پیامدهای نفوذ جریان اسلام‌ هراسی در جامعه آمریکا به مدارس این کشور

پس از حادثه 11 سپتامبر سال 2001 بی اعتبار کردن و سیاهنمایی علیه مسلمانان در آمریکا شروع و منجر به شکل‌گیری جریان اسلام هراسی در جامعه آن کشور شد. تاسف‌بارتر این بود که که جریان اسلام هراسی از جامعه به مدارس آمریکا هم سرازیر گشت و پیامدهای آن قابل مشاهده است.

پیامدهای نفوذ جریان اسلام‌ هراسی در جامعه آمریکا به مدارس این کشور

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، روزنامه سان دیلی مالزی و شبکه تلویزیونی KPBS ایالت کالیفرنیای آمریکا، شورای روابط آمریکایی-اسلامی اخیرا گزارشی منتشر کرد که نشان می‌دهد اسلام‌هراسی در مدارس دولتی آمریکا بسیار رایج است به‌گونه‌ای که نزدیک به نصف دانش آموزان مسلمان ایالت کالیفرنیا به دلیل مسلمان بودن مورد آزار و تبعیض از سوی همسالان و بزرگسالان از جمله معلمان خود قرار گرفته‌اند؛ همچنین، حدودا نیمی از دانش آموزان مسلمان شرکت‌کننده در نظرسنجی می‌گویند که به دلیل مسلمان بودن خود در مدرسه احساس ناامنی، ناخوشایندی یا ناراحتی می‌کنند.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که نزدیک به یک سوم دانش آموزان مسلمان که حجاب داشتند، گفته‌اند که حجاب آنها به شیوه‌ای توهین‌آمیز توسط دیگران برداشته شده یا بدن آنها به گونه‌ای تجاوزکارانه لمس شده است. این گزارش همچنین نشان داد که حدود یک سوم دانش آموزان مسلمان در مدارس ایالت کالیفرنیا آزار و اذیت سایبری را تجربه کرده‌اند.

نگران‌کننده‌تر این است که نزدیک به یک چهارم از پاسخ‌دهندگان می‌گویند که معلمان، کارکنان یا سایر بزرگسالان مدرسه‌شان نظرات توهین‌آمیزی علیه اسلام یا مسلمانان مطرح کرده‌اند.

این جریان تبعیض آمیز باعث ناراحتی شدید دانش آموزان مسلمان ایالت کالیفرنیا شده است. پروفسور «زهرا جمال»، معاون «مؤسسه تساهل مذهبی بونیوک» در این باره می‌گوید: برخی از نوجوانان و جوانان مسلمان به همین خاطر دچار اضطراب، افسردگی، بی خوابی و اعتماد به نفس پایین شده‌اند و این در حالی است که برخی دیگر احساس می کنند باید بین آمریکایی بودن و مسلمانان بودن یکی را انتخاب کنند.

این پدیدده در واقع مظهر اسلام هراسی در جامعه آمریکاست. مدت‌هاست که مسلمانان در آمریکا مورد تبعیض و آزار و اذیت قرار می‌گیرند به ویژه پس از حادثه 11 سپتامبر، بی اعتبار کردن و سیاهنمایی علیه مسلمانان در این کشور شدت گرفته است.

بر اساس نظرسنجی‌های انجام شده توسط موسسات معروفی مانند مرکز پیو، شمار زیادی از آمریکایی‌ها نسبت به مسلمانان ناآگاه هستند، اما آنها تحت نفوذ رسانه‌ها گمراه و نسبت به مسلمانان نگاه تعبیض آمیز پیدا می‌کنند و در عوض نیز میزان رضایت مسلمانان از وطن آنها یعنی آمریکا نیز سال به سال کاهش می‌یابد.

همزمان، نمی‌توان این واقعیت را نیز نادیده گرفت که آمریکا تنها کشور جهان است که برای سرکوب مسلمانان به ابزار قانون‌گذاری روی آورده است. همان طور که همه می‌دانند، در سال 2017، آمریکا فرمان محدودسازی ورود مهاجران از کشورهای مسلمان نشین مانند ایران، یمن، لیبی، سومالی، سوریه و چاد را به اجرا گذاشت.

جامعه آمریکا نگاهی تحریف شده به مسلمانان دارد و اگر قرار است این وضعیت تغییر کند باید یک جنبش فرهنگ‌سازی بزرگد در این کشور به راه بیافتد تا برچسب‌ خاصی که روی مسلمانان زده شده، برداشته شود چراکه این برچسب نه تها درست نیست بلکه غیراخلاقی هم هست.

اگر حملات فراوان اخیر به آسیایی تبارها و حملات مداوم و متعدد پلیس آمریکا به آفریقایی تبارها  را در نظر بگیریم، در می‌یابیم که این نوع نگاه تحریف شده فقط مسلمانان را آزار نداده بلکه همه اقوام غیرسفیدپوست را اذیت کرده است. جریان «برتری سفیدپوست‌ها» در جامعه آمریکا همچنان پابرجاست و متاسفانه طرفداران کمی هم ندارد.

اگرچه مشخص نیست که آیا سیاستمداران آمریکایی درباره این شرایط کشور خود آگاه هستند یا خیر، اما واقعیت این است که آنها همچنان با افتخار، خود را به عنوان الگوی حقوق بشر در کشورهای مختلف معرفی می‌کنند. شاید آنها واقعا فکر می‌کنند که ایالات متحده می‌تواند چنین الگویی باشد، اما موقعی که حرف‌هایی مانند «حقوق بشر» و «دموکراسی» و «ازادی» را از این سیاستمداران می‌شنویم، باید بدانیم که در آمریکا چه اتفاقی افتاده و هوشیاری خود را حفظ کنیم.

منبع: رادیو بین المللی چین
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید