ترامپ مجری رادیو را معاون «اف‌بی‌آی» کرد

مجری یک برنامه گفت‌وگوی رادیویی از سوی رئیس‌جمهور آمریکا معاون «اف‌بی‌آی» شد.

ترامپ مجری رادیو را معاون «اف‌بی‌آی» کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر از چهره‌های رسانه‌ای راست‌گرا برای تصدی پست‌های ارشد امنیت ملی و اجرای قانون در ایالات متحده استفاده و این‌بار اعلام کرد که دان بونجینو را به عنوان معاون مدیر اف‌بی‌آی منصوب کرده است.

به گزارش رویترز، این اقدام ترامپ پس از تأیید کاش پاتل توسط سنا به عنوان رئیس اف‌بی‌آی منتشر شد؛ پاتل یکی دیگر از وفاداران ترامپ و از چهره‌های جنجالی رسانه‌ای است.

ترامپ در شبکه اجتماعی «تروث» در این خصوص نوشت «خبر فوق‌العاده‌ای برای نیرو‌های اجرای قانون و عدالت در آمریکا! دان بونجینو، مردی با عشق و تعهد بی‌نظیر به کشورمان، توسط کاش پاتل، کسی که بهترین مدیر تاریخ خواهد بود، به‌عنوان معاون جدید مدیر اف‌بی‌آی منصوب شد».

وی ادامه داد «دان دارای مدرک کارشناسی ارشد روان‌شناسی از دانشگاه C.U.N.Y؛ و MBA از پن‌استیت است. او عضو نیروی پلیس نیویورک (بهترین‌های نیویورک!)، یک مأمور ویژه بسیار محترم در سرویس مخفی ایالات متحده و اکنون یکی از موفق‌ترین پادکستر‌های کشور است—چیزی که او آماده است از آن دست بکشد تا در خدمت کشور باشد.»

ترامپ مدعی شده است که با انتصاب دان عدالت در آمریکا برقرار می‌شود و در این خصوص نوشت «انصاف، عدالت، قانون و نظم به آمریکا بازخواهد گشت و آن هم به‌سرعت. تبریک به دان!».

پیش از این، ترامپ پیتر هگزث مجری جنجالی برنامه فاکس‌نیوز را بعنوان وزیر دفاع آمریکا منصوب کرده بود.

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • آمیرزا
    0

    توی ایران هم داریم مجریهایی که کارشون بازجویی است