سپاه تهران چه اقداماتی در آق‌قلا برای سیل‌زدگان انجام داده‌ است؟

معاون بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) اقدامات این نیرو برای کمک به سیل‌زدگان آق‌قلا را تشریح کرد.

سپاه تهران چه اقداماتی در آق‌قلا برای سیل‌زدگان انجام داده‌ است؟

سرگرد ایل‌بیگی معاون بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) با اشاره به اقدامات سپاه محمد رسول‌الله(ص) در مناطق سیل‌زده شمال کشور، گفت: نیروهای بسیج و کادر رسمی سپاه محمد رسول‌الله(ص) از دقایق ابتدایی پس از وقوع حادثه سیل در شمال کشور، عازم شهر آق‌قلا و در آنجا مستقر شدند.

وی افزود: سازماندهی و اعزام نیروهای بسیج و کادر رسمی سپاه تهران بزرگ در قالب رزم، لشکرها و تیپ‌های عملیاتی به آق‌قلا صورت گرفته و در حال حاضر مشغول خدمت‌رسانی به هموطنان و سیل‌زدگان هستند.


معاون بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) با تأکید بر اینکه در بدنه بسیج نیروهای جهادگر به سرعت اقدام به برپایی ایستگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی در نقاط مختلف شهری پس از وقوع سیل کردند، اظهار داشت: بالغ بر 60 نقطه در نقاط مختلف شهر تهران چادرهایی توسط پایگاه‌های بسیج و گروه‌های جهادی احداث شده که به صورت شبانه‌روزی کمک‌های مردمی را جمع‌آوری، بسته‌بندی و به منطقه اعزام می‌کنند.

سرگرد ایل‌بیگی اضافه کرد: پایگاه‌های بسیج در مساجد و دانشگاه‌ها، ادارات و کارخانجات و معاونت‌های بسیج سازندگی وظیفه جمع‌آوری و دریافت کمک‌های مردمی را به عهده گرفته‌اند، از بین هر ناحیه و قشری این کمک‌ها از داخل پایگاه‌ها و نقاطی که در شهر مدنظر قرار داده شده و از طریق چادر‌ها جمع‌آوری و توسط نواحی و اقشار به منطقه ارسال شده است.

وی با بیان اینکه قرارگاه "شهید نوری" برای دریافت کمک‌های مردمی مردم تهران جهت کمک به سیل‌زدگان راه‌اندازی شده است، گفت: این قرارگاه برای آن دسته از افرادی که نتوانسته بودند اقلام و کمک‌های خود را به ایستگاه‌های ثابت و یا پایگاه‌های بسیج ارائه دهند، در نظر گرفته شد که به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کند؛ این عقبه و سازماندهی در تهران برای سیل در نظر گرفته شده است.

معاون بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) ادامه داد: در منطقه سیل‌زده آق‌قلا نیز قرارگاهی به نام قرارگاه "سلمان" ایجاد و برای پیشبرد بهتر امور، کمیته‌های فرهنگی، بازسازی و امدارسانی در این قرارگاه تشکیل شده است.

سرگرد ایل‌بیگی به تشریح وظایف و اقدامات قرارگاه سلمان اشاره و تأکید کرد: کمک‌های مردمی از تهران جمع‌آوری و توسط نیروهای قرارگاه سلمان دریافت می‌شود و اینها این کمک‌ها را تحویل می‌گیرند و به صورت برنامه‌ریزی شده در اختیار مردم سیل‌زده قرار می‌‌دهند، هدف از تشکیل این قرارگاه این بود که این کمک‌ها در منطقه معطل نماند و اقلام و کمک‌های مردمی نیز به صورت عادلانه در اختیار خانواده‌ها قرار گیرد.

