رئیس جمهور اوکراین چقدر ثروت دارد؟
با تداوم جنگ در اوکراین روایتها و شایعات مختلفی در اینترنت پیرامون ارزش خالص ثروت رئیس جمهور این کشور و دارایی های منسوب به وی نظیر خانهها و خودروهایش منتشر شده است.
پایگاه بنکینگ ریتس در مطلبی در خصوص برآورد ارزش داراییهای ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نوشته است: انواع مختلف برآوردها درباره ارزش داراییهای ولودیمیر زلنسکی از ۱.۵ میلیون دلار تا نیم میلیارد دلار و حتی تا میزان یک و نیم میلیارد دلار مطرح شده است.
به نوشته این پایگاه برخی منابع خبری گمانه زنی میکنند که توئیتهایی که ارزش خالص داراییهای این کمدین سابق را ۱.۵ میلیارد دلار برآورد کردهاند تلاشی برای تضعیف حمایتها از زلنسکی و اوکراین هستند.
با این وجود پایگاه سلبریتی نت ورث ارزیابی میکند که ارزش خالص داراییهای زلنسکی حدود ۱.۵ میلیون دلار است نه ۱.۵ میلیارد دلار. این سایت عنوان می کند که سند مربوط به افشای داراییهای این رئیس جمهور اوکراین مربوط به سال ۲۰۱۸ ارزش مجموع داراییهای او را معادل ۳۷ میلیون هریونا (واحد پول اوکراین) اعلام کرده است. این رقم مربوط به آن زمان رقم ۱.۵ میلیون دلار آمریکا را به عنوان ارزش خالص داراییهایش مطرح می کند هر چند که به سبب نوسان داشتن نرخ قیمت ارز این رقم نیز نوسان می یابد.
بر اساس این گزارش زلنسکی بخش عمده درآمدش را به عنون یک چهره عرصه سرگرمی که در فیلمهای روس زبان مختلف نظیر "عشق در شهر بزرگ"، "رومانس دفتری" و ... بازی کرده به دست آورده است.
او مسلط به سه زبان شامل روسی، اوکراینی و انگلیسی است. او از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ در سریال طنز سیاسی تحت عنوان "خدمتکار مردم" بازی کرد. این برنامه عجیب و غریب پیشگویانه که در ۵۱ قسمت پخش شد، ماجراهای یک معلم دبیرستانی که رئیس جمهور اوکراین شد را روایت میکرد. در سال ۲۰۱۹، زلنسکی نامزد انتخابات شد و به عنوان رئیس جمهور اوکراین انتخاب شد.
اگرچه این اولین تجربه زلنسکی در عرصه سیاست بود، اما او تحصیلات لازم در حمایت از این تغییر شغلی اخیرش را دارد. به نوشته پایگاه کلاچ پوینتس، او از انستیتوی اقتصاد Kryvyi Rih در رشته حقوق فارغ التحصیل شد، اما هرگز در این رشته کارآموزی نکرد.
بر اساس گزارش سلبریتی نت ورث، نقش فعلی زلنسکی بهعنوان رئیسجمهور اوکراین حقوق سالانه تنها ۲۸۰۰۰ هریونیا معادل تنها ۹۳۰ دلار در ماه یا معادل ۱۱۲۰۰ دلار در سال را نصیب او می کند.
خیلی زشته ها!!! یعنی جلوی شکوه و غیرت و مردمی بودن این مرد کم آوردید دارید و دارید ذهن مردمو بدبین میکنید به این شخص.
یه نگاه به رئیس جمهور شیش کلاسی خودمون و ثروت بی حد و حصر پدرزنش بندازید!
چطور قبلها که رییس قوه قضاییه یا دادستان یا،،،،بودند ،شش کلاسی نبود ،درثانی اگر نمی دانی بدان در قضاوت بیشتر از شش کلاس کلاسیک نیازی نیست ،مهم درسهای فقهی و اصولی و ،،،،،هست که ففط یکی از اونها برای دکتری کلاسیک کافیه ،که بگه من فلان کتاب را خواندم
آقا صادق
چرا دروغ می نویسی وتهمت می زنی وغیبت می کنی
به راحتی
این عادت عده ای هست که فقط بدون منطق وسند پشت افراد حرف می زنند حال مسئول یا
دوست یا خویشاوند به خدا این حرف ها اثرات بدی در زندگی داره
بدون سند ومدرک حرف زدن دروغ گویی وتهمت وغیبت است به گفته خداوند به راحتی گوشت برادرت را زیر دندانهایت می جوی
حس کن واز این کار دست بردارید
سلام خیلی بده طرفداری از دیکتاتوری پوتین وایران سترگ مجبور به نوکری کمونیست میکنید خدا لعنت تون کنه
خدا لعنت کنه کسی را که جو گیره
بدون اطلاعات از کسی طرفداری میکنه وبا کسی دیگر دشمنی
در ضمن اشتباه مثبت دادم
این نوشته هیچ چیز از شجاعت رئیس جمهور اوکراین کم نمی کنه .
