راههای افزایش قدرت و پوشش وایفای در منزل
قطع و وصل شدن اینترنت میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که باید بررسی شود. با دانستن نحوه افزایش سرعت وایفای، اینترنت قوی و پرسرعت داشته باشید.
یکی از مشکلاتی که ممکن است در طول روز برای هر یک از ما رخ دهد و در روند انجام گیری کارهایمان موثر واقع شود، قطع و وصلی و یا کاهش ناگهانی سرعت وای فای می باشد که قطعا می تواند منجر به عصبانیت هر یک از ما شود. با این حال اولین اقدامی که میبایست در مقابل این مشکل انجام دهید، این است که با شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنتی که استفاده میکنید، ارتباط برقرار کنید.
در حین برقراری ارتباط مشاوران شرکت ارائه دهنده اینترنت میتوانند اینترنت دریافتی شما را آنالیز و بررسی نمایند و اگر مشکل از سمت آنها باشد، فوراً برطرف کنند و بتوانید از اینترنت استفاده کنید. با این حال اگر مشکل برطرف شد میتوانید به راحتی به کارهایتان رسیدگی کنید و در غیر اینصورت میبایست برخی اقدامات را انجام دهید تا مشکل برطرف شود.
از این رو ما قصد داریم در ادامه این مطلب، شما را با روشهای مختلفی برای حل کردن مشکل وایفای و ترفندهای افزایش سرعت اینترنت آشنا سازیم که قطعاً با انجام دادن این ترفندها میتوانید مشکل قطع و وصلی سرعت اینترنت را برطرف کنید و به راحتی از اینترنت استفاده کنید.
ترفندهای افزایش سرعت وایفای
1- سرعت پهنای اینترنت خود را تست کنید.
اولین گامی که میبایست انجام دهید، این است که سرعت اینترنت خود را نسبت به بستهای که از شرکت ارائه دهنده اینترنت خریداری کرده اید، تست کنید که در طی این بررسی و آنالیز می توانید سرعت دانلود و آپلود را به خوبی مشاهده کنید.
روشهایی برای افزایش سرعت وای فای
برای بررسی و نحوه آنالیز کردن سرعت دانلود و آپلود می توانید از نرمافزار speedtest استفاده کنید. از این رو اگر سرعت دانلود و آپلود شما به اندازه استانداردی که خریداری کردهاید، بود نشان از مشکلی است که میتواند حاکی از این موارد باشد ؛
استفاده و دانلود حجم بالا یوزر دیگر روشن بودن آپدیت اتوماتیک ویندوزدر این صورت توصیه میشود روتر یا همان مودم خود را بوت کنید و سپس با استفاده کابل لن به کامپیوتر وصل کنید و مجدداً رمز و نام کاربری جدیدی را تعریف کنید و اجازه دسترسی و شناخته شدن را از داشبورد باز شده، بردارید تا نام مودم شما در جستجو لیست وایفای های روشن در هر دستگاهی رؤیت نشود.
اما اگر سرعت دانلود و آپلود بسیار کمتر از حد استاندارد بود، باید با سرویس ارائه دهنده اینترنت تماس برقرار کنید تا هر چه بهتر مشکل شما را بررسی کنند و در صورت خرابی، آنرا تصحیح نمایند.
2- خاموش کردن آپشن وایفای و استفاده از کابل لن
اگر با استفاده از برنامه Speedtest متوجه مطابقت سرعت دانلود و آپلود قرار دادی خود شدید، اما از طرفی سرعت استفاده از اینترنت شما کاهش یافته است و نمیتوانید با سرعت مدنظرتان کارهای روزمره را انجام دهید، میتوانید از پشت مودم خود، قابلیت و یا آپشن وای فای را خاموش کنید و سپس با استفاده از کابل لن مودم را به کامپیوتر خود متصل کنید و از اینترنت استفاده کنید.
استفاده از کابل لن برای دریافت سرعت بیشتر اینترنت
در این صورت که آپشن وایفای را خاموش میکنید و از طریق کابل لن شروع به استفاده از اینترنت میکنید، تنها کاربر اینترنتی که خریداری کردهاید، خودتان هستید و جز شما کس دیگری نمیتواند از مودم استفاده کند. با این حال بعد از اتمام یافتن کار روزمره خود و برای استفاده سایر کاربران از مودم، میتوانید با فشردن دکمه وایفای از پشت مودم، این قابلیت را برای آنها فراهم سازید.
3- بررسی روشن بودن آپدیت ویندوز
اگر شما به وسیله کامیپوتر و یا لپ تاپی که به سیستم عامل ویندوز مجهز است در حال استفاده از اینترنت هستید و به هیچ وجه سرعت اینترنت با چند روز گذشته مطابقت ندارد، میتوان احتمال روشن بودن آپدیت خودکار ویندوز را داد چرا که حجم بالایی در حال دانلود میباشد و نمیتوانید از آن استفاده کنید. از این رو حتما با مراجعه به کنترل پنل و یا جستجوی " Windows Update " فوراً اقدام به بستن آپدیت خودکار کنید تا حجم اینترنت شما به همراه سرعت دانلود کاهش پیدا نکند.
آموزش افزایش سرعت وای فای در منزل
4- مودم نسل قدیم یا نسل جدید؟!
یکی دیگر از مواردی که در سرعت اینترنت شما موثر است و میتوانید با استفاده از آن سرعت اینترنت را افزایش دهید، "مودم" میباشد که آخرین استاندارد تعریف شده " Wi-Fi 802.11ac " می باشد و اگر مودم شما از نسخه های قدیمی میباشد، توصیه میشود آنرا تغییر دهید و مودم نسل جدید خریداری کنید.
نسلهای قدیم و جدید مودم
اما از مهم ترین مزیتهای مودم های نسل جدید میتوان به پهنای باند بیشتر آنها به همراه پاسخگویی به تعداد یوزر وایفای بیشتر نسبت به مودم های قدیمی می باشد که از این رو می توانید به سادگی تمام مشکل اصلی را برطرف کنید. بنابراین این یکی از روش هایی است که می توانید از آن برای افزایش سرعت اینترنت و وای فای استفاده کنید.
5- به روز رسانی نرمافزار روتر "مودم"
نرم افزار مودم یک توصیه ساده میباشد که اغلب ما ممکن است آنها را فراموش کنیم. از این رو اگر سرعت اینترنت دریافتی شما از مودم کم شده است، توصیه میشود تا نسخه جدید نرم افزار مربوط به مودم را از طریق سایت شرکت سازنده مودم دانلود و استفاده نمایید.
نحوه افزایش سرعت وایفای مودم
با نصب آپدیت نرم افزار مودم، پهنای باند و یا حتی انعطاف پذیری سیگنال ها افزایش می یابد که به طبع می تواند تاثیرگذار باشد و به شما در این زمینه کمک کند.
6- بررسی دانگل وای فای و یا کابل لن متصل به کامپیوتر
بررسی دانگل وایفای متصل به کامپیوتر
شاید علت اصلی قطع و وصلی اینترنت و یا کاهش سرعت اینترنت بنابر مشکلات مودم نباشد و عامل چیز دیگر باشد! برای مثال اگر شما با استفاده دانگل یا کابل لن از مودم استفاده میکنید، شاید ایراد اصلی دانگل و یا کابل لن باشد که بنابر دلایل مختلف ممکن است آسیب دیده باشند و نتوانند همانند گذشته در دریافت داده ها فعالیت نمایند.
بنابراین اینک دانگل و یا کابل لن خود را بررسی کنید تا مشکل را کمی بیشتر درک کنید.
7- جایی مناسب برای روتر یا مودم خود انتخاب کنید
هر جایی در خانه مناسب مودم یا روتر نیست و شاید مشکل اصلی قطع و وصلی اینترنت شما بنابر جایگاه نامناسب روتر می باشد که توصیه می شود روتر را از اشیاء فلزی دورتر بگذارید تا امواج منتشر شده توسط روتر بتوانند در پهنای مدنظر انتشار یابند.
بهترین موقعیت روتر در خانه
از این رو برای آنکه سیگنالهای وایفای هر چه بهتر و سریع تر به دیگر نقاط خانه برسد، میتوانید مودم را در مرکز خانه قرار دهید که این گونه به یک اندازه در هر نقطه از خانه میتوانید از سرعت مودم استفاده نمایید.
منبع: نمناک
24