وی اضافه کرد: منطقه سیل‌زده آق‌قلا به 6 منطقه تقسیم شده است، بازسازی 60 درصد شهرستان آق‌قلا به سپاه تهران واگذار شده که از این 60 درصد، 6 محور و 6 مسئول برای این قسمت‌ها از 6 نواحی سپاه تهران انتخاب شده است، بقیه یگان‌ها و تیپ‌ها معین این محورها شده‌اند؛ این 6 محور، 6 ناحیه‌ای بودند که در زلزله کرمانشاه از سال گذشته فعال بودند که توانسته بودند سازماندهی خوبی از نیروهای مردمی داشته باشند، به همین جهت از تجربه آنها در سیل آق‌قلا نیز استفاده شد.

معاون بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) تصریح کرد: نواحی حبیب، کمیل، مسلم، ابوذر، مالک و کربلا، 6 محوری هستند که در منطقه سیل‌زده آق‌قلا تشکیل شده و نواحی و تیپ‌ها و یگان‌های عملیاتی در ذیل اینها به عنوان رده‌های عملیاتی معین محورها مشخص شده‌اند که مسئولیت توزیع، جمع‌آوری و بازسازی هر قسمت به عنوان محور مورد نظر به این نواحی واگذار و کار به صورت منسجم و هدفمند سازماندهی شده است.

سرگرد ایل‌بیگی با تأکید بر اینکه هنوز بخشی از مردم آق‌قلا در سیلاب و نیازمند کمک بیشتر هموطنان هستند، اظهار داشت: در حال حاضر مردم سیل‌زده آق‌قلا به چکمه، پارو، تانکر آب، تی، دستکش، لجن‌کش، چراغ قوه، لباس‌های گرم کوچک و بزرگ برای سنین مختلف، شیر خشک، پوشک، اقلام و وسایل بهداشتی نظیر صابون و خمیر دندان، وسایل گرمایشی، به‌خصوص بسته‌های غذایی غیر کنسروی نیاز بیشتری دارند.

وی ادامه داد: آشپزخانه‌ها فعال شده و مردم توانسته‌اند از غذاهای گرم نیز استفاده کنند و نیاز به سبد کالا نظیر برنج، رب، ماکارونی، عدس و لوبیا نیز دارند تا خانواده‌ها بتوانند پخت و پز کرده و شرایط زندگی به حالت عادی برگردد.

معاون بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) با بیان اینکه شماره حسابی برای جلب کمک‌های نقدی مردمی از سوی سپاه تهران بزرگ در نظر گرفته شده است، افزود: رقم خوبی از سوی مردم تهران به این حساب واریز شده است، مردم می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت " 6273811133106622" که به نام کمک به سیل‌زدگان ایجاد شده است، واریز کنند.

سرگرد ایل‌بیگی اظهار داشت: تاکنون بالغ بر 7 هزار پتو، 120 هزار آب معدنی، 80 هزار کنسرو، 30 هزار قرص نان، 261 بسته 10 کیلویی برنج، 3 هزار و 225 بسته سبد کالا، 50 چادر، 5 ادوات مهندسی تیپ‌ها و لشکرها، 16 پمپ قوی، 4 موتور برق، خودروهای شاسی‌ بلند، 4 دستگاه لجن‌کش، 2 لودر، 4 کامیون، 9 نیسان کفش، چکمه، لباس، روغن و حبوبات، 3 نیسان دارو، یک کامیون حامل مصالح ساختمانی برای بازسازی منازل شامل کاشی، سرویس بهداشتی و شیرآلات، 733 بسته شیر خشک و شش تخته فرش به منطقه اعزام شده‌اند.

معاون بسیج سازندگی سپاه محمد رسول‌الله(ص) در پایان خاطرنشان کرد: 4 آشپزخانه در منطقه مستقر شده‌اند و پخت و پز انجام می‌دهند، تاکنون در غالب 8 تیم پزشکی، 40 پزشک در منطقه مستقر و 20 گروه جهادی نیز به منطقه اعزام شده‌اند.

منبع: تسنیم

1981

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • کاربر ناشناس
    0

    هیچی