان پرداخت قبض محاسبه و لحاظ می‌شود.

مواردی که سهم قابل توجهی از قیمت نهایی را از آن خود کرده و مجموع آن می‌تواند رقم چشمگیری برای شرکت ملی گاز شود.

در کنار محاسبه بهای گاز که به دلیل پلکانی بودن محاسبات ویژه خود را می‌طلبد، محاسبه سایر بخش‌ها نیز برای خود به معمایی تبدیل شده، به همین خاطر تصمیم به پیگیری طریقه محاسبه سایر ردیف‌ها به جز بهای گاز مصرفی شدیم.

در ابتدا به عنوان یکی از مشترکین مصرف کننده گاز برای پاسخ به این سوال به سایت شرکت ملی گاز ایران سری زدیم تا شاید جواب سوالات خود را در آنجا پیدا کنیم.

سایت این شرکت قسمتی را به چگونگی محاسبه گازب‌های مشترکین خانگی گاز طبیعی اختصاص داده که با ورود اطلاعات مربوطه در خصوص بهای گاز مصرفی با توجه به اقلیم منطقه توضیحاتی داده می‌شود، اما این میان جای خالی طریقه محاسبه سایر بند‌های قبوض مانند مالیات بر ارزش افزوده، بیمه، مانده هزار ریال و ... احساس می‌شد.
در ادامه برای پیگیری امر با شماره پشت قبوض گاز تماس گرفتیم تا راه‌های پاسخگویی به مشترکین را امتحان کنیم.

در قبوض گاز ۲ شماره تلفن برای پاسخگویی ثبت شده که یکی از آن‌ها تلفن گویا بوده و با تماس با آن و وصل به قسمت طریقه محاسبه قبوض تنها به گفتن توضیحات اجمالی از بهای گاز بسنده کرد و جزئیات بیشتر را به سایت شرکت ملی گاز ارجاع داده است.

نکته قابل تامل در این میان نداشتن اپراتور برای پاسخ گویی به سوالات افراد بود.

برای شماره تلفن دوم نیز پس از چندین بار تماس در روز‌های مختلف، کسی پاسخگوی آن نبود که این مسئله نیز گویای بی نتیجه بودن زحمات ما در این قسمت بود.

پس از آن بود که با شرکت گاز استان تهران تماس گرفتیم که این شرکت نیز دریافت جواب سوالات ما را به شرکت ملی گاز ایران ارجاع داد.

پس از پیدا نکردن جواب سوالات چنین ساده‌ای در قالب یک شهروند و مشترک خانگی گاز که اطلاع رسانی آن وظیفه مسئولان مربوطه است، اینک سوال دیگری به مجموعه قبلی اضافه شد که چرا سامانه‌های پاسخگویی به مشترکین در این بخش پس از سال‌ها فعالیت عملکرد ضعیفی دارد و چرا با وجود اصرار بر الکترونیکی شدن خدمات رسانی و فراهم سازی زیرساخت‌های آن برای یافتن چنین سوالات ساده‌ای همچنان باید به ادارات گاز شهری مراجعه حضوری کنیم و چه زمانی استفاده از خدمات الکترونیکی به عنوان شاخصی برای رشد بهره وری از حالت تشریفاتی خارج و به عنوان یک اصل در سازمان‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد.

منبع: میزان

728

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید