انگلیس به دنبال جذب کماندوهای سابق ارتش افغانستان

انگلیس قصد دارد با کماندوهای افغان که با قدرت گرفتن طالبان از افغانستان خارج شده و به انگلیس آمده‌اند، واحد عملیات ویژه‌ای در ارتش خود تشکیل دهد.

انگلیس به دنبال جذب کماندوهای سابق ارتش افغانستان

به گزارش پایگاه بیزنس اینسایدر، آمریکا و نیروهای ائتلاف، در روزهای پایانی خروج آشفته خود از افغانستان، هزاران شهروند خود و افغان‌هایی که با آن‌ها کار کرده بودند، با خود بردند.

در میان این افراد، نیروهای ویژه افغانستان حضور داشتند که قبل از به قدرت رسیدن طالبان، جنگ‌های سختی با آنان داشتند و اگر به دست طالبان می‌افتادند، امکان داشت به طرز فجیعی به قتل برسند. انگلیس، که پذیرای صدها افغان است، قصد دارد نیروی ویژه‌ای متشکل از کماندوهای افغان تشکیل دهد که به این کشور آمده‌اند.

البته این اولین باری نیست که انگلیس چنین کاری می‌کند؛ در حال حاضر هم واحدی تخصصی از جنگجویان خارجی در ارتش این کشور وجود دارد؛ نیروهایی که با نام "گورخا" شناخته می‌شوند و وقتی انگلیس در زمان استثمار هند با آن‌ها روبرو شد، از مهارت‌های رزمی آن‌ها شگفت زده شد. امروز ۳۵۰۰ گورخا در ارتش انگلیس خدمت می‌کنند.

انگلیس به دنبال جذب کماندوهای سابق ارتش افغانستان نیروهای گورخا ارتش انگلیس

نیروهای ویژه افغانستان نیز در انگلیس مورد توجه بسیار قرار دارند. افغان‌ها در دهه ۸۰ میلادی، پس از ۱۰ سال جنگ، شوروی را از کشور خود بیرون راندند و نیروهای طالبان نیز به مدت ۲۰ سال با آمریکا و نیروهای ائتلاف جنگیدند.

گرچه کماندوهای افغان، مانند پیشینیان خود در نبرد با شوروی، از کمک‌های خارجی بسیاری بهره‌مند بودند، اما مهارت‌های رزمی گسترده‌ای کسب کردند. آن‌ دسته از این کماندوها که از نبردهایی با تلفات بالا، جان سالم به در بردند، امتحان خود را پس داده‌ و آماده نبرد هستند.

انگلیس به دنبال جذب کماندوهای سابق ارتش افغانستان نیروهای ویژه ارتش افغانستان

اما نیروهای عملیات ویژه آمریکا که با این کماندوها کار کرده‌اند، نظرات یکپارچه‌ای درباره آن‌ها ندارند؛ از نظر نیروهای آمریکایی، برخی از این کماندوها متعهد و جانفشان هستند و برخی دیگر بی‌انگیزه و بدون ابتکار.

تشکیل یک یگان متشکل از افغان‌ها، ممکن است در کوتاه مدت شدنی باشد، چرا که این نیروها سال‌ها با طالبان جنگیده‌اند و بسیاری از آنان با ساز و کار ارتش انگلیس آشنایی دارند.

اما کار انگلیس در نگهداری چنین واحدی در دراز مدت، آن‌قدرها هم آسان نیست، چرا که با مشکل تامین نیرو مواجه خواهد شد. جذب نیروی جدید از داخل افغانستان هم مشکلات امنیتی خواهد داشت. از طرفی، سربازهایی که در آینده از افغانستان جذب ارتش انگلیس شوند، از نسلی خواهند بود که در جنگ‌های اخیر این کشور شرکت نداشته و مهارت کمتری نسبت به کماندوهای کنونی دارند.

با این حال، گرچه تشکیل یک واحد مستقل از افغان‌ها در ارتش انگلیس، شدنی به نظر نمی‌رسد، اما نیروهای ویژه انگلیس می‌توانند کماندوهای مجرب افغان را به صورت فردی در واحدهای خود به کار گیرند.

منبع: ايسنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید