وزارت ارتباطات صندلی خود در شورای حکام اتحادیه جهانی مخابرات را از دست داد
کشورهای عضو شورای حکام اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) امروز برای ترکیب شورای بعدی رأیگیری کردند. در این انتخابات ایران از میان 16 کشور آسیایی، رتبه پانزدهم را کسب کرده و نتوانست عضویت خود در شورای حکام را تمدید کند.
کشورهای عضو اتحادیه بین المللی مخابرات از 4 مهر ماه در بخارست رومانی گرد هم آمدند تا ضمن برگزاری جلساتی، اعضای جدید شورای حکام اتحادیه را برای مدت 4 ساله از 2023 تا 2026 را تعیین کنند.
صبح امروز به وقت رومانی، این انتخابات برگزار شد و وزارت ارتباطات ایران نتوانست رای لازم برای عضویت در شورا را کسب کند. کشورها از 5 قاره برای 48 کرسی این شورا رقابت کردند که سهم قاره آسیا از آن 13 صندلی است. ایران از میان 16 متقاضی عضویت در این شورا با کسب 91 رای در رتبه پانزدهم و پایینتر از اردن قرار گرفت تا نتواند صندلی خود در این شورا را حفظ کند.
انتخابات شورای حکام ITU
امارات، هند، اندونزی، تایلند، مالزی، ژاپن، کویت، فیلپین، عربستان، استرالیا، کره جنوبی، بحرین و چین، 13 کشور آسیایی هستند که در شورای ITU برای 4 سال آینده صاحب کرسی شدند.
ایران در حالی 44 رای با سیزدهمین کشور آسیایی که توانست کرسی این شورا را کسب کند فاصله دارد که در دوره قبلی این انتخابات توانسته بود بیش از 146 رای به دست آورد. این برای دومین بار پس از انقلاب بود که ایران توانست عضو شورای حکام ITU شود.
شورای حکام اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) آژانس تخصصی سازمان ملل متحد در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است که همراه با 193 کشور عضو و بیش از 900 شرکت، دانشگاه و سازمان بینالمللی و منطقهای، نوآوری در فناوری اطلاعات و ارتباطات را پیش میبرد.
اجلاس سران ITU هر چهار سال یک بار برگزار می شود و در این اجلاس در مورد راهبردی ترین خط مشیهای حوزه مخابرات تصمیم گیری میشود. در همین حال، قطعنامههای متعددی صادر، اسناد بسیاری امضاء و اعضای شورای راهبری ITU هم هر چهار سال یکبار در همین اجلاس تعیین میشوند.
ایران و کره شمالی تنها کشورهایی هستند که ارتباط ملتهایشان را با جهان قطع کرده اند.اگر مردم ایران چهل سال پیش می دانستند که قرار است که حکومت اسلامی آنها را به این فلاکت و بدبختی بیندازد و ثروتشان را برای اعراب منطقه صرف نماید هیچ وقت انقلاب نمی کردند.
وزیر بی لیاقت زارع پور
اصلا ايران وايرانى كجاى دنيا اهميت داره كه در اتحاديه هاى جهانى جايگاهى هم داشته باشه
ایران مگه ارتباطات داره ؟
مخابرات کنترل چی و صیانت کننده را انداختند بیرون
چه بهتر . حالم از المیر آمنه بهم میخوره
خدارا هزار مرتبه شکر
ما باز هم رکورد زده ایم.
وزارتی ک ارتباطاتو قطع میکنه اسمش وزارت ارتباطات نیست وزارته قطع رابطه هاس ،وقتی کلی ادمو از کسب و کار دور کرده و خونه نشین و بی انگیزه ،خسارت ب کسب و کار مردم یعنی ظلمب بنده های خدا ،لفنت خدا بر ظالمین
خانه سالمندان زیر ساخت ستایش همین است
خوب صندلیشو ازش گرفتن همون دم در رو زمبن بشینه...
مسوول بی لیاقت ارتباطات ایران ، لیاقت این شورا رو نداره
از
از پیر مردان نجومی بگیر بالای 35 سال خدمت انتظار دیگری جز حرف شنوی تام از مقام بالاتر نباید داشت
یعنی با این حجو از فیلترینگ توقع داشتین رای بیارین؟
خداروشکر
بی ارزش شدن رژیم آخوندی.
چون پیژرفت مارو نمیتونن ببینن