در پی ازسرگیری تجاوزات آمریکا و انگلیس

علمای یمن علیه آمریکا و انگلیس اعلام جهاد کردند/ عضو ارشد انصارالله: حمله را با حمله پاسخ می‌دهیم

علمای یمن در پی ازسرگیری تجاوزات آمریکا و انگلیس، جهاد علیه متجاوزان را واجب شرعی اعلام کردند.

 علمای یمن علیه آمریکا و انگلیس اعلام جهاد کردند/ عضو ارشد انصارالله: حمله را با حمله پاسخ می‌دهیم

اعلام جهاد علمای یمن علیه آمریکا و انگلیس

به گزارش تسنیم، در پی ازسرگیری تجاوزات آمریکا و انگلیس به یمن که در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفته است، علمای یمن علیه متجاوزان اعلام جهاد کردند.

بیشتر بخوانید:خانه‌های رهبران انصارالله یمن، حوثی ها، در حمله اخیر آمریکا هدف قرار گرفت

جمعیت علمای یمن اعلام کرد: مقابله با تجاوزات آمریکا و انگلیس و جهاد علیه آنها یک واجب شرعی و فریضه دینی است.

همچنین شورای عالی سیاسی یمن به عنوان عالی‌ترین نهاد سیاسی در این کشور نیز به متجاوزان هشدار داد که مجازات این تجاوز بسیار دردناک خواهد بود.

عضو ارشد انصارالله: حمله را با حمله پاسخ می‌دهیم

عضو شورای عالی سیاسی یمن محمد البخیتی گفت که آغازگز تجاوز به یمن، مقصر این درگیری است و تجاوز رخ داده، بی پاسخ نمی‌ماند.

به گزارش فارس، محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، در گفت‌وگو با المیادین، تجاوز آمریکا به یمن را غیرقابل توجیه دانسته و هشدار داد که این اقدام، پاسخ متقابل در پی خواهد داشت.

در حملات شب گذشته ائتلاف غربی به یمن، به طور عمده مناطق غیرنظامی مورد هدف قرار گرفتند و به گفته وزارت بهداشت تا این لحظه 13 نفر شهید و 9 تن در این حملات زخمی شده‌اند.

بخیتی تأکید کرد: «ما هرگونه افزایش تنش را با افزایش تنش و حمله را با حمله پاسخ خواهیم داد و آغازگر این درگیری، مقصر خواهد بود.»

وی همچنین در مورد عملیات دریایی انصارالله علیه رژیم صهیونیستی گفت: «رژیم صهیونیستی به توافق آتش‌بس پایبند نبوده است، بنابراین عملیات دریایی ما برای لغو محاصره‌ی غزه علیه آن انجام می‌شود.»

در همین حال، دفتر سیاسی جنبش انصارالله اعلام کرد که هرگونه تجاوز بدون پاسخ نخواهد ماند و نیروهای مسلح این جنبش برای مقابله با هرگونه افزایش تنش، آماده هستند.

همزمان جنبش انصارالله یمن نیز در بیانیه‌ای گفت که حمله‌ آمریکا و انگلیس به مناطق مسکونی در صنعا، جنایتی فجیع و غیرقابل بخشش است. 

در این بیانیه آمده است: «هدف قرار دادن غیرنظامیان و اماکن غیرنظامی، جنایت جنگی تمام عیار محسوب می‌شود. این حمله، مدرک دیگری بر تروریسم آمریکا علیه ملت‌ها و کشورهایی است که با آن مخالفت می‌کنند».

انصارالله تأکید کرد که حمله‌ آمریکا و انگلیس نشان می‌دهد که آمریکا همواره و همچنان به نیابت از رژیم صهیونیستی می‌جنگد و این حمله در واکنش به موضع حمایتی یمن از مردم فلسطین انجام شده است.

به گفته انصارالله، این تجاوز، یمن را از ادامه‌ حمایت از فلسطین و «انجام وظایف خود در پشتیبانی از غزه» منصرف نخواهد کرد. «این حمله بدون پاسخ نخواهد ماند و نیروهای مسلح یمن برای مقابله با هرگونه تشدید تنش، آماده‌ی پاسخ متقابل هستند».

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • ناشناس
    4

    مدعیانی که غزه ولبنان را از دست دادندوبه شعار در فضای مجازی بسنده کردند حالا وقتشه به کمک رزمندگان یمنی بشتابید

    نظرات شما -
    • ناشناس
      2

      مطمئن باش میرند
      ولی نیازی نیست
      یکی از اون ها به صدتا ترامپی و طرف غربگدا شجاعت و شرف و حیثیت دارند

  • ناشناس
    5

    یعنی مردم بروند بمیرند که آنها زنده بمانند،،

    نظرات شما -
    • ناشناس
      2

      به تو چه

  • ناشناس
    1

    ای بابا تا مدعیان حریفت منم را به روضه رضوان نکشانند در این باغ بسته نمیشه !!ثابتی رسایی وسایر رفقا جبهه وجنگ مهیاست بفرماید بروید .یمن علاف شماهاست بفرماید بروید .!!

    نظرات شما -
    • ناشناس
      5

      مطمئن باش میرند
      ولی نیازی نیست
      یکی از اون ها به صدتا ترامپی و طرف غربگدا شجاعت و شرف و حیثیت دارند

  • ناشناس
    5

    ترامپ استارت نابودی نظام فرعونی آمریکا رو زد
    حوثی ها فرق میکنند
    پدرجدش رو میارند جلوی چشمش
    گاو شیرده ، جلو جلو از ترسش گفت من دخالت نداشتم که داره

  • رابی
    2

    خود این به اصطلاح علمای بی علم را اول بفرستند خط مقدم جبهه.
    اگر حتی یکی ازشون قبول کرد برود جنگ ،من اسم خودم را عوض می‌کنم.

  • ناشناس
    6

    برای کشتن تو هم قسم شدند سگان
    و در مقابل ابلیس خم شدند سگان
    به گوش باش که بانگ یمن شنیدنی است
    که ناله های اویس قرن شنیدنی است