کشف تونلی در مصر که شاید به «کلئوپاترا» برسد

باستان‌شناسان تونل باستانی را زیر معبدی در مصر کشف کرده‌اند که احتمال دارد کاوشگران را به «کلئوپاترا» برساند.

کشف تونلی در مصر که شاید به «کلئوپاترا» برسد

به گزارش انشنت اوریجینز، وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر از کشف شگفت‌انگیز یک تونل حفاری‌شده در زیر معبد «تاپوزیریس»، واقع در غرب اسکندریه خبر داد. این تونل بزرگ تا بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ متر ادامه دارد.

محل کشف این تونل برای کشف مقبره گمشده ملکه «کلئوپاترا» ‌ توسط باستان‌شناسان مورد بررسی قرار گرفته بود. گروه باستان‌شناسی مصری ـ دومینیکی در عمق ۱۳متری زمین این تونل را کشف کرده‌اند.

2

کاوشگران حین بررسی این تونل با چندین ظرف سرامیکی و یک تکه سنگ‌ِآهک مواجه شده‌اند. دو مجسمه به شکل سر انسان که با استفاده از مرمر سفید ساخته شده است نیز در نزدیکی معبد کشف شد. قدمت یکی از این مجسمه‌ها به دودمان بطلمیوس می‌رسد.

3

بخش‌هایی از این تونل درحالی کشف شد که در آب غرق شده بود. غرق شدن بخش‌هایی از تونل این فرضیه که پایه‌های معبد «تاپوزیریس» نیز زیر آب رفته است را پررنگ می‌کند. دست‌کم ۲۳ زلزله در فاصله بین ۳۲۰ تا ۱۳۰۳ میلادی در نواحی ساحلی مصر رخ داده است که با در نظر گرفتن این مسأله می‌توان فروریختن و غرق‌شدن بخش‌هایی از معبد را توجیه کرد.

معماری این تونل که در مصر کشف شده است، ‌ یادآور تونل باشکوه «اوپالینوس» در جزیره یونانی «ساموس» است.

در ۱۴سال اخیر، ‌ دکتر «کاترین مارتینز» سرپرستی کاوش‌های باستان‌شناسی در معبد «تاپوزیریس» ‌ را بر عهده داشته است. اکتشافاتی که در این مدت انجام شده او را بیش از پیش مطمئن کرده که به کشف مقبره «کلئوپاترا» ‌ نزدیک شده است. به گفته «مارتینز»، در این مدت سردیس زیبایی از «کلئوپاترا» ‌ به همراه ۲۲ سکه منقش به تصویر او کشف شده است.

در پشت معبد نیز گورستانی کشف شده است که در آن مومیایی‌ها درحالی دفن شده‌اند که سرشان به سمت معبد قرار گرفته است. باستان‌شناسان اکنون این احتمال را مطرح کرده‌اند که در این معبد قبر یک شخص سلطنتی مهم همچون «کلئوپاترا» وجود داشته باشد.

منبع: ايسنا
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس
    0

    اینکه یه چیز خیلی پیش پا افتاده ای هست یه تونل باستانی بین لیما و کورکوزوکو تو پرو هست که میگن هزاران کلیومتر طول داره ولی عجیب تر از این تونلی هست زیر دریا بین اسپانیا و مراکش هست و تونل هایی در تبت و تقریبا هیچ جایی مطلبی ازش ندیدم به شدت مطلب نایاب هست تو يه کتاب لاتین مطالبی ازش خوندم و اینو بزارین کنار هرم خورشید بوسنی که 30 هزار سال قدمت داره.

    در بیش از 25 هزار سال قبل تمدن بزرگی بود که از بین رفت و اهرام در سراسر جهان از چین تا آمریکا جنوبی یادگاری از اون تمدن بزرگ هست.
    حالا اینکه چجور هرم می‌ساختن یا تونل های زیر می‌ساختن. با علومی هست که ما از اونا بی بهره ایم. از جمله کریستال های انرژی و علم رزونانس و.....

  • تکذیب میکنم
    0

    این همه زحمت تا بلکه بفهمن که
    چجوری مرده
    خب من میگم
    بیماری زمینه ای داشته و خودش رو از بلندی انداخته پایین
    همین
    از پشت بوم اهرام ثلاثه انداخته پایین