یادضرب المثل(( همدان دور ولی باغچه حیاط نزدیک)) از اموال مسعولین چه خبر شاید مردن وراثشون درکشورهای خارجی خبرندارن
تپش دل اصلاحطلبان به عشق غرب به انحطاط رفته:
جنگ علیه اوکراین جنگ علیه ارزشهای انسانی...!اما علیه مردم مظلوم یمن نه...!
اما گویا همیشه هم اینطور نیست، یعنی اینکه اگر فرمان جنگ را کسی مانند «اوبامای مودب!» صادر کند آن وقت نه تنها بر وی ننگی نیست بلکه اصلاحطلبان او را مودب و باهوش و امضای وزیرش را تضمین میخوانند!
سرویس سیاسی شهدای ایران:یکی از رسانه های غربگرا در یادداشتی نوشت: «جنگمداران، در سرزمین خود نیز از روحیه خودکامگی برخوردار بوده و هستند. آنچه امروزه در اوکراین جهانیان شاهد آن هستند، گونهای از خشونت کلاسیک و پیشامدرن است. دولت روسیه با هر بهانهای بخواهد آن را توجیه کند و هر نامی بخواهد بر آن نهد، نمیتوان ماهیت غیرانسانی و خشونتمدار آن را فراموش کرد. جنگمداران همواره از نظر رویکرد و آرمانشان در اقلیت بودهاند و هستند و جهانیان روی خوش به آنها نشان نمیدهند، بههمیندلیل اقلیتبودن خود را با خشونت عریان جبران میکنند.»
جنگ علیه اوکراین جنگ علیه ارزشهای انسانی...!اما علیه مردم مظلوم یمن نه...!
اما گویا همیشه هم اینطور نیست، یعنی اینکه اگر فرمان جنگ را کسی مانند «اوبامای مودب!» صادر کند آن وقت نه تنها بر وی ننگی نیست بلکه اصلاحطلبان او را مودب و باهوش و امضای وزیرش را تضمین میخوانند!
شرق افزوده: «آنها بهجای پایبندی به آرمانهای اصیل انسانی و ترویجاندیشههای اقناعکننده، از خشونت عریان و بیسابقه بهره میگیرند؛ همانند زیرگرفتن خودروی سواری و سرنشینان آن با زرهپوش در اوکراین توسط نیروهای روسیه. جنگ پوتین علیه اوکراین، تنها جنگ یک کشور نیست، جنگ علیه ارزشهای نهادینهشده جهانی همچون صلح، تمامیت ارضی و استقلال کشورها و دموکراسی است. چنین جنگی اذهان را به رخدادهای پیش از قرن نوزدهم برمیگرداند مانند جنگ جهانی دوم که آغاز آن بیشباهت به جنگ روسیه علیه اوکراین نبود.»
تاسف انگیز است و دردآور؛ جنگ علیه اوکراین جنگ علیه ارزشهای نهادینه شده جهانی است اما جنگ علیه ملت مظلوم و تحت محاصره یمن از منظر اصلاحطلبان این گونه نیست. اگر بود در این 8 سال یکبار هم جنگ آمریکا و اروپا و اذناب منطقهای آنها علیه ملتی مظلوم و در محاصره را جنگ علیه ارزشهای نهادینه شده جهانی میخواندند. جنایات غربیها و ائتلاف سعودی در یمن اصلا قابل قیاس با اوکراین نیست اما دل اصلاحطلبان به عشق غرب به انحطاط رفته میتپد!
ضمنا در مورد موضوع زیرگرفتن خودروی سواری توسطتانک باید گفت که در روزهای اخیر ویدیویی کامل از آن اتفاق منتشر شد و گفته شده که آنتانک اوکراینی بوده و هدایتتانک از دست راننده اش خارج شده و لذا خودرویی را که در کنار خیابان بوده زیر گرفته است.
چرا ایران به قطعنامه جنگ اوکراین رأی ممتنع داد؟
چرا ایران به قطعنامه جنگ اوکراین رأی ممتنع داد؟
هیئت جمهوری اسلامی ایران در مورد قطعنامه ارائه شده به یازدهمین نشست اضطراری فوقالعاده مجمع عمومی سازمان ملل در خصوص اوکراین توضیحاتی ارائه کرد.
چرا ایران به قطعنامه جنگ اوکراین رأی ممتنع داد؟به گزارش شهدای ایران، به نقل از مشرق، هیئت جمهوری اسلامی ایران در مورد قطعنامه ارائه شده به یازدهمین نشست اضطراری فوقالعاده مجمع عمومی سازمان ملل در خصوص اوکراین توضیحاتی ارائه کرد.
مجید تخت روانچی در بیانیهای در این باره توضیحاتی به شرح زیر ارائه کرد:
آقای رئیس؛
جمهوری اسلامی با نگرانی عمیق، منازعه جاری بین روسیه و اوکراین را دنبال میکند.
جمهوری اسلامی ایران موضع اصولی خود در خصوص ضرورت حل وفصل صلح آمیز اختلافات، در انطباق با حقوق بین الملل را تصریح نموده و ضرورت تطابق کامل اقدامات همه طرف ها با اصول عالیه مندرج در منشور ملل متحد و حقوق بین الملل و از جمله حقوق بین الملل بشردوستانه را مورد تاکید قرار میدهد. ما تاکید میکنیم که حاکمیت و تمامیت ارضی همه کشورها باید به طور کامل مورد احترام قرار گرفته و ایمنی و امنیت تمام غیرنظامیان تضمین گردد. یافتن راه حل پایدار و دراز مدت برای چنین بحرانهایی نیازمند پرداختن به ریشه های آن است. ما این امر را که پیچیدگی موجود و شرایط شکننده حاکم بر منطقه اروپای شرقی با اقدامات تحریک آمیز امریکا و ناتو تشدید شده است، مورد توجه قرار میدهیم. در این زمینه، دغدغه های امنیتی فدراسیون روسیه باید مورد توجه قرار گیرد.
جنگ و درگیری که موجب خسارت به جان مردم و زیرساخت های غیرنظامی باشد، در هر کجا که رخ دهد، پذیرفته شده نیست. جمهوری اسلامی ایران خواستار توقف فوری خشونت ها و کاهش تنش در منازعه جاری است. در این خصوص ایران بر ضرورت گفتگو در خصوص دغدغههای مدنظر همه طرف ها به منظور رسیدن به نتایج پایدار تاکید مینماید.
سازمان ملل باید همواره و به ویژه در بررسی موضوعات مرتبط با صلح و امنیت بین المللی از اعمال استانداردهای دوگانه اجتناب کند. مایه تاسف که این سازمان و مخصوصا شورای امنیت به کرات نسبت به این امر بی توجه بوده و موجب بی اعتباری این نهاد شده است.
نمونه شاخص آن نحوه برخورد شورای امنیت با منازعه جاری در یمن است.
آقای رئیس؛
ما معتقدیم که قطعنامه ارایه شده به مجمع عمومی فاقد عنصر بی طرفی و مکانیزم ها واقع بینانه برای حل و فصل موضوع از طریق ابزارهای صلح آمیز است. مضافاً، همه اعضای سازمان ملل فرصت مشارکت در تدوین این قطعنامه را نداشتهاند.
لازم به تاکید است که مجمع عمومی در جایگاه تعیین وجود یک اقدام تجاوزکارانه نیست. علاوه بر ماده ۳۹ منشور، قطعنامه ۳۳۱۴ مجمع عمومی به تاریخ ۱۴ دسامبر ۱۹۷۴ این امر را به شورای امنیت محول کرده است.
علاوه بر این، تشکیل نشست اضطراری مجمع عمومی که براساس قطعنامه ۳۷۷ مجمع صورت پذیرفته است نباید به عنوان پایان گفتگو مدنظر قرار گیرد. این نشست باید محملی برای گفتگوی عمیق بین اعضا و یافتن راه حل هایی دیپلماتیک برای حل و فصل صلح آمیز بحران ایجاد کند.
دولت من به دعوت به یافتن راه حل صلح آمیز، جامع و پایدار برای این بحران و از جمله ایجاد آتش بس فوری و آغاز گفتگو و همچنین فراهم آوردن کمک های بشردوستانه به مردم محتاج ادامه خواهد داد.
براساس دلایل فوقالذکر هیئت جمهوری اسلامی ایران رأی ممتنع به قطعنامه مطرح شده مندرج در سندL.1 داده است.
تظاهرات یمنیها علیه ائتلاف سعودی-آمریکایی در صعده
برجام باعث شد دیگر هیچ کشوری به آمریکا اعتماد نکند
همه درها به روی بایدن بسته است
آمریکا: ناتو نباید هیچ جنگندهای را به اوکراین بفرستد
پرواز جنگنده آمریکایی برای کمک به اوکراین به نفع ناتو نیست
انتظار داریم اروپاییها و آمریکاییها در روابط ما با ایران دخالت نکنند
روسیه: انتظار داریم اروپاییها و آمریکاییها در روابط ما با ایران دخالت نکنند
آمریکا از 2014 تاکنون 2.7 میلیارد سلاح به اوکراین فرستاده است/ ناتو ماهیت خود را پس از شکست مفتضحانه در افغانستان از دست داد/ غربیها هم افول آمریکا را در تحلیلهایشان پیشبینی کردهاند