ضربه سایبری به تلآویو توسط گروه هکری «عصای موسی»
مراکز حیاتی اسرائیل با دقت 5 سانتیمتر قابل مشاهده شد
گروه هکری «عصای موسی» ضمن اعلام اینکه حجم فایلها، تصاویر و نقشههای سه بعدی که از فلسطین اشغالی به دست آورده 22 ترابایت است، بخشی از اطلاعات حساس را منتشر کرد.
گروه هکری «عصای موسی» (Moses_Staff) که این روزها به دلیل حمله سایبری موفق به مراکزی در فلسطین اشغالی نام خود را بر سر زبانها انداخته، با انتشار ویدئویی جدید، رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد.
بر اساس گزارش «المدن»، این گروه اعلام کرد که به «اطلاعات دولتی» رژیم صهیونیستی شامل تصاویر سه بعدی از فلسطین اشغالی دست پیدا کرده است. این اقدام، دور زدن ممنوعیت بینالمللی است که از دسترسی به تصاویر دقیق هوایی از مناطق فلسطین اشغالی جلوگیری میکند.
در فیلم منتشر شده، تصاویر و نقشههای تأسیسات حیاتی نشان داده شده و اعلام میشود که اینها نمونهای از تصاویر دقیقی است که اخیرا پس از هک زیرساختهای سایبری رژیم صهیونیستی به دست آمده ؛ این یک شکست برای امنیت سایبری تلآویو است.
دقت تصاویر سه بعدی منتشر شده پنج سانتیمتر بوده و توسط خود صهیونیستها تهیه شده است. حجم فایلها، تصاویر و نقشههای سه بعدی از فلسطین اشغالی که گروه هکری مذکور به آن دست پیدا کرده ۲۲ ترابایت است.
گروه هکری مذکور، ششم نوامبر نیز با حمله به سرورهای اطلاعاتی شرکتهای اسرائیلی، اسنادی از جمله شناسنامه، اوراق دفاتر وکلا، چکها، گزارش های مالی و ..به دست آمده در این حمله هکری را فاش کرد. (جزئیات بیشتر)
فایلهایی که در حمله اولیه هکرهای عصای موسی منتشر شده نیز شامل تصاویر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم اسرائیل و نظامیان ارتش رژیم صهیونیستسی و نامه سال ۲۰۱۰ گانتز به معاون رئیس ستاد مشترک ارتش و رئیس اطلاعات نیروهای مسلح اردن میشد.
فایلهای فاش شده همچنین شامل فایلهای اکسلی میشد که ظاهراً حاوی اسامی، کد ملی، ایمیل، آدرس، شماره تلفن و حتی وضعیت اقتصادی-اجتماعی نظامیان، دانشآموزان قبل از ورود به ارتش رژیم صهیونیستی و افراد مرتبط با وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نیز میشد.
در پی این اتفاقات، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» با انتشار گزارشی از اظهارات مقامات این رژیم نوشت که اسرائیل آمادگی مقابله با خطر حملات سایبری را ندارد.
«آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی در یک سخنرانی در کمیته امور خارجی و دفاعی کنست، اعتراف کرد: «مهمترین تهدید فراروی اسرائیل در این مرحله حول محور حملات سایبری علیه مؤسسات و تأسیسات اقتصادی و مدنی است».
کاش فراتر از دسترسی به اطلاعات، بخشی از سیستمهای امنیتی آنها را از کار بیندازند تا انتقام حمله سایبری به سیستم انرژی ما هم گرفته شود.
احتمالا برخی از هواداران داخلی منافع صهیونیستها کامنت منفی به این پیام خواهند داد.
دیدن جائی نشاندهنده قدرت بیشتر نیست. بلکه قدرت در دنیای امروزی به روابط خوب بین الملل , اقتصاد , دوستان یک کشور و قدرت نظامی مربوط میشود.
نمونه آن کشور کویت بود که صدام در عرض 10 ساعت آنرا فتح کرد ولی تبعات آن هنوز که هنوز است گریبانگیر کشور عراق و مردمش (و کشورهای منطقه) هست . یا کشور خودمان که برجام به سر انجام رسید ولی با کارشکنی کشورهای همسایه مان کلا به بن بستی خورد که نوز باز نشده.
کاش معیشت مردمو با این دقت میدید