بازداشت مظنونان حادثه پارک لاله
پس از حادثه مرگ یک نوجوان ۱۴ ساله در پارک لاله بر اثر برق گرفتگی؛ ناظر، مدیر و پیمانکارانی که در گذشته و حال، در پارک لاله فعالیت می کردند، احضار و بازداشت شدند.
تورج فرهادی، شهردار منطقه ۶ گفت: پس از حادثه مرگ یک نوجوان ۱۴ ساله در پارک لاله بر اثر برق گرفتگی؛ ناظر، مدیر و پیمانکارانی که در گذشته و حال، در پارک لاله فعالیت میکردند با هماهنگی پلیس و مراجع قضائی از صبح یکشنبه مورد پیگرد قرار گرفته و احضار و بازداشت شدند. برای تعیین تکلیف این موضوع، گروه فنی متشکل از کارشناسان اداره برق و کارشناسان رسمی دادگستری که از طرف مرجع قضائی مشخص شدهاند، بررسی فنی خود را درباره تشخیص نهایی علت حادثه آغاز کردند.
وی در ساعتی قبل گفتگوی زنده اینترنتی با شبکه خبر ضمن تشریح ابعاد حادثه شنبهشب پارک لاله که منجر به مرگ نوجوان ۱۴ ساله شد ضمن ابراز تأسف و عذرخواهی بابت بروز این حادثه گفت: من به سهم خودم ضمن تسلیت مجدد به این خانواده داغ دیده و عذرخواهی از شهروندان تهرانی بابت وقوع این حادثه تلخ از همان لحظات اولیه حادثه با تشکیل کمیتهای پیگیری خود را برای بررسی چرایی این حادثه آغاز کردیم.
فرهادی در توضیح این مطلب افزود: ضمن هماهنگی با پلیس و مراجع قضائی تمامی افرادی که در پارک لاله فعالیت میکردند اعم از ناظر و مدیر و پیمانکارانی که درگذشته و حال، در پارک کار میکردند از صبح یکشنبه مورد پیگرد، احضار و بازداشت قرار گرفتند.
شهردار منطقه ۶ ادامه داد: کمیتهای که در منطقه تشکیلشده نیز تمام پروندهها و گزارش اقدامات پیمانکارانی را که در این زمینه فعالیت کردهاند را احصا و به مراجع قضائی تحویل خواهد داد، تا آخرین نظر از مرجع قضائی گرفتهشده و کسانی که در این زمینه قصور داشتند شناسایی شوند. کوتاهی و قصوری که در نصب اتصالات و کارهایی که برای پایه چراغها انجام شده باعث رخ دادن این اتفاق شده است.
فرهادی در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه خبر درباره اثبات تخلف احتمالی در این زمینه گفت: حتماً با کسانی که در این زمینه نقش داشتند برخور قانونی انجام خواهد شد.
وی تأکید کرد: به طور حتم ما و همچنین مراجع قضائی از این موضوع نخواهیم گذشت و تلاش میشود که دیگر چنین اتفاقاتی تکرار نشود. بر همین اساس از روز گذشته بهطورجدی در تمام پارکها، نظارتها چندین برابر شده تا این قضیه دیگر تکرار نشود و خیال شهروندان در فضای امنی مثل پارک از همهچیز راحت باشد.
فرهادی در پاسخ به این پرسش که چرا پایه چراغها داخل آب هستند و ممکن است سیم داخل آب لخت و برق گرفتگی ایجاد شود، گفت: اینکه ما بخواهیم کابل برق را از داخل آب و با استفاده از پوشَن مناسب عبور بدهیم اتفاقی است که در تمام دنیا در دستگاههای مختلف تفریحی گردشگری صنعتی، دریایی، نظامی و غیرنظامی انجام میشود و آب و جریان انتقال برق در کنار هم هستند. اما مهم این است که پیمانکار و ناظر مربوطه دقت نظر کافی را در اجرای این مسئله نداشتند که متأسفانه منجر به بروز این حادثه تلخ شد و در این زمینه هم نظر قطعی را باید کارشناسان امر بدهند. ولی نکته مهم اینجاست که مسئله عبور کابل از داخل آب با علم امروز قابلیت حل دارد بهشرط اینکه کارشناسان و کسانی که متخصص اجرای کار هستند در اجرای آن دقت کافی داشته باشند و نظارت دقیقی روی آن انجامشده باشد.
وی در پایان گفت: حتماً تلاش میشود که این اتفاق بار دیگر برای مردم نیفتد و از همه مردم و این خانواده محترم ضمن عرض تسلیت، عذرخواهی جدی دارم و امیدوارم که این مسئله تکرار نشود.
منبع: مهر